Lexus UX 250h: Ιαπωνικό, premium & υβριδικό με κάτω από 40.000 ευρώ
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lexus UX 250h: Ιαπωνικό, premium & υβριδικό με κάτω από 40.000 ευρώ

18.326 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2023)

Το Lexus UX 250h είναι προσιτό (για την κατηγορία του), έχει καλές επιδόσεις και το σημαντικότερο, καίει 6 λτ./100χλμ. μέσα στην πόλη και λίγο παραπάνω σε μεικτές συνθήκες.

To μόνο premium υβριδικό οικογενειακό SUV της αγοράς!

Το UX είναι η πρόταση της Lexus στην κατηγορία των premium οικογενειακών SUV, με την φίρμα να προσδοκά να πάρει σημαντικό μερίδιο αγοράς βασιζόμενη στο γεγονός ότι, σε αντίθεση με τα γερμανικά μοντέλα που είναι αναμφίβολα οι παραδοσιακοί παίχτες της αγοράς, τροφοδοτείται από αυτοφορτιζόμενο υβριδικό κινητήριο σύνολο, μια τεχνολογία που αναπτύσσει τα τελευταία 25 χρόνια.

To Lexus UX (Παράλληλη Δοκιμή: Ηλεκτρικό Lexus UX300e & υβριδικό UX250h) βασίζεται πάνω στην Global Architecture-Compact (GA-C) πλατφόρμα, μια ελαφριά, αλλά εξαιρετικά άκαμπτη και με χαμηλό κέντρο βάρους (στα 594 χλστ. είναι το χαμηλότερο στην κατηγορία σύμφωνα με την Lexus) «βάση» την οποία η «μαμά» Toyota χρησιμοποιεί ήδη στο C-HR και στην Corolla. Με μήκος στα 4.495 χλστ. τοποθετείται στο άνω άκρο της συγκεκριμένης κατηγορίας και θέλει να ξεχωρίσει χάρη στη υψηλής ποιότητας κατασκευής του, της hi-tech εικόνας σε όλα τα επίπεδα και μέσω του εξαιρετικά οικονομικού κινητήριου συνόλου του, όλα αυτά σε τιμή μικρότερη των 40.000 ευρώ, τουλάχιστον όσον αφορά τα δύο πρώτα εξοπλιστικά επίπεδα. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN