Η Aston Martin, μετά από μια πρώτη αποκάλυψη τον περασμένο Αύγουστο, μας συστήνει επισήμως με τη νέα Vanquish Zagato Shooting Brake, το τρίτο μέλος της τετραμελούς οικογένειας μοντέλων Vanquish Zagato.

Μαζί με τις Coupe, Volante και Speedster έρχεται και η νέα Zagato Shooting Brake, η οποία χάρη στο δίθυρο station wagon αμάξωμά της, είναι η πιο πρακτική έκδοση από όλες.

Όπως και οι Coupe και Volante, η νέα Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake θα κατασκευαστεί σε 99 αντίτυπα. Η πιο συλλεκτική από όλες είναι η Speedster (φωτό) που θα φτιαχτεί μόλις 28 φορές.

Για την κίνηση του οχήματος είναι υπεύθυνο το ατμοσφαιρικό V12 σύνολο των 600 ίππων που προέρχεται από τη Vanquish S.

Κάθε πάνελ του αμαξώματος είναι φτιαγμένο από ίνες άνθρακα, συμπεριλαμβανομένης της επιμηκυμένης οροφής, στην οποία υπάρχει ένα κεντρικό γυάλινο τμήμα, που φαρδαίνει από πίσω προς τα μπροστά

Νέα Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake

3.722 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2017)

Η Aston Martin παρουσιάζει το τέταρτο μέλος της οικογένειας μοντέλων Vanquish Zagato, την έκδοση Shooting Brake των 600 ίππων, ένα δίθυρο station wagon αυτοκίνητο από ανθρακονήματα που θα φτιαχτεί μόλις 99 φορές.

Η Aston Martin, μετά από μια πρώτη αποκάλυψη τον περασμένο Αύγουστο, μας συστήνει επισήμως με τη νέα Vanquish Zagato Shooting Brake, το τρίτο μέλος της τετραμελούς οικογένειας μοντέλων Vanquish Zagato. Μαζί, λοιπόν, με τις Coupe, Volante και Speedster έρχεται και η νέα Zagato Shooting Brake, η οποία χάρη στο δίθυρο station wagon αμάξωμά της, είναι η πιο πρακτική έκδοση από όλες.
 
Η Zagato Shooting Brake πριν αποκτήσει τη μοναδική σχεδίαση οροφής και τα μέρη από ανθρακονήματα, ξεκίνησε τη «ζωή» της ως μια κανονική Vanquish S. Φυσικός «εχθρός» του νέου μοντέλου είναι η Ferrari GTC4Lusso. Όπως και οι Coupe και Volante, η νέα Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake θα κατασκευαστεί σε 99 αντίτυπα. Όσο λίγα και αν ακούγονται αυτά, είναι πολλά μπροστά σε εκείνα της πιο συλλεκτικής από όλες, της Speedster, η οποία θα φτιαχτεί μόλις 28 φορές.
   
Τα πρώτα από αυτά τα αντίτυπα θα κυκλοφορήσουν του χρόνου. Όταν λέμε θα «κυκλοφορήσουν» μην το πάρετε τοις μετρητοίς, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους θα το περάσουν σε κάποιο καλά προστατευμένο γκαράζ. Για την κίνηση του οχήματος είναι υπεύθυνο το ατμοσφαιρικό V12 σύνολο των 600 ίππων που προέρχεται από τη Vanquish S.
 
Κάθε πάνελ του αμαξώματος είναι φτιαγμένο από ίνες άνθρακα, συμπεριλαμβανομένης της επιμηκυμένης οροφής, στην οποία υπάρχει ένα κεντρικό γυάλινο τμήμα, που φαρδαίνει από πίσω προς τα μπροστά, μέχρι που συναντά το παρμπρίζ. Το πορτμπαγκάζ ανοίγει ηλεκτρικά και εκεί υπάρχει ένα ασορτί σετ αποσκευών.

NEO TRAFIC
moto