Nissan Juke: Θα το πάρεις σε βενζίνη ή υβριδικό;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Juke: Θα το πάρεις σε βενζίνη ή υβριδικό;

5.548 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2022)

Η γκάμα του Nissan Juke επεκτάθηκε και περιλαμβάνει πλέον και full hybrid επιλογή με 143 άλογα δίπλα στον «ορθόδοξο» 1.000άρη των 114 ίππων. Εσύ με τι μοτέρ θα αγόραζες το Nissan Juke;

Θα δώσεις 4 χιλιάρικα παραπάνω για το υβριδικό;

Εάν υπάρχει ένα μοντέλο που μπορεί να περηφανεύεται πως ίδρυσε την κατηγορία των compact SUV πόλης αυτό δεν είναι άλλο από το Nissan Juke. To μικρό crossover της ιαπωνικής εταιρείας που έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω του όταν πρωτολανσαρίστηκε το 2010 μεταξύ άλλων και λόγω και της ιδιαίτερης σχεδίασης του, βρίσκεται πλέον στη δεύτερη του γενιά και συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο μοδάτα και trendy αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Η Nissan θέλοντας να δώσει ώθηση στις πωλήσεις του Juke διαθέτει πλέον το crossover και με υβριδικό κινητήριο σύνολο, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει πάνοπλο τους ανταγωνιστές του στην καυτή κατηγορία των B-SUV, όπως τα υβριδικά Toyota Yaris Cross και Hyundai Kona αλλά και το βενζινοκίνητο VW T-Roc που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων.

Με δεδομένο λοιπόν πως δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται εάν θα ήταν προτιμότερο να αγοράσουν το καινούριο τους αυτοκίνητο σε βενζίνη ή με υβριδικό σύστημα, σκεφτήκαμε να εξετάσουμε και να δώσουμε λύση σε αυτό το ερώτημα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το Nissan Juke. Ας ξεκινήσουμε:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto