C3 Aircross, Jazz Crosstar e:HEV και Yaris Cross με 9άρα οθόνη

20.423 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2023)
Στο Toyota Yaris Cross με την 9άρα οθόνη το infotainment Smart Connect έχει καλύτερο λογισμικό και γραφικά για βελτιωμένη απόκριση και λειτουργικότητα (σ.σ. η φωτογραφία είναι από την ακριβότερη έκδοσ
3 Φωτογραφίες »

Στο Toyota Yaris Cross με την 9άρα οθόνη το infotainment Smart Connect έχει καλύτερο λογισμικό και γραφικά για βελτιωμένη απόκριση και λειτουργικότητα (σ.σ. η φωτογραφία είναι από την ακριβότερη έκδοση Elegant).

4. Honda Jazz Crosstar e:HEV: Οθόνη αφής 9 ιντσών


Η στάνταρ μεγαλύτερη οθόνη αφής 9 ιντσών για το σύστημα infotainment του Citroen C3 Aircross ξεχωρίζει για την υψηλότερη ποιότητά της.
3 Φωτογραφίες »

Η στάνταρ μεγαλύτερη οθόνη αφής 9 ιντσών για το σύστημα infotainment του Citroen C3 Aircross ξεχωρίζει για την υψηλότερη ποιότητά της.

Μία και μόνο έκδοση βρίσκουμε στο Honda Jazz Crosstar e:HEV, το υβριδικό SUVάκι με τα 109 άλογα. Κοστίζει 28.950 ευρώ στην «γεμάτη» έκδοση Executive με την 9άρα οθόνη του infotainment Honda Connect. Στο συγκεκριμένο εξοπλιστικό πακέτο περιλαμβάνονται σύστημα πλοήγησης Garmin, 2 θύρες USB εμπρός και άλλες 2 πίσω, 8 ηχεία, μπροστά Tweeter κεντρικό ηχείο subwoofer, ασύρματη συνδεσιμότητα Apple CarPlay και σύνδεση με καλώδιο Android Auto. Το παρών δίνει και ένας ψηφιακός βοηθός, Honda Personal Asssist. Το ενεργοποιείς μέσω φωνητικών εντολών και σου βρίσκει τον αγαπημένο σου ραδιοφωνικό σταθμό ή ένα εστιατόριο κατά μήκος της διαδρομής σας.

3. Citroen C3 Aircross 1,2 PureTech 110 PS: Οθόνη αφής 9 ιντσών

Η ανανέωση του Citroen C3 Aircross έφερε τεχνολογική αναβάθμιση στο γαλλικό SUVάκι το οποίο, μεταξύ άλλων, απέκτησε στάνταρ μεγαλύτερη οθόνη αφής. Εκτός της διάστασης (9 ίντσες) έχει καλύτερη ανάλυση και πιο εύκολο χειρισμό των διαφόρων λειτουργιών της. Στην βασική έκδοση εξοπλισμού Feel Pack με τα 110 άλογα και το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο κοστίζει 21.950 ευρώ και περιλαμβάνει το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης «My Citroen Drive» με σύστημα 3D Navigation, USB και σύστημα Mirror Screen Android Auto και Apple CarPlay.

2. Toyota Yaris Cross 1,5 VVT-iW 125 PS: Οθόνη αφής 9 ιντσών

Το δημοφιλέστερο SUV πόλης της ελληνικής αγοράς για το 2022, το νέο Toyota Yaris Cross, έχει την δεύτερη μεγαλύτερη touchscreen του segment. Από την 3η έκδοση εξοπλισμού Style και πάνω, το μικρό SUV των Ιαπώνων προσφέρεται με 9άρα οθόνη αφής και το σύστημα infotainment Smart Connect. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει 6 ηχεία, ασύρματη ενσωμάτωση smartphone, υποδοχή USB και σύστημα πλοήγησης. Σε όλα τα παραπάνω πρέπει να συμπεριλάβουμε τις ψηφιακές after sales υπηρεσίες και την εφαρμογή MyT, μέσω της οποίας εντοπίζετε το αυτοκίνητο σας στο χάρτη, κάνετε καλύτερη χρήση του Υβριδικού ή ακόμα βλέπετε το ιστορικό των Service, μεταξύ άλλων. Το ατμοσφαιρικό Toyota Yaris Cross της έκδοσης Style κοστίζει 22.870 ευρώ.
 

Σελίδα 1Ποια μικρά SUV έχουν τη μεγαλύτερη οθόνη στην καμπίνα;
Σελίδα 2C3 Aircross, Jazz Crosstar e:HEV και Yaris Cross με 9άρα οθόνη
Σελίδα 3Το κορυφαίο DS3 Crossback E-Tense, τιμές και εκδόσεις εξοπλισμού
Toyota
SEAT