• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

H ψηφιακή πρόταση του kolesa.ru για το νέο Μοkka X.

Το νέο Opel Mokka X;

6.111 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/3/2020
 

Είναι σίγουρο πως το νέο Mokka Χ θα «μιλάει γαλλικά» στη νέα του γενιά λόγω του κοινού στρατηγείου που έχει πλέον η Opel με το PSA Group. Τι πρέπει να περιμένουμε;


To νέο Mokka X βρίσκεται αυτή την στιγμή σε δοκιμές κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες στην Σουηδία αλλά παρόλο που δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πούμε λόγω του εκτενούς καμουφλάζ που έχει χρησιμοποιηθεί, ένα ρωσικό σάιτ αποφάσισε να παρουσιάσει την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το Mokka X στην επόμενη γενιά του.

Εμπνευσμένο αισθητικά από το πρωτότυπο GT X Experimental, το νέο Mokka X θα λανσάρει πρώτο το προφίλ αυτού, που αναμένεται να περάσει και στα μεταγενέστερα μοντέλα της Opel. Κύρια σχεδιαστικά στοιχεία που θα περάσουν στο Mokka X είναι η επιθετική και high-tech μάσκα με τα LED φώτα, η κεκλιμένη γραμμή της οροφής και τα πίσω φώτα. Μέσω αυτών των στοιχείων αλλά και της νέας τεχνολογίας που θα εφαρμόζει, το Mokka X αναμένεται να αποκτήσει πιο ξεκάθαρο και εστιασμένο crossover χαρακτήρα στην γκάμα της Opel, ξεχωρίζοντας από το Crossland X.

Για το λόγο αυτό, θα συνεχίσει να διαθέτει και τετρακίνητες εκδόσεις, οι οποίες ωστόσο τώρα θα προκύψουν από υβριδική τεχνολογία ενσωματώνοντας κάποιο ηλεκτρικό κινητήρα στον πίσω άξονα. Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση στα πρότυπα των Corsa και του Zafira Life με αυτονομία περίπου 350 χλμ.. Στις πιο «συμβατικές» του εκδόσεις, το νέο Opel Mokka X θα διατίθεται με τους 1,2 λίτρων PureTech κινητήρες του ομίλου PSA σε αποδόσεις 110 και 130 ίππων, αλλά και με το νέο diesel κινητήρα των 1,5 λίτρων με αποδόσεις 110 και 120 ίππων.

Περισσότερες πληροφορίες για τo νέο Opel Mokka θα έρθουν στην δημοσιότητα μέσα στους επόμενους μήνες.
 

Tags: OPEL MOKKA X