Η εξωτερική του εμφάνιση ξεχωρίζει για το ρομβοειδές του αμάξωμα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιδόσεις του ή τα συστήματα αυτόνομίας που τυχόν να λάβει δεν έχου γίνει γνωστές.

Ο εσωτερικός του διάκοσμος είναι πολύ φουτουριστικός.

Τoyota Fine-Comfort Ride

2.397 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2017)

To νέο concept της Τοyota ξεχωρίζει για την μοναδική γλώσσα σχεδίασης και τον άπλετο χώρο που προσφέρει στους επιβάτες του. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Ένα νέο concept με το όνομα «Fine-Comfort Ride» λανσάρει η Toyota, υιοθετώντας τεχνολογία κυψελών υδρογόνου για το κινητήριο του σύνολο στο πλαίσιο δοκιμών για εναλλακτικές μορφές καυσίμου με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το Fine-Comfort Ride προσφέρει μια νέα μορφή στα premium minivan χάρη στην καινοτόμα σχεδιαστική του γλώσσα ενώ προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 1.000 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση διάρκειας, σύμφωνα με την εταιρεία, μόνο τριών λεπτών.
 
Η εξωτερική του εμφάνιση ξεχωρίζει για το ρομβοειδές του αμάξωμα που στενεύει στο μπροστινό και ειδικά στο πίσω μέρος, προσφέροντας μεγάλη άνεση στην δεύτερη σειρά καθισμάτων. Οι τροχοί του είναι πολύ κοντά στις τέσσερις άκρες του αμαξώματος με την Τοyota να υπόσχεται εξαιρετική ισορροπία και ποιότητα κύλισης αντίστοιχη των πιο premium σεντάν. Ο εσωτερικός του διάκοσμος είναι πολύ φουτουριστικός και δίνει έμφαση στην αλληλεπίδραση των επιβατών με τα συστήματα του αυτοκινήτου και την άνεση τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιδόσεις του ή τα συστήματα αυτονομίας που τυχόν να λάβει δεν έχουν γίνει γνωστές.

SPRING SEAT
citroen