Βλέπετε τον V8 7,3 λίτρων κινητήρα της Ford (Godzilla).

Βλέπετε τον V8 7,3 λίτρων κινητήρα της Ford (Godzilla).

Το νέο V8 μοτέρ της Ford θα λέγεται «Megazilla»

2.305 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2022)

Η Ford ετοιμάζει ένα νέο «μεγαλειώδη» κινητήρα και στο πλαίσιο αυτό η αμερικανική μάρκα κατοχύρωσε το όνομα «Megazilla».

To όνομα αυτού «Megazilla»

Το Δεκέμβριο του 2020, η Ford Performance μέσω ενός teaser βίντεο είχε δείξει ένα νέο μοτέρ που ήταν σε διαδικασία εξέλιξης. Όπως τότε είχε γίνει γνωστό ο εν λόγω κινητήρας ήταν σχεδιασμένος να αποτελέσει μία πιο ισχυρή έκδοση του κινητήρα Godzilla της Ford, δηλαδή του V8 7,3 λίτρων που «φόρεσαν» τα Super Duty Pick-up της Ford.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στις 16 Σεπτεμβρίου πήρε την ονομασία η Ford

Φτάνοντας στο παρών και συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου η φίρμα κατέθεσε αίτηση στο γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ με σκοπό να κάνει δική της την ονομασία «Megazilla», πιστοποιώντας πως προορίζεται για το επερχόμενο μοτέρ.

Θα έχει ισχύ μεγαλύτερη των 435 ίππων

Μέχρι στιγμής οι επίσημες πληροφορίες για τον κινητήρα «Megazilla» κινούνται σε ένα γενικό πλαίσιο. Η Ford το μόνο που έχει πει είναι πως η ισχύς του θα είναι μεγαλύτερη των 435 ίππων του V8 7,3 λίτρων και πως θα μπορεί να συνδυάζεται με το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, πριν δημιουργηθεί μία νέα έκδοση του μοτέρ που θα το κάνει συμβατό με χειροκίνητο κιβώτιο. Να σημειωθεί πως η ροπή του Godzilla ορίζεται στα 644 Nm.

Συνέχεια του άρθρου >>>
CENNTRO ME EPIDOTHSH
OPEL