To Range Rover Evoque.

Xωρίς ηλεκτρική έκδοση το Εvoque

2.855 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2019)

H Land Rover είδε τον ισχυρό ανταγωνισμό που υπάρχει στην κατηγορία των ηλεκτρικών SUV και αποφάσισε να μην λάβει μέρος, τουλάχιστον προς το παρόν.

Καμία διάθεση να βάλει το νέο Evoque αντιμέτωπο με μοντέλα όπως το Audi E-tron, την Mercedes-Benz ΕQC, το Tesla Model X και την Jaguar I-Pace δεν έχει η Land Rover, αφού, όπως ήρθε στο φως, δεν φαίνεται να ετοιμάζει κάποια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση για το SUV αυτό.

Το αφεντικό της μάρκας στο Ηνωμένο Βασίλειο, κ. Rawdon Glover δήλωσε: «Θα υπάρχει στο μέλλον αγοραστικό κοινό για ένα μικρό ή μεσαίο ηλεκτρικό SUV αλλά όχι ακόμα». Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως η μάρκα θα συνεχίσει να εξετάζει το παραπάνω ενδεχόμενο, έστω και για την επόμενη γενιά του Εvoque, που θα φτάσει στις αγορές γύρω  στο 2025.
 
Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αποτελείται αυτή την στιγμή από τρεις 2λιτρες επιλογές στην βενζίνη στα 200, στα 250 και τα 300 άλογα και άλλες τρεις ίσης χωρητικότητας στο diesel με ισχύ 150, 180 και 240 ίππους. Ήδη έχει γίνει γνωστό πως σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και μια plug-in υβριδική έκδοση που θα αναλύεται σε έναν 1.500άρη κινητήρα βενζίνης και ένα ηλεκτρικό μοτέρ συνολικής ιπποδύναμης 200 ίππων.. Όλες οι εκδόσεις, εκτός από την πετρελαιοκίνητη των 150 ίππων, θα προσφέρονται με το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της μάρκας ως στάνταρ.

Εσείς τι λέτε; Συμφωνείτε με την απόφαση αυτή;
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL