Θέτουμε αντιμέτωπα τα best seller στην κατηγορία των μίνι, Fiat Panda, Hyundai i10 και Toyota Aygo. Ποιο κερδίζει στην μεταξύ τους μάχη; Εσείς ποιο θα επιλέγατε;

Fiat Panda Vs Hyundai i10 Vs Toyota Aygo

63.838 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2017)

Fiat Panda, Hyundai i10 και Toyota Aygo κρατούν τα σκήπτρα των πωλήσεων στη μίνι κατηγορία και μαζί τα κλειδιά της πόλης, την κίνηση στην οποία κάνουν παιχνιδάκι.

Επιλέξαμε να βάλουμε στο ρίνγκ τους πρωταθλητές των πωλήσεων στα μίνι, όπως προκύπτουν από τα στοιχεία για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2017. Πρώτο -με διαφορά- είναι το Fiat Panda (2.297 μονάδες και ποσοστό 21,11%), ακολουθούμενο από το δαιμόνιο Toyota Aygo (1.177 μονάδες και ποσοστό 10,82%) και το Hyundai i10 (1.127 μονάδες ή ποσοστό 10,36%). Και επειδή Panda και i10, είναι διαθέσιμα μόνο ως πεντάθυρα διαλέξαμε και την αντίστοιχη έκδοση του Aygo.

Σχεδίαση: Μοντέρνα και παιχνιδιάρικα
H κατηγορία θέλει funky και μοντέρνο design μιας και στοχεύει κυρίως προς το νεανικό κοινό. Τα 3 μίνι μοντέλα της αντιπαράθεσης δεν ξεφεύγουν από τον κανόνα, με το Aygo να  κερδίζει τις εντυπώσεις ειδικά στην έκδοση x-Cite με «Bi-Tone» μαύρη οροφή και μοναδικά διακριτικά, όπως οι Glossy Black ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών με κόκκινο διακοσμητικό έμβλημα στο κέντρο και οι καθρέφτες σε έντονο μαύρο χρώμα. Τον δικό του ξεχωριστό και ιδιαίτερο, trendy χαρακτήρα έχει και το Fiat Panda με την χαρακτηριστική ψηλόλιγνη φιγούρα να έχει τετραγωνισμένο μοτίβο και ανάλογες λεπτομέρειες. Τέλος, ούτε το i10 περνάει απαρατήρητο, ειδικά στην ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, που χαρακτηρίζεται από τα ιδιαίτερα φώτα (αυτά της ημέρας εδράζουν στην πολυγωνική γρίλια που κατεβαίνει χαμηλά στον προφυλακτήρα) και τις πολλές νευρώσεις, που σε συνδυασμό με τις απαλές καμπύλες δημιουργούν ένα ευχάριστο αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto