Χριστούγεννα με «μαγικά» και γνήσια αξεσουάρ Toyota

Χριστούγεννα με «μαγικά» και γνήσια αξεσουάρ Toyota

2.595 Επισκέψεις στο άρθρο

- H Toyota στο after sales πουλάει από λάδια και προφυλακτήρες μέχρι σαλιάρες και πιπίλες!
- Έχεις Toyotάκια κολλητό; Θα του βρεις δώρα διαφορετικά από ένα κλασικό T-shirt
- Οι τιμές στα προϊόντα που τσεκάραμε είναι προσιτές για να κάνεις ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό σου, στον φίλο ή στο αυτοκίνητό σου
- Μπρελόκ από 2 ευρώ, τσάντες από 27 ευρώ και ηλιοπροστασία από 16 ευρώ

Ποιοτικά και αυθεντικά αξεσουάρ με τη σφραγίδα της Toyota

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξει κάποιος την αγάπη του προς προς αγαπημένα του πρόσωπα από ένα δώρο που ξεχωρίζει. Αν εσύ ο ίδιος είσαι λάτρης της Toyota ή αυτός που λατρεύει τη μάρκα είναι το αγαπημένο σου πρόσωπο τότε η Toyota έχει τις ιδανικές λύσεις για δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα! Η ιαπωνική μάρκα είναι άλλωστε γνωστή για τις εξαιρετικές after sales υπηρεσίες που προσφέρει στους χιλιάδες πιστούς φίλους της ανά την Ελλάδα, ανταποδίδοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει εδώ και πολλά χρόνια.

Έχουν μοναδικό σχεδιασμό, είναι αξιόπιστα και είναι διαθέσιμα στο δίκτυο της Toyota

Η γκάμα αυθεντικών προϊόντων merchandising Toyota αντικατοπτρίζει τη μοναδική φιλοσοφία και ποιότητα της Toyota γιατί επωφελείται από: 

  • Μοναδικό Σχεδιασμό: Τα προϊόντα merchandising Toyota διαθέτουν έναν μοναδικό σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει την αισθητική και την κληρονομιά της μάρκας. Από ρούχα και αξεσουάρ μέχρι αντικείμενα συλλογής, τα προϊόντα είναι μοναδικά και εντυπωσιακά.
  • Υψηλή Ποιότητα: Όπως τα αυτοκίνητα της Toyota, τα προϊόντα είναι σύμφωνα με την Toyota κατασκευασμένα με την υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία. Είναι σχεδιασμένα για να διαρκούν και να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.
  • Υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση: Η αγορά αυθεντικών προϊόντων merchandising Toyota μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου εξασφαλίζει ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Επίσης, εξασφαλίζετε τη γνησιότητα των προϊόντων.

Στην λίστα υπάρχουν δώρα για παιδιά, για... μεγάλους και για το αυτοκίνητο

Tα γνήσια αξεσουάρ Toyota που προσφέρει η Toyota για τα Χριστούγεννα περιλαμβάνουν δώρα για μικρά παιδιά, όπως αρκουδάκια από 11 ευρώ, σαλιάρες από 9 ευρώ, πιπίλες από 19 ευρώ και παιδικά φορμάκια από 21 ευρώ.

Για τους μεγαλύτερους σε ηλικία φίλους της Toyota που θέλουν προϊόντα και αξεσουάρ που θα τους βοηθούν στα ταξίδια τους, η μάρκα προσφέρει τσάντες από 27 ευρώ, σακ βουαγιάζ από 105 ευρώ, σάκους για σπορ από 35 ευρώ, σακίδια πλάτης από 72 ευρώ, σκουφιά από 32 ευρώ, σημειωματάριο από 12 ευρώ, γυάλινο παγούρι από 32 ευρώ και αναδιπλούμενες τσάντες από 27 ευρώ. Ακόμα, στην λίστα βρίσκουμε μπρελόκ από 2 ευρώ, powerbank από 47 ευρώ και πολλά ακόμη καλούδια σε διάφορες τιμές.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο, η Toyota προσφέρει σκίαστρα παραθύρων από 14 ευρώ, ηλιοπροστασία από 16 ευρώ και βάση στήριξης τηλεφώνου από 11 ευρώ.

Mercedes
test center