VS: Βασικό VW T-Cross ή Kia Stonic;
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VS: Βασικό VW T-Cross ή Kia Stonic;

8.714 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2021)

Τα Volkswagen T-Cross και Kia Stonic κοντράρονται στη βασική τους έκδοση και δηλώνουν έτοιμα να κεντρίσουν τον ενδιαφέρον όσων ψάχνουν ένα μοντέρνο (σχεδιαστικά και τεχνολογικά), ασφαλές και άνετο μικρό SUV.

Τα μικρά SUV έχουν γίνει διάσημα και όχι άδικα, αφού συνδυάζουν πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα την αστική ευελιξία με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Δύο από τις «καθαρόαιμες» προτάσεις της κατηγορίας των B-SUV είναι το Kia Stonic και το VW T-Cross.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ένα κοινό χαρακτηριστικό που έχουν αμφότερα τα αυτοκίνητα, είναι το ενδιαφέρον που κρύβουν οι βασικές εκδόσεις των δύο μοντέλων, οι οποίες είναι αυτές που κοντράρονται στις γραμμές που ακολουθούν. Το βασικό Volkswagen T-Cross έρχεται με 95 ίππους από το 1.000άρι TSI μοτέρ στην έκδοση Life και τιμή από 20.550 ευρώ, την ίδια ώρα που το Kia Stonic αντιπαρατάσσει το 1.200άρη ατμοσφαιρικό μοτέρ των 84 ίππων στην έκδοση GL Inmotion και τιμή από 15.290 ευρώ.  
 

Σχεδίαση: Επιβλητικό και trendy το Stonic, macho το T-Cross

Το πρόσφατα ανανεωμένο Kia Stonic, το οποίο φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στην κατηγορία του, ξεχωρίζει για τον trendy χαρακτήρα που προσδίδουν τα LED φώτα, η μάσκα, τα έντονα χρώματα στο αμάξωμα, αλλά και οι όμορφες ζάντες αλουμινίου. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος τέλος είναι εκείνη που το διαφοροποιεί και ενισχύει τη θέση του στο οδόστρωμα. 

Το VW-T-Cross από τη μεριά του κουβαλά πολλά μοντέρνα στοιχεία. Το πίσω μέρος εντυπωσιάζει με τη φάσα που ενώνει τα φώτα και κατ΄ επέκταση τονίζει το φάρδος του αμαξιού, εντυπωσιακό ωστόσο και το μπροστινό μέρος που έχει κλέψει στοιχεία από το Touareg ώστε να δείξει το σχήμα macho. Στο πλάι από την άλλη θα ανακαλύψεις κάτι από Tiguan, όμως η ουσία είναι ότι το SUVάκι της Volkswagen βγάζει αφενός ένα δυναμισμό, αφετέρου πολύ φρεσκάδα και ναι καταφέρνει να κλέβει τις ματιές των περαστικών. Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
test center