• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η τιμή δεν είναι ακόμα επίσημη γιατί ο Sedran αναμένει να πέσουν οι τιμές των μπαταριών των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέχρι να λανσαριστεί το μοντέλο.

Το ΙD concept παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2016.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα, ο Sedran δήλωσε ότι θα είναι περίπου 6.500 ευρώ πιο φθηνό από το Model 3.

Το μοντέλο ήταν βασισμένο στο MEB δάπεδο και είχε ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 170 ίππων.

VW ID με 23.500 ευρώ;

Διαβάστηκε από 3259 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/7/2017

Ο επικεφαλής Στρατηγικής της Volkswagen, κ. Sedran δήλωσε ότι η τιμή του ΙD μοντέλου παραγωγής θα είναι αρκετά φθηνότερη από αυτή του Tesla Model 3.

 
O επικεφαλής Στρατηγικής της Volkswagen, κ. Τhomas Sedran αποκάλυψε ότι η εργοστασιακή έκδοση του ID concept θα κοστίζει αρκετά λιγότερο από το Tesla Model 3.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα, ο Sedran δήλωσε ότι θα είναι περίπου 6.500 ευρώ πιο φθηνό από το Model 3 άρα αν σκεφτούμε ότι το τελευταίο κοστίζει περίπου 30.000 ευρώ, η τιμή του VW ID δεν θα φτάσει πάνω από τα 23.500 ευρώ.
 
Η τιμή δεν είναι ακόμα επίσημη γιατί ο Sedran αναμένει να πέσουν οι τιμές των μπαταριών των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέχρι να λανσαριστεί το μοντέλο. Όπως εξήγησε, οι μπαταρίες λιθίου αυτή την στιγμή κοστίζουν 150-200 ευρώ για κάθε κιλοβατώρα αλλά αναμένεται να πέσει η τιμή τους στα 100 ευρώ στο εγγύς μέλλον.

Το ΙD concept παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2016, με το αυτοκίνητο παραγωγής να αναμένεται το 2020. Το μοντέλο ήταν βασισμένο στο MEB δάπεδο και είχε ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 170 ίππων που του επέτρεπε να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 8 δεύτερα με μέγιστη ταχύτητα τα 160 χλμ./ώρα και αυτονομία 400-600 χλμ.

 

VOLKSWAGEN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός