Αυτά είναι τα μοντέλα αυτοκινήτου που ΔΕΝ ακρίβυναν!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτά είναι τα μοντέλα αυτοκινήτου που ΔΕΝ ακρίβυναν!

58.138 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2022)

Υπάρχει κάτι που δεν έχει ακριβύνει τον τελευταίο χρόνο; «Όχι» θα απαντήσετε αντανακλαστικά, όμως εμείς το ψάξαμε περισσότερο και ανακαλύψαμε ευκαιρίες και μοντέλα που έχουν αντισταθεί στο ράλι ανόδου των τιμών.

Ποια αυτοκίνητα ΔΕΝ ακρίβυναν;

Κακά τα ψέματα, τα πάντα γύρω μας, στην καθημερινότητα, ακριβαίνουν και οι τιμές των αυτοκινήτων δεν αποτελούν εξαίρεση. Όμως, υπάρχουν και μοντέλα αυτοκινήτων που αντιστάθηκαν σθεναρά στις συνεχείς αυξήσεις, καθώς οι μάρκες επέλεξαν να απορροφήσουν τους κραδασμούς από την απότομη άνοδο των τιμών σε πρώτες ύλες κ.λπ.

Σε κάποιες περιπτώσεις θέλεις 2, 3 ή και 4 χιλιάρικα παραπάνω για το ίδιο αυτοκίνητο που θα έπαιρνες πριν 1-2 χρόνια. Έχουμε δει αυξήσεις της τάξης των 4.000 ευρώ σε μία εβδομάδα για ένα μοντέλο! Υπάρχει «έλλειψη» από την μία, ζήτηση από την άλλη και έτσι οι αυτοκινητοβιομηχανίες βγάζουν κέρδος που μετακυλίεται προς τα κάτω.

Μπήκαμε στη θέση του αγοραστή και ψάξαμε όλη την αγορά για το αν υπάρχουν μοντέλα που έχουν πάει κόντρα σε αυτό το ρεύμα. Και εκεί που δεν περιμέναμε να βρούμε και πολλά, τελικά ανακαλύψαμε πως υπάρχουν αυτοκίνητα που έχουν πάρει μόνο 275 ευρώ σε δύο χρόνια (!), μοντέλα που η τιμή τους ξεκινάει από τα επίπεδα τιμών μικρότερων κατηγοριών και έχουν κρατήσει χαμηλά συγκριτικά της τιμές τους. Παρακάτω, αναφερόμαστε σε αυτά που μας έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL