Μercedes CLA: Βενζίνη με +20 PS & 2.500€ τσέπη ή diesel;
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μercedes CLA: Βενζίνη με +20 PS & 2.500€ τσέπη ή diesel;

43.853 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2022)

Η Mercedes CLA προσφέρεται σε βενζίνη και diesel σε συνδυασμό με 6άρι μηχανικό κιβώτιο, ωστόσο ο 1,33 λτ. βενζινοκινητήρας αποδίδει 20 περισσότερα άλογα και προσφέρει καλύτερες επιδόσεις. Ποια είναι τα υπέρ της πετρελαιοκίνητης έκδοσης;

Να πάρω τη Mercedes CLA σε βενζίνη ή diesel;

Μπορεί τα σεντάν αυτοκίνητα που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην αγορά να λιγοστεύουν χρόνο με το χρόνο, με τους περισσότερους να επικαλούνται το βαρετό τους σχήμα, ωστόσο η Mercedes CLA έχει καταφέρει να αποφύγει αυτή την σχεδιαστική βαρεμάρα υιοθετώντας coupe στοιχεία στην καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Αυτή την στιγμή, η Mercedes CLA 180 ξεκινάει από 31.550 ευρώ και αποτελεί την πιο προσιτή επιλογή στην γκάμα της CLA στην ελληνική αγορά, όμως 2.500 ευρώ υψηλότερα και συγκεκριμένα στις 34.000 ευρώ βρίσκουμε την βασική έκδοση πετρελαίου του ίδιου αυτοκινήτου. Πάμε να δούμε αναλυτικά σε ποια σημεία μοιάζουν και πού διαφέρουν οι δύο εκδόσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Αλλάζουν μόνο τα «σηματάκια»

Η Mercedes CLA 180 δεν διαφέρει αισθητικά από την CLA 180 d αφού και τα δύο αυτοκίνητα είναι κομψά, συνδυάζοντας παράλληλα τον έντονα δυναμικό χαρακτήρα του 4θυρου κουπέ αμαξώματός με την εκλεπτυσμένη premium αισθητική του. Στο εμπρόσθιο μέρος τα καλοσμιλεμένα φωτιστικά σώματα τονίζουν ακόμα περισσότερο την στενή αλλά εντυπωσιακή γρίλια με το αστέρι, ενώ στο πίσω μέρος τα στενά φωτιστικά σώματα δεσπόζουν κάτω από το διακριτικό χείλος της πίσω πόρτας.

Εσωτερικό: Δύο οθόνες 7 ιντσών και μεγάλο χώρο αποσκευών

Τόσο η CLA 180 όσο και η CLA 180 d εξοπλίζονται με δύο οθόνες 7 ιντσών (προαιρετικά προσφέρονται οι οθόνες των 10,25 ιντσών) με τη μία να αναλαμβάνει το ρόλο του πίνακα οργάνων και την άλλη την υποστήριξη του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του αυτοκινήτου. Οι χώροι είναι ικανοί να φιλοξενήσουν με άνεση τέσσερις επιβάτες και αν λόγω του κουπέ σχεδιασμού ο διαθέσιμος χώρος για τα κεφάλια είναι οριακά επαρκής, ο αντίστοιχος για τα πόδια ικανοποιεί και με το παραπάνω. Ο χώρος αποσκευών από την άλλη ορίζεται στα 460 λίτρα.

Από κει και πέρα εξοπλιστικά θα βρει κανείς μεταξύ άλλων: φώτα πορείας ημέρας LED, σύστημα προστασίας πεζών, υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και πλήθος συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης όπως τα Active Brake Assist, Cruise Control, ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, eCall-emergency system και άλλα.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
OPEL