Οικογενειακά στα 15 χιλιάρικα: Hyundai i30 Vs Opel Astra

198.875 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2020)

Μπρα-ντε-φέρ! Συγκρίνουμε τις βασικές εκδόσεις δύο δημοφιλών μοντέλων της αγοράς στην μικρομεσαία κατηγορία, το ανανεωμένο Opel Astra και το Hyundai i30.


Κακά τα ψέματα τα μικρομεσαία δέχονται ισχυρές πιέσεις στις πωλήσεις από τα SUV, όμως παρόλα αυτά αποτελούν μια αγαπητή κατηγορία στην ελληνική αγορά, με κάποια μοντέλα μάλιστα να είναι παραδοσιακοί παίκτες αυτής. Το Hyundai i30 διαγράφει μια εντυπωσιακή πορεία σε αυτή την κατηγορία από τις αρχές του 2020, βρισκόμενο στην 3η θέση ενώ απέναντί του στέκεται το ανανεωμένο Opel Astra το οποίο φιλοδοξεί να βάλει το όνομά του και πάλι στις πρώτες θέσεις (2ο πέρυσι). Εμείς συγκρίνουμε τις βασικές εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού των δύο αυτοκινήτων που «κοντράρονται» σε όλα τα επίπεδα. 

Εκλεπτυσμένο το Astra, δυναμικό το i30
H ανανέωση του Opel Astra μπορεί να μην άλλαξε το αισθητικό του προφίλ, κατάφερε ωστόσο μέσω των μικρών λεπτομερειών που «έφερε» να τονίσει τον εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα, χωρίς να μειώσει τη δυναμική του. Το Hyundai i30 είναι και αυτό όμορφο αισθητικά ξεχωρίζοντας για το δυναμικό προφίλ του παρά τις πιο συμβατικές γραμμές του αμαξώματός του.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center