Skoda Kamiq Vs SEAT Arona: Ποιο crossover με φυσικό αέριο να αγοράσω;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Skoda Kamiq Vs SEAT Arona: Ποιο crossover με φυσικό αέριο να αγοράσω;

95.525 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2021)

Δίνοντας μόλις 3 ευρώ για κάθε 100χλμ., το Skoda Kamiq και το SEAT Arona με το φυσικό αέριο είναι δύο από τα οικονομικότερα crossover της κατηγορίας τους.

Το φυσικό αέριο ή αλλιώς CNG δεν είναι μόνο πολύ φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά είναι επίσης φθηνότερο από την βενζίνη ή το diesel καθώς και πολύ πιο αποδοτικό αφού η ενέργεια που παράγεται από 1 κιλό συμπιεσμένου φυσικού αερίου ισοδυναμεί με εκείνη που «δίνουν» 2 λίτρα υγραερίου, 1,3 λίτρα diesel και 1,5 λίτρα βενζίνης. Παρά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει, το μικρό δίκτυο σταθμών ανεφοδιασμού αποτελεί τροχοπέδη για την αγορά του σε κάποιες γεωγραφικές περιοχές, παρόλα αυτά στην ελληνική αγορά υπάρχουν διαθέσιμα μια σειρά από μοντέλα που διατίθενται με εργοστασιακό σύστημα αεριοκίνησης. Δύο από αυτά είναι το SEAT Arona και το Skoda Kamiq. Τι διαφορές έχουν; Σε τι κερδίζει το καθένα; Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Πιο επιβλητικό το Κamiq, πιο σπορτίφ το Arona

To Kamiq με μήκος 4,241μ., πλάτος 1,793μ. και ύψος 1,531μ., είναι μεγαλύτερο από το Arona και ξεχωρίζει χάρη στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και τις «καθαρές» γραμμές του ενώ, οι διαιρούμενοι προβολείς, προαιρετικά full-LED, αποτελούν το highlight της σχεδίασης του αυτοκινήτου.  Από την άλλη, το μικρότερο σε μήκος Arona, ανανεώθηκε πρόσφατα και πλέον δείχνει πιο μοντέρνο και στιλάτο, διατηρώντας ένα νεανικό χαρακτήρα. Η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά στα κυκλικά φώτα ομίχλης κάτω από τους κύριους προβολείς, ενώ ο ανασχεδιασμένος πρόβολος με την πιο πλατιά μάσκα και τον διαφοροποιημένο προφυλακτήρα, προσδίδει περισσότερο δυναμισμό.
 

Εσωτερικό-Χώροι

Κινητήρας-Οδική συμπεριφορά

Tιμές-Συμπέρασμα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRANSPORTER
test center