Σε σχέση με το FT-1, υιοθετεί γενικά ένα λιγότερο μυώδες αμάξωμα.

Σε σχέση με το FT-1, υιοθετεί γενικά ένα λιγότερο μυώδες αμάξωμα.

Το νέο Toyota Supra;

2.854 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2017)

Ένας ταλαντούχος φίλος της ιαπωνικής εταιρείας δημιούργησε ένα ψηφιακό σχέδιο για το νέο Supra σε μια πιο ρεαλιστική εκδοχή από ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας;

Ένα νέο ψηφιακό σχέδιο για το νέο Toyota Supra ήρθε στο φως της δημοσιότητας χθες που όπως αναφέρει ο δημιουργός υιοθετεί όλες τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της ιαπωνικής μάρκας όσον αφορά την σχεδίαση του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Φαίνεται από την πρώτη ματιά ότι το ψηφιακό μοντέλο της εικόνας λαμβάνει δάνειο πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων από το FT-1 Concept που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit, με τον σχεδιαστή να προσπαθεί να παρουσιάσει μια πιο συντηρητική σχεδιαστική γραμμή σε σχέση με το concept.
 
Σε σχέση με το FT-1, υιοθετεί γενικά ένα λιγότερο φουτουριστικό αμάξωμα. Ο πρόβολος του αποτελείται από τρεις μεγάλους εισαγωγείς αέρα και επιθετικά φωτιστικά σώματα ενώ την παράσταση κλέβουν το μυώδες πλαϊνό του μέρος και η καμπυλωτή οροφή του.

Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων, τα περισσότερα σενάρια συγκλίνουν στο ότι 3 κινητήρες θα γίνουν διαθέσιμοι: ένας 4κύλινδρος 2 λίτρων και ένας V6 3 λίτρων ισχύος 258 και 344 ίππων αντίστοιχα, με μια υβριδική μονάδα 2,5 λίτρων να συμπληρώνει τις επιλογές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
NISSAN