Το πιο «καλλίφωνο» Fiat 500 είναι το La Prima by Bocelli
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πιο «καλλίφωνο» Fiat 500 είναι το La Prima by Bocelli

2.085 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2022)

Όταν το Fiat 500 συνεργάζεται με τον σπουδαίο Ιταλό τενόρο, Αντρέα Μποτσέλι, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο παρά εντυπωσιακό! Γνωρίστε το νέο Fiat 500 «La Prima by Bocelli».

Συνεργασία της Fiat, με τον τενόρο Αντρέα Μποτσέλι!

Η Fiat μαζί με τον Αντρέα Μποτσέλι, τον γιο του και επίσης μουσικό Ματέο αλλά και την γνωστή εταιρεία στον χώρο του ήχου JBL παρουσιάζουν την πλέον «καλλίφωνη», αλλά και πλούσια εξοπλισμένη έκδοση του ηλεκτρικού 500.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξεχωρίζει από τον εξοπλισμό το ποιοτικό σύστημα ήχου

To νέο 500 «La Prima by Bocelli» είναι το πρώτο αυτοκίνητο πόλης που εφοδιάζεται με την τεχνολογία «Virtual Venues» της JBL, προσφέροντας μια πρωτόγνωρη για την κατηγορία ακουστική εμπειρία. To JBL Premium Audio mastered by Bocelli είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο σύστημα ήχου απόδοσης 320 W, το οποίο ξεχωρίζει, τόσο σε ποιότητα και ισχύ, όσο και σε ευκολία χρήσης. Παράλληλα, το σύστημα είναι ενσωματωμένο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου χωρίς να αλλοιώνει τη σχεδίαση του, ή να μειώνει στο ελάχιστο το χώρο αποσκευών. Για τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό της τεχνολογίας της JBL με την καμπίνα του ηλεκτρικού Fiat, η ιταλική μάρκα συνεργάστηκε με τον Αντρέα Μποτσέλι, τον δημοφιλή τενόρο, αλλά και τον γιο του και επίσης μουσικό, Ματέο, το νέο τραγούδι του οποίου συνοδεύει το λανσάρισμα του 500 «La Prima by Bocelli».

Με ντουλαπάκι που απολυμαίνει αντικείμενα

Για την πρεμιέρα του στη διεθνή σκηνή, το νέο 500 la Prima by Bocelli, εκτός από το εντυπωσιακό μαύρο χρώμα (θα είναι διαθέσιμο και σε άλλα χρώματα) και τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, εφοδιάζεται και με το καινοτόμο «Sanitizing Glove Box», το οποίο μέσω μια λυχνίας UV-C που βρίσκεται μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού μπορεί να απολυμάνει την επιφάνεια προσωπικών αντικειμένων, όπως κινητών τηλεφώνων, κλειδιών και άλλων καθημερινών μικροαντικειμένων. Ο κύκλος απολύμανσης διαρκεί μόλις 3 λεπτά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA