Στον δρόμο συνέλαβε ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός φακός την ανανεωμένη Porsche Macan.

«Συνελήφθη» η ανανεωμένη Macan (+vid)

3.639 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2018)

Στον δρόμο συνέλαβε ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός φακός την ανανεωμένη Porsche Macan και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να καταγράψει το μοντέλο, λίγους μήνες πριν την επίσημη αποκάλυψή του.

Οι αλλαγές που έχει υποστεί στην εξωτερική εμφάνιση το SUV της Porsche όπως φαίνεται δεν είναι μεγάλες, ωστόσο έχουν πραγματοποιηθεί τόσο στο εμπρόσθιο, όσο και στο οπίσθιο μέρος, με ενημερωμένους προφυλακτήρες αλλά και ανασχεδιασμένους αεραγωγούς, ενώ πιο χαμηλά σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, έχουν τοποθετηθεί τα φλας στην πρόσοψη του αυτοκινήτου.
 
Επιπλέον η Macan έχει εξοπλιστεί με αναβαθμισμένους προβολείς και LED φώτα ημέρας, αν και η συνολική εικόνα δεν διαφέρει σε σχέση με αυτά που χρησιμοποιούνται σήμερα, ενώ το ίδιο ακριβώς ισχύσει και για τα φωτιστικά σώματα του πίσω μέρους.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό δεν υπήρξαν εικόνες που θα μπορούσαν να μας κάνουν σοφότερους, ωστόσο φήμες αναφέρουν πως θα υπάρχουν δύο οθόνες 7 ιντσών, που θα συνοδεύονται με μια μεγάλη οθόνη αφής 12.3 ιντσών, η οποία θα αποτελεί μέρος του ενημερωμένου συστήματος Porsche Communication Management. Το σύστημα υποστηρίζει τις εφαρμογές CarPlay και Android Auto, περιλαμβάνοντας μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Porsche Connect, η οποία προσφέρει υπηρεσίες όπως υποστήριξη τηλεφωνικού κέντρου, hotspot wi-fi, ενημερώσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω smartphone.
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα λέγεται πως οι υφιστάμενοι υπερτροφοδοτούμενοι βενζινοκινητήρες V6 3,0 και 3,6 λίτρων θα αντικατασταθούν από πιο προηγμένες μονάδες με χωρητικότητα 2,9 και 3,0 λίτρων, ενώ υπαρκτή θα είναι και μια υβριδική έκδοση, που θα συνδυάζει τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα V6 3,0 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα.  
Τέλος να αναφέρουμε πως η επίσημη αποκάλυψη της ανανεωμένης Porsche Macan, έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Απρίλιο.

Mercedes
test center