Στις 18 Ιουλίου του 2019 θα αποκαλυφθεί το μοντέλο.

Τότε θα αποκαλυφθεί η νέα Corvette (+vid)

1.737 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2019)

Η νέα Corvette μετρά αντίστροφα για την επίσημη αποκάλυψή της και η Chevrolet μέσω ενός όμορφου teaser βίντεο επιβεβαιώνει την ημερομηνία που θα παρουσιαστεί επίσημα το πολυαναμενόμενο μοντέλο, κάνοντας μία πολύ σύντομη αναδρομή στο παρελθόν του αυτοκινήτου.

Συνδυάζοντας διαστημικούς πυραύλους, μαχητικά αεροσκάφη, αλλά και πολλές Corvette από καταβολής του μοντέλου, η Chevrolet έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο, το οποίο ξεκινά με τον «Πατέρα της Corvette» Zora Arkus-Duntov να φοράει τη μάσκα του και να κάθεται πίσω από τιμόνι μιας CERV I.
 
Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα η μάρκα έχει κάνει μία πολύ γρήγορη αναδρομή στο παρελθόν δείχνοντας μεταξύ άλλων τις CERV II και III, την Aerovette, το πρωτότυπο της Corvette Indy, αλλά και κάποια αγωνιστικό μοντέλα. Ανάμεσα σε αυτά εμφανίζεται και το καμουφλαρισμένο μοντέλο προπαραγωγής της επερχόμενης C8, με το «κοντέρ» στο βίντεο να σταματά στις 18 Ιουλίου του 2019, όπου και θα είναι η ημερομηνία που θα αποκαλυφθεί το μοντέλο.
 
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο η νέα Chevrolet Corvette πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του κινητήρα V8 των 6,2 λίτρων που προσφέρει 466 ίππους και 630 Nm ροπής. Στη νέα του έκδοση το μοτέρ αναμένεται να ονομαστεί LT2 και να έχει ισχύ περίπου 507 ίππων. Τέλος οι ανεπίσημες πληροφορίες θέλουν να συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων.
 
Δείτε το βίντεο
 

AUTOFIT PASXA
4green