Το i20 Active διαφέρει αρκετά εξωτερικά από το απλό i20.

Τα μαύρα προστατευτικά και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τονίζουν τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Η θέση οδήγησης είναι ψηλότερα τοποθετημένη από ότι στο i20.

i20 παντός εδάφους

9.596 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/9/2015

Η Hyundai παρουσίασε την ευρωπαϊκή έκδοση του i20 Active η οποία εκτός από αισθητικές αλλαγές έχει και αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

 
Η Hyundai παρουσίασε την ευρωπαϊκή έκδοση του i20 Active η οποία εκτός από αισθητικές αλλαγές έχει και αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Το i20 Active θα μπορούσαμε να πούμε πως παίρνει τη θέση του μικρού cross over στην γκάμα της κορεάτικης μάρκας.

Οι αλλαγές του είναι εμφανείς εξωτερικά, καθώς διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος (χαρακτηριστικό που έχει αυξήσει ελαφρώς τις διαστάσεις του), ανασχεδιασμένα φώτα ημέρας με LED στοιχεία και ράγες οροφής.

Δείτε ακόμη: Hyundai i20 Active

Η βασική και ουσιαστική αλλαγή του όμως είναι η αύξηση της απόστασης από το έδαφος, η οποία ανέρχεται στα 20 χλστ. και το καθιστά πιο ικανό εκτός δρόμου, σε βατές πάντοτε επιφάνειες.

Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα που θα το εξοπλίζουν, κάτω από το καπό του θα μπορεί να τοποθετηθεί ο νέος τούρμπο 3κύλινδρος, 1,0 λτ. σε εκδόσεις 100 και 120 ίππων. Μοτέρ που θα τοποθετηθεί και στα υπόλοιπα i20 φυσικά και όχι μόνο στην έκδοση Active.

Το μικρό crossover της Hyundai θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στις αρχές του νέου έτους, με τιμές ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με τις αντίστοιχες συμβατικές εκδόσεις.