MG4: 5 πράγματα για το πιο value for money ηλεκτρικό της αγοράς

MG4: 5 πράγματα για το πιο value for money ηλεκτρικό της αγοράς

8.579 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2023)

- Το MG 4 είναι το πιο φθηνό οικογενειακό ηλεκτρικό στα 24.450 ευρώ
- Είναι τo πιο ευρύχωρο στους πίσω επιβάτες
- Κάνει άνετα 400 χλμ. με μία πλήρη φόρτιση στην έκδοση με την μεγάλη μπαταρία 64 kWh
- Έχει 7 χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά του μέρη και τη μπαταρία

Το MG 4 είναι το πιο φθηνό οικογενειακό ηλεκτρικό στα 24.450 ευρώ

To MG4 προσφέρεται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα σε δύο εκδόσεις, τις Excite και Exclusive, με 51 kWh και 64 kWh μπαταρία αντίστοιχα και τιμές που ξεκινούν από 24.448 και 28.750 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της επιδότησης των 8.000 ευρώ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Η τιμή των 24.448 το κάνει αφενός το πιο προσιτό ηλεκτρικό οικογενειακό αυτοκίνητο αυτή την στιγμή στην ελληνική αγορά και αφετέρου φθηνότερο ακόμη και από θερμικά μοντέλα της κατηγορίας όπως το VW Golf.

Είναι τo πιο ευρύχωρο στους πίσω επιβάτες

To MG4, έχει βρεθεί στο γκαράζ του AutoΤρίτη και είχαμε την ευκαιρία να μετρήσουμε μεταξύ άλλων και τους χώρους του και στην συνέχεια να τους συγκρίνουμε σε σχέση με τα υπόλοιπα αμιγώς ηλεκτρικά οικογενειακά μοντέλα της αγοράς. Το συμπέρασμα μας ήταν ότι το MG4 βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας στον τομέα των χώρων, αφού προσφέρει το πλατύτερο πίσω κάθισμα και τον περισσότερο αέρα για τα γόνατα και τα τα κεφάλια των πίσω επιβατών. Το πορτ-μπαγκάζ του δεν είναι το μεγαλύτερο αλλά δεν υπολείπεται σημαντικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό του.

Κάνει άνετα 400 χλμ. με μία πλήρη φόρτιση στην έκδοση με την μεγάλη μπαταρία 64 kWh

Η μικρή μπαταρία των 51 kWh που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 170 ίππων και είναι αυτή που κοστολογείται από 24.448 ευρώ με την επιδότηση προσφέρει 350 χιλιόμετρα, όμως με τη μεγαλύτερη μπαταρία των 64 kWh, είδαμε στην πράξη μέσα από την δοκιμή μας, πως μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για παραπάνω από 400 χιλιόμετρα με μόλις πλήρης φόρτιση σε οικιακή πρίζα ή ταχυφορτιστή. Τα 400 χλμ. μπορούν εύκολα να γίνουν ακόμη και 450 χλμ. αν κινείσαι μέσα στην πόλη.

Έχει 7 χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά του μέρη και τη μπαταρία

To ΜG4, όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας προσφέρεται με εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων τόσο για τα μηχανικά του μέρη όσο και για τη μπαταρία του, ένα κομμάτι που πολλοί σκεπτικιστές της ηλεκτροκίνησης συνεχίσουν να διατηρούν τις επιφυλάξεις τους. Δίνοντας λοιπόν μια από τις μεγαλύτερες εγγυήσεις της ελληνικής αγοράς, η ελληνική αντιπροσωπεία της MG αποδεικνύει εμπράκτως ότι εμπιστεύεται την αξιοπιστία των προϊόντων της. 

Σελίδα 2Ηλεκτρικό hatchback σε πολύ καλή τιμή
Σελίδα 3Έχει λιτό αλλά ποιοτική καμπίνα
Σελίδα 4Είναι κορυφαίο σε χώρους στην κατηγορία του
Σελίδα 5Έχει επιδόσεις GTi στην έκδοση με τα 204 άλογα
Σελίδα 6Κρύβει το βάρος του και έχει καλά φρένα
Σελίδα 7Η ιστορία της MG
EUROINS PASXA
fiat