4 φωτογραφίες »

Και στο δρόμο το νέο Hyundai i10 θυμίζει αυτοκίνητο της μικρής κατηγορίας όντας σταθερό και άνετο σε όλες τις συνθήκες.

Στο δρόμο: Σούπερ στην πόλη, υπό προϋποθέσεις εκτός

115.740 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2020)

Με επίκεντρο τις αστικές μετακινήσεις και τα 3 αυτοκίνητα επιδεικνύουν έναν ιδιαίτερα ευχάριστο και πρακτικό χαρακτήρα αυτές τις συνθήκες. Το Hyundai i10 θα καλύψει με άνεση αυτές του τις υποχρεώσεις προσφέροντας άνεση και ευκολία στην οδήγηση, ωστόσο μπορεί να καλύψει και σε κοντινές διαδρομές εκτός πόλης με τα όρια κίνησης να τίθενται από τον κινητήρα και μόνο. Η ανάρτηση σε κάθε περίπτωση δείχνει μεγαλύτερης κατηγορίας μοντέλου τόσο με την απόσβεση όσο και με την ποιότητα κύλισης που παρουσιάζει.

Το Fiat Panda όπως είπαμε είναι το πιο ευέλικτο στης πόλης τα στενά και είναι ιδιαίτερα άνετο και εύχρηστο. ¶νετο παραμένει και σε εκτός πόλης διαδρομές αλλά και πιο νευρικό στην απόσβεση των ανωμαλιών λόγω της μαλακής ανάρτησης και του ημιάκαμπτου πίσω άξονα, όσο η ταχύτητα ανεβαίνει.

Το Peugeot i10 είναι το πιο «σπιρτόζικο» εντός πόλης και προδιαθέτει για μεγαλύτερα πράγματα εκτός αυτής μέσω της αίσθησης που προσφέρει στον οδηγό του. Είναι σαφώς ένα από τα πιο ευχάριστα στην καθημερινή χρήση αυτοκίνητα της κατηγορίας και εύκολα θα πάρει ο οδηγός του την απόφαση να βγάλει το μικρό λιοντάρι και εκτός «ζούγκλας». Εκεί θα επιδείξει πολύ καλή σταθερότητα και απόλυτα ελεγχόμενες αντιδράσεις αμαξώματος, παρά τις κλίσεις του αν πιεστεί, με τα όρια να μπαίνουν κι εδώ από την απόδοση του κινητήρα και τα στενά ελαστικά.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto