2 φωτογραφίες »

Το ψηφιακό σχέδιο για το Astra GSi.

Το νέο Opel Αstra GSi;

13.554 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2021)

H πρόταση της Opel στα μικρομεσαία θα μπορούσε να λάβει μια σπορ GSi έκδοση για αυτούς που επιθυμούν «καυτές» επιδόσεις.

Πριν λίγες μέρες η Opel παρουσίασε το ολοκαίνουριο Astra με εντελώς διαφορετική εξωτερική εμφάνιση από τον προκάτοχό του, πλήθος επιλογών στους κινητήρες και περισσότερη τεχνολογία από ποτέ. Αμέσως, οι σχεδιαστές της X-Tomi Design δεν έχασαν χρόνο και αποκάλυψαν την πρότασή τους για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια σπορ GSi έκδοση, ακόμα και εάν το ενδεχόμενο να γίνει κάτι τέτοιο δεν μοιάζει αυτή την στιγμή ιδιαίτερα πιθανό.


To νέο Opel Astra.

To νέο Opel Astra.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Στο ψηφιακό σχέδιο που βλέπετε, το Opel Astra λαμβάνει νέο πορτοκαλί χρώμα που σε συνδυασμό με το μαύρο στις κολόνες, στην οροφή και στο καπό, το κάνουν να ξεχωρίζει. Το αυτοκίνητο έχει λάβει επίσης νέο σετ από ζάντες, ανασχεδιασμένο πιο σπορ μπροστινό προφυλακτήρα με μαύρες λεπτομέρειες και πιο ενισχυμένους θόλους, ενώ φαίνεται πως η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος έχει μικρύνει.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση πως η Opel αναπτύσσει ένα Astra GSi, ακόμα και για κάποιους θα υπήρχε λογική πίσω από αυτην την κίνηση, αφού υπάρχουν μικρομεσαία που προσφέρονται σε σπορ εκδόσεις για τους «ανήσυχους οικογενειάρχες», με χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι τα VW Golf, Ford Focus και Renault Megane. Mε δεδομένο πως το Astra μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα και τα ίδια κινητήρια σύνολα με το Peugeot 308, δεν πρέπει να περιμένουμε κάποια σπορ έκδοση, αφού η Peugeot έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να αναπτύξει κάποια σπορ έκδοση του 308.

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
citroen