Κολοβέντζος Αναταλλακτικά

Κολοβέντζος Αναταλλακτικά

2.664.901 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η εταιρεία του κου. Κολοβέντζου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η επιλογή του σωστού λιπαντικού και η τακτική παρακολούθηση της στάθμης του είναι θέμα ζωτικής σημασίας. Χωρίς λιπαντικό δεν νοείται η λειτουργία του κινητήρα, αφού αμέσως έρχεται η καταστροφή του.
Η χρήση των λιπαντικών είναι αναγκαία για τη λειτουργία των μηχανών, αφού βασικός προορισμός τους είναι η μείωση της τριβής (άρα και της απώλειας έργου) και προστασία από τη φθορά των κινητών μερών. Σε ένα αυτοκίνητο, υπολογίζεται, ότι το 6% από την ενέργεια που αποδίδει το καύσιμο, καταναλώνεται σαν ενέργεια τριβών.

Απευθυνθείτε λοιπόν, στους πλέον ειδικούς που έχουν μακροχρόνια εμπειρία στα θέματα των λιπαντικών και των ανταλλακτικών και θα σας κατατοπίσουν! 
Η εταιρεία του κου. Κολοβέντζου Αθανάσιου λειτουργεί από το 1950!

Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε:
  • Γενικό εμπόριο - Εμπορία & αντιπροσώπευση ανταλλακτικών αυτοκινήτων
  • Λάδια αυτοκινήτων Yacco
  • Λιπαντικά Yacco,
  • Πρόσθετα βενζίνης Yacco 
  • Υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco 
  • Εξαρτήματα αυτοκινήτων 
  • Σπρέυ Καθαρισμού Κλιματιστικού Yacco
  • Φρένα - αμορτισέρ - αναρτήσεις
  • Φίλτρα αέρος - φίλτρα λαδιού
  • Ιμάντες
  • Ψεκαστήρες
  • Μπουζί
  • και διάφορα εξαρτήματα. 
Δείτε 2 επιλογές που σας προσφέρει η εταιρία στον τομέα των λιπαντικών. Πρόκειται για 2 προϊόντα της Yacoo.

Yacco Galaxie GT SAE 10W60

100% συνθετικό λάδι κατασκευασμένο από συνθετικές πολυαλφαολεφίνες (PAO) και εστέρες βασικού ελαίου υψηλού μοριακού βάρους, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη λίπανση σε ακραίες συνθήκες συντήρησης. Συνιστάται για κινητήρες σπορ, υψηλής πίεσης και κινητήρες μεγάλου κυβισμού που χρησιμοποιούνται είτε σε δρόμους είτε σε πίστα. Αρχικά αναπτύχθηκε για βενζινοκινητήρες, ανεξάρτητα από το αν είναι υπερτροφοδοτούμενο ή πολλαπλών βαλβίδων, αυτό το λάδι είναι επίσης κατάλληλο για κινητήρες ντίζελ.
 
Είναι επίσης κατάλληλο για οποιονδήποτε κινητήρα όπου ο κατασκευαστής συνιστά ή καθορίζει τη χρήση λαδιού SAE 10W-60 που πληροί τις προδιαγραφές API SG, SH, SJ, SL, SM, SN, ACEA A3 / B3 ή A3 / B4 (Alfa Romeo, BMW , Ferrari, Lancia, Lotus, Maserati κ.λπ.).


 
 Yacco VX 1000 LE SAE 5W30

Το Yacco VX 1000 LE SAE 5W30 είναι επίσης κατάλληλο για πολλούς τύπους κινητήρων OEM: BMW, Fiat, GM, Honda, Hyundaï, Kia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, P.S.A., Subaru, Suzuki, Ssangyong, Toyota, VW Group

Ιδιότητες και πλεονεκτήματα

Η τεχνολογία «MID SAPS» (χαμηλότερα επίπεδα θειικής τέφρας, φωσφόρου και θείου) επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των φίλτρων σωματιδίων και των καταλυτικών μετατροπέων. Η προδιαγραφή ACEA C2 συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων, ιδιαίτερα του CO2. Το υψηλό ιξώδες σε υψηλές θερμοκρασίες παρέχει εξαιρετική προστασία του κινητήρα. Εξασφαλίζει έναν καθαρό κινητήρα και οι μέσες εναποθέσεις μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν κατά τις αλλαγές λαδιών. Αυξημένη προστασία έναντι φθοράς και διάβρωσης. Επιτρέπει ασφαλή εκτεταμένα διαστήματα αλλαγής λαδιού, σύμφωνα με τις συστάσεις OEM.  
 




ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Διεύθυνση: Εθν.Αντιστάσεως 56, Ελευσίνα
Τηλέφωνο: 2105547828


 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

AUTOFIT PASXA
skoda