Χρίστηκε «Sir» και επίσημα ο Lewis Hamilton
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Χρίστηκε «Sir» και επίσημα ο Lewis Hamilton

2.971 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2021)

O Hamilton χρίστηκε ιππότης και επίσημα από τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο για τις υπηρεσίες του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χρίστηκε ιππότης και επίσημα ο Lewis Hamilton

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

O Lewis Hamilton μπορεί να έχασε με αμφισβητούμενο τρόπο το 8ο πρωτάθλημα της καριέρας του από τον Verstappen, ωστόσο μόλις τρεις μέρες μετά το δραματικό Grand Prix στο Αμπου Ντάμπι, έγινε επίσημη «Ιππότης» από τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο για τις υπηρεσίες του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ισοφάρισε τον Schumacher σε πρωταθλήματα, έχει περισσότερες νίκες

Σημαντικό είναι να τονιστεί πως η απόφαση να χριστεί «Sir» o Lewis Hamilton πάρθηκε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, όταν ο Βρετανός κατάφερε να ξεπεράσει σε νίκες τον «θρύλο» της F1, Michael Schumacher και να κατακτήσει το 7ο πρωτάθλημα της καριέρας του, ισοφαρίζοντας τον Γερμανό, πρώην οδηγό της Ferrari.

Ο μόνος οδηγός που χρίζεται «Sir» ενώ είναι ακόμη εν ενεργεία!

O Hamilton γίνεται το έκτο άτομο από την οικογένεια της Formula 1 που χρίζεται ιππότης και ο τέταρτος Βρετανός οδηγός που το καταφέρνει, ωστόσο είναι ο μόνος που χρίζεται ιππότης ενώ είναι ακόμη εν ενεργεία. Τα άλλα πρόσωπα της F1 που έχουν χριστεί «Sir» είναι οι Stirling Moss, Jackie Stewart και Jack Brabham, καθώς και οι συνιδρυτές της Williams, Frank Williams και Patrick Head.   

Ψάχνει το 8ο πρωτάθλημα το 2022 ο Hamilton

Ο Sir Lewis Hamilton θα «τρέξει» και την επόμενη χρονιά για τη Mercedes για να διεκδικήσει το 8ο πρωτάθλημα της καριέρας του, αυτή την φορά έχοντας δίπλα του τον George Russell αντί του Bottas που μετακινήθηκε στην Alfa Romeo.

Οι Βρετανοί τίμησαν τον Lewis Hamilton
- Τον έχρισε ο πρίγκηπας της Ουαλίας στο κάστρο του Windsor
- Έγινε ο τέταρτος Βρετανός οδηγός που το καταφέρνει
- Είναι ο μόνος που χρίζεται «Sir» ενώ είναι ακόμη εν ενεργεία!
Είναι ο Lewis Hamilton ο καλύτερος οδηγός της εποχής του; Μπορεί να συγκριθεί με Senna και Schumacher;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

TI LINGLONG AGORAZO
skoda