Toyota Crown Signia: Υβριδικό SUV με 246 άλογα και τετρακίνηση
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Crown Signia: Υβριδικό SUV με 246 άλογα και τετρακίνηση

6.671 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2023)

- Είναι SUV ή... ως ένα υπερυψωμένο station-wagon!
- Έχει δύο μεγάλες οθόνες 12,3 ιντσών στο εσωτερικό
- Αποδίδει 246 άλογα, είναι υβριδικό και τετρακίνητο

Είναι SUV ή... ως ένα υπερυψωμένο station-wagon!

Ένα νέο μοντέλο με όνομα Crown Signia έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της Toyota στη Βόρεια Αμερική. Το αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά ένα SUV με χαρακτηριστικά station-wagon με μήκος πάνω από 4,9 μέτρα και σχεδίαση που θυμίζει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Crown. Το αυτοκίνητο θα φτάσει στις αντιπροσωπείες της μάρκας το επόμενο καλοκαίρι.

Έχει δύο μεγάλες οθόνες 12,3 ιντσών στο εσωτερικό

Μέσα στην καμπίνα, ο οδηγός έχει στην διάθεσή του πίσω από το τιμόνι μια 12,3 ιντσών οθόνη που λειτουργεί ως πίνακας οργάνων και ακόμη μια 12,3 ιντσών οθόνη στο ταμπλό για την υποστήριξη του συστήματος infotainment. H κεντρική κονσόλα διαθέτει ασύρματο φορτιστή και τρεις θύρες USB-C, ενώ οι πίσω επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν δύο θύρες, δύο αεραγωγούς, δύο θέσεις για μπουκάλια ή ποτήρια κ.α. Τα θερμαινόμενα καθίσματα διατίθενται προαιρετικά. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης μεταξύ άλλων 19άρες ζάντες αλουμινίου, σύστημα ήχου με 9 ηχεία και το πακέτο ασφαλείας Toyota Safety Sense 3.0.

Αποδίδει 246 άλογα, είναι υβριδικό και τετρακίνητο

Το κινητήριο σύνολο του Crown Signia είναι το Hybrid Electric σύστημα της Toyota το οποίο αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ και διαθέτει τρία modes οδήγησης: Eco, Normal και Sport. Το Eco μεγιστοποιεί την αυτονομία της μπαταρίας και την εξοικονομεί το περισσότερο καύσιμο, το Sport επιταχύνει την απόκριση του γκαζιού και το Normal καλύπτει το κενό ανάμεσα στα δύο αυτά προγράμματα. Ένα EV Mode επίσης επιτρέπει στο Crown να κινείται μόνο ηλεκτρικά σε μικρές αποστάσεις. Η ισχύς του υβριδικού συνόλου είναι 246 άλογα και αυτή μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός eCVT κιβωτίου. Tο αυτοκίνητο θα προφερθεί και με Plug-in υβριδική έκδοση, αλλά όχι στις ΗΠΑ.

Mercedes
test center