Alfa Romeo Tonale: Ιταλικό premium C-SUV με 38.500 ευρώ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Alfa Romeo Tonale: Ιταλικό premium C-SUV με 38.500 ευρώ

16.290 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2022)

H Alfa Romeo Tonale στην βασική Super έκδοση που συνδυάζεται με τον ήπια υβριδικό βενζινοκινητήρα των 130 ίππων είναι η μόνη που διατίθεται κάτω από τις 40.000 ευρώ. Τι προσφέρει;

Tι Alfa Romeo Tonale αγοράζω με 38.500 ευρώ;

Oι φίλοι της μάρκας ζητούσαν εδώ και καιρό ένα νέο μοντέλο από την Alfa Romeo και η ιταλική φίρμα ικανοποίησε το αίτημά τους φέρνοντας στην αγορά την Tonale, ένα νέο μικρομεσαίο οικογενειακό SUV που αποτελεί ταυτόχρονα τον πρώτο εκπρόσωπο της μάρκας στην κατηγορία αυτή και το πρώτο εξηλεκτρισμένο αυτοκίνητο της γκάμας της. Όπως και κάθε άλλη Alfa Romeo, η Tonale είναι φινετσάτη με κομψές και γεμάτες συναίσθημα γραμμές και αποτελεί δημιούργημα ενός Έλληνα, του Αλέξανδρου Λιώκη, ο οποίος φρόντισε ώστε τα 4,53 μέτρα της Tonale να γοητεύουν χωρίς να παρατηρείται ούτε ένας σχεδιαστικός ακροβατισμός.

Η γκάμα της Alfa Romeo περιλαμβάνει ακόμη δύο μοντέλα, τη μεσαία μπερλίνα Giulia και το μεγάλο SUV Stelvio αλλά σε αντίθεση με τα προαναφερθέντα αυτοκίνητα, η Tonale αναμένεται να τραβήξει το περισσότερο κουπί και να πετύχει μεγάλο όγκο πωλήσεων. Είναι ξεκάθαρο πάντως πως ο στόχος της αυτός δεν θα είναι εύκολα επιτεύξιμος, αφού ο premium προσανατολισμός της και… η τιμή της την τοποθετεί απέναντι σε παραδοσιακούς «παίκτες» της κατηγορίας όπως το Audi Q3 Sportback, η BMW X2, το DS 4, το Lexus UX και η Mercedes GLA.

Πάμε να δούμε με κάθε λεπτομέρεια τι προσφέρει η «βασική» Alfa Romeo Tonale στην έκδοση Super με τον ήπια υβριδικό κινητήρα 1,5 λίτρων με ισχύ 130 άλογα, τη μόνη έκδοση που διατίθεται κάτω από το όριο των 40.000 ευρώ (συγκεκριμένα 38.500 ευρώ).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
skoda