Είτε είναι το νέο Grand Wagoneer είτε το Yuntu αναμένεται να το δούμε το 2019.

Το νέο 7θέσιο Jeep

4.647 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2017)

Δείτε τώρα το νέο 7θέσιο μοντέλο της Jeep. Θα είναι αυτό το νέο Grand Wagoneer που θα δούμε το 2019;

Η Jeep ήταν πάντα παρούσα στη κατηγορία των SUV επί δεκαετίες αλλά ποτέ δεν προχώρησε με σθένος στην δημιουργία 7θέσιων μοντέλων με την εξαίρεση του Commander στα τέλη της δεκαετίας του 2000.

Πρόσφατα σας παρουσιάσαμε κάποια σχέδια, που μπορεί να μην συνοδεύονταν από τις απαραίτητες πληροφορίες, όμως μας έδειχναν ένα μεγάλο μοντέλο της Jeep που θα μπορούσε πολύ άνετα να γίνει 7θέσιο. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Shoeb Kalania έδειξε ενδιαφέρον για τα σκίτσα αυτά και έδωσε στη δημοσιότητα το ψηφιακό του σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να είναι το νέο Jeep Grand Wagoneer.

Aπό την άλλη πλευρά, το σχέδιο αυτό θα μπορούσε να είναι εύκολα το μοντέλο Yuntu, ένα 7θέσιο υβριδικό SUV που παρουσίασε η αυτοκινητοβιομηχανία στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σανγκάης νωρίτερα αυτό το έτος. Αλλωστε, τα σκίτσα ήρθαν στη δημοσιότητα μετά το ντεμπούτο του Yuntu στην Ευρώπη.
Στο σχέδιο του Κalania παρατηρούμε ένα μεγάλο SUV με έντονες νευρώσεις από τα μπροστινά φτερά και κατά μήκος του πλαϊνού μέρους. Υπάρχουν ακόμα φωτιστικά σώματα οριζόντιου και λεπτού σχήματος κάτω από τα κυρίως φωτιστικά σώματα καθώς και προβολείς ομίχλης ενσωματωμένα στον μπροστινό προφυλακτήρα. Τα πίσω σώματα φωτός φαίνονται τετραγωνισμένα και μεγάλου μήκους που φτάνουν αρκετά μέσα στα πίσω φτερά του αυτοκινήτου.

Η Jeep είχε επιβεβαιώσει τον Ιανουάριο ότι το Grand Wagoneer θα λανσαριστεί κάποια στιγμή στο μέλλον με τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας, κ. Mike Manely να σημειώνει ότι θα πρόκειται για ένα υπερπολυτελές SUV με τιμή κοντά στα 125.000 ευρώ.

Είτε είναι το νέο Grand Wagoneer είτε το Yuntu αναμένεται να το δούμε το 2019.
 

AUTOFIT PASXA
4green