H Lexus «ζωγραφίζει» το δικό σου έργο τέχνης με το LBX πρωταγωνιστή
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Lexus «ζωγραφίζει» το δικό σου έργο τέχνης με το LBX πρωταγωνιστή

1.807 Επισκέψεις στο άρθρο

- Δεν χρειάζεσαι «πινέλο», εργαλείο τεχνικής νοημοσύνης το κάνει για σένα
- Η εφαρμογή της Lexus «διαβάζει» το στυλ σου μέσα από το Instagram
- Έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις τα αγαπημένα σου χρώματα και σχέδια
- Οι χρήστες μπορούν έπειτα να κοινοποιήσουν το έργο τέχνης που έφτιαξαν στα social media

Δεν χρειάζεσαι «πινέλο», εργαλείο τεχνικής νοημοσύνης το κάνει για σένα

Ως μέρος της εκστρατείας προώθησης του ολοκαίνουριου LBX, η Lexus παρουσίασε μια αποκλειστική εμπειρία Τεχνητής Νοημοσύνης, προσκαλώντας τους φίλους της να αλληλεπιδράσουν με το LBX με καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο. Στόχος της Lexus μέσα από από αυτή την εφαρμογή είναι να έρθει πιο κοντά με νεότερο και κοινωνικό κοινό, δίνοντας του την δυνατότητα φτιάξει το δικό του έργο τέχνης με πρωταγωνιστή το LBX με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Δοκιμάστε και εσείς εδώ.

Η εφαρμογή της Lexus «διαβάζει» το στυλ σου μέσα από το Instagram

Η πρώτη επιλογή που έχουν οι χρήστες είναι να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους στο Instagram με την εφαρμφοή, ώστε το εργαλείο AI να μπορεί να αναλύσει την αισθητική, την προσωπικότητα, το στυλ, την υφή και την παλέτα χρωμάτων όλων των αναρτήσεών τους, έτσι ώστε στην συνέχεια να αναλύσει όλα τα δεδομένα που έχει λάβει και να δημιουργήσει από το μηδέν και σε σύντομο χρονικό διάστημα το προσωπικό του έργο τέχνης με το νέο LBX.

Έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις τα αγαπημένα σου χρώματα και σχέδια

Σε περιπτωση οι οι χρήστες δεν θέλουν να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους στο Instagram ή απλά δεν έχουν τέτοιο λογαριασμό, τότε μπορούν ακολουθήσουν τα τρία βήματα του εργαλείου AI, επιλέγοντας τα αγαπημένα τους χρώματα, το στυλ ρούχων που τους αντιπροσωπεύει αλλά και το χρώμα στο οποίο θα ήθελαν να έχουν το νέο LBX. Έτσι, χωρίς άλλες χρονοτριβές, μπορούν αυτοί το δικό τους έργο τέχνης μέσα σε λίγα λεπτά. 

Οι χρήστες μπορούν έπειτα να κοινοποιήσουν το έργο τέχνης που έφτιαξαν στα social media

Λαμβάνοντας υπόψη το μοναδικό στιλ και τις προσωπικότητες των χρηστών, το εργαλείο AI μπορεί να δημιουργήσει εκατομμύρια παραλλαγές, επομένως κάθε έργο τέχνης μοναδικό που δημιουργείται είναι μοναδικό. Στο τέλος της διαδικασίας και αφού οι χρήστες θαυμάσουν το έργο τέχνης που έφτιαξαν σε συνεργασία με την τεχνητή νοημοσύνη, οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν και να το αποθηκεύσουν, καθώς και να το μοιραστούν στα δικά τους προφίλ social media που επιθυμούν όπως στο Twitter (πλέον Χ), το Facebook, το Pinterest κ.α.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε πως μοιάζει ένα από τους εκατομμύρια ψηφιακούς πίνακες που μπορούν να δημιουργηθούν: 

home pro
test center