4 φωτογραφίες »

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα περιοριστεί αποκλειστικά σε 1.500 μονάδες.

Το «παριζιάνικο» DS 3 Crossback

9.340 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2020)

Η DS συνεργάστηκε με την εταιρεία ένδυσης και προσωπικών αξεσουάρ Ines de la Fressange Paris προκειμένου να κυκλοφορήσει μια ειδική, κομψή και πιο σικ έκδοση του DS 3 Crossback.


Όπως ανακοίνωσε η γαλλική μάρκα, το συγκεκριμένο μοντέλο θα περιοριστεί αποκλειστικά σε 1.500 μονάδες και θα έχει την μακρά ονομασία DS 3 Crossback Ines de la Fressange Paris. Φυσικά η αποκλειστική εμφάνιση μέσα και έξω θα είναι κάτι που θα χαρακτηρίζουν τα 1.500 αυτοκίνητα που θα παραχθούν.
 
Πιο συγκεκριμένα τα μοντέλα θα βαφτούν στο Ink Blue (μπλε) χρώμα, το οποίο είναι αποκλειστικό σε αυτήν την έκδοση και θα συνδυάζεται με τη μαύρη οροφή βαμμένη σε απόχρωση Perla Nera Black. Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό θα υπάρχουν και οι κόκκινες (Ines Red) πινελιές που τις βρίσκουμε στα καπάκια των πλευρικών καθρεπτών, αλλά και στο κέντρο των τροχών μεγέθους 18 ιντσών.
 
Τα καθίσματα είναι καλυμμένα από ένα μοναδικό υλικό που συνδυάζει διαφορετικά υφάσματα. Το υλικό αυτό δημιουργήθηκε από κοινού μεταξύ των DS και Ines de la Fressange Paris, και λαμβάνει ένα ελαφρύ μπλε χρώμα, ενώ συνδυάζεται με Alcantara και κόκκινη ραφή.
 
Εκτός από την ειδική ταπετσαρία, το DS 3 Crossback Ines de la Fressange Paris διαθέτει δερμάτινο τιμόνι, πεντάλ αλουμινίου, οθόνη αφής 10,3 ιντσών και αυτόματο σύστημα κλιματισμού. Είναι επίσης εξοπλισμένο με φώτα LED, μπροστινούς και πίσω αισθητήρες στάθμευσης, σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου και φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης έως 140 χλμ./ώρα.
 
Στους κινητήρες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν το DS 3 Crossback Ines de la Fressange Paris είτε με τον ντίζελ κινητήρα 1,5 λίτρων BlueHDi (130 PS), είτε με τη μονάδα βενζίνης 1,2 λίτρων PureTech με 155 ή 130 PS, ενώ παρούσα είναι και η ηλεκτρική επιλογή E-Tense.
 
Η παραγωγή θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες και οι παραδόσεις θα αρχίσουν από τον Ιανουάριο του 2021.

Hyundai
KIA