Κάψανε λιγότερο από diesel
Όλα τα μυστικά: Το VW Polo χάνει και από SEAT Ibiza & από Skoda Fabia!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Όλα τα μυστικά: Το VW Polo χάνει και από SEAT Ibiza & από Skoda Fabia!

24.121 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2022)

To VW Polo είναι το χειρότερο μικρό του ομίλου VW. Αυτό βγαίνει μέσα από τις μετρήσεις του Test Center του AutoΤρίτη. Υπάρχει σοβαρό θέμα ασφάλειας μάλιστα με την επίδοση των φρένων του, αλλά είναι το πιο οικονομικό πάντως. Καλύτερο όλων πάντως το SEAT Ibiza. Στη «μέση» τα Skoda Fabia και Audi A1.

Συγκρίνουμε τα μικρά μοντέλα του ομίλου VW

Αυτή τη φορά συγκρίνουμε ωσάν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, με δεδομένα από τις μετρήσεις μας, τα Audi Α1, SEAT Ibiza, Skoda Fabia και VW Polo, όλα δηλαδή τα μικρά του ομίλου VW. Άλλωστε η κατηγορία των μικρών είναι αυτή με τις περισσότερες πωλήσεις στη χώρα μας. Επανερχόμενοι στα τέσσερα μοντέλα που συγκρίνουμε, σίγουρα τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα περίμενε κανείς, όπως δεν περίμενε κανείς ότι, σύμφωνα με τις μετρήσεις μας, το Audi Q3 χάνει από το Skoda Karoq, δείχνοντας πως έχουν αλλάξει οι ισορροπίες μέσα στον όμιλο.


Το VW Polo απογοήτευσε στην μέτρηση των φρένων. Είναι το χειρότερο της κατηγορίας του

Το VW Polo απογοήτευσε στην μέτρηση των φρένων. Είναι το χειρότερο της κατηγορίας του

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το Polo είναι το χειρότερο μικρό του ομίλου VW

Ξεκινώντας από το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει, αυτό είναι η τελευταία θέση του VW Polo συγκριτικά με τα ομόσταυλα μοντέλα του. Παρά το γεγονός πως, το μικρό της VW έχει την μικρότερη κατανάλωση και από τα τέσσερα μοντέλα, όντας το πιο οικονομικό εντός πόλης μαζί με το Fabia και το πιο οικονομικό στο ταξίδι μαζί με το Ibiza, είναι τελευταίο στον τομέα της ασφάλειας με διαφορά. Μάλιστα στον συγκεκριμένο τομέα έχει την 36η θέση ανάμεσα σε όλα τα μοντέλα της κατηγορίας που έχουμε μετρήσει και παράλληλα στον τομέα των χώρων βρίσκεται τόσο πίσω από το Ibiza, όσο και από το Fabia.

Το Polo έχει τα χειρότερα φρένα της κατηγορίας, 8 μέτρα διαφορά από τον πρώτο

Η απογοητευτική 36η θέση του Polo στον τομέα της ασφάλειας οφείλεται στην κακή επίδοση των φρένων του, που είναι η χειρότερη σε όλη την κατηγορία. Θέλει 42,1 μέτρα για να ακινητοποιηθεί από τα 100 χλμ./ώρα την ώρα που το κορυφαίο της κατηγορίας -και του θέματός μας-, το Audi A1 το κάνει σε 34,1 μέτρα. Μιλάμε για δύο αυτοκίνητα απόσταση! Επιπλέον είναι και το πιο αργό σε ένα προσπέρασμα, επίσης με αρκετή διαφορά από το υπόλοιπα όπως μπορείτε να δείτε και στον πίνακα.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
AGORA ASFALISH
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel