After Sales Υπηρεσίες & Service TOYOTA: 91% Ικανοποίηση Κατόχων!

329.882 Επισκέψεις στο άρθρο (2/3/2023)

Τι αναφέρουν, τι λένε οι κάτοχοι των επιβατικών αυτοκινήτων της TOYOTA. Πόσο ικανοποιημένοι είναι από την αξιοπιστία του αυτοκινήτου τους; Τι βλάβες έχουν αντιμετωπίσει; Τι λένε για τις υπηρεσίες, τα ανταλλακτικά και τις τιμές στο Service TOYOTA; Ας δούμε:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Τού έκανα 190.000 χλμ, μετά το έδωσα στον πατέρα μου. Για αυτοκίνητο πόλης, πάλι YARIS θα αγόραζα..

TSARTSALIS GEORGE_ Toyota Yaris (Βενζίνη)

Το αγόρασα καινούριο το 2003. Μετά από 190.000 χλμ το έδωσα στον πατέρα μου.

Σέρβις ,λάδια και αλλαγή κλειδαριάς συνοδηγού, αυτά είναι όλα όσα "ζήτησε". Για αυτοκίνητο πόλης π
άλι YARIS θα αγόραζα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Πρόβλημα με τα μπροστινά φώτα ενώ και τα φώτα πορείας ανάβουν "κατά βούληση". Αν αυτό συμβάλει στην αξιοπιστία Toyota ...

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ_ Toyota Yaris (Υβριδικό)

Στα 3,5 χρόνια, χάλασαν τα εμπρός αριστερά φώτα ημέρας. Όταν το πήγα, η εταιρεία βασίστηκε -τυπικά σωστά- στην 3ετή εγγύηση και δεν δέχθηκε συζήτηση για κάτι που ο κάτοχος είναι αδύνατον να χαλάσει (με υπαιτιότητα του).

Λύση που
προτάθηκε, η αλλαγή ολόκληρου του φαναριού με κόστος περίπου στα 350 ευρώ. Η αλλαγή δεν έγινε, προφανώς για ευνόητους λόγους. 

Τώρα, μήνες πριν την 5ετία, δεν δουλεύουν και τα δεξιά φώτα ημέρας, ενώ τα φώτα πορείας, ανάβουν κατά βούληση. Πάμε για κόστος 700 ευρώ. Αν αυτό συμβάλει στην αξιοπιστία Toyota ...


Ταξηνόμηση κατά
Νεότερα Καλές κριτικές Κακές κριτικές Γράψτε κριτική Επιστροφή στην Έρευνα

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αντώνης Θεοδωρόπουλος_ Toyota Rav4 (Υβριδικό) 2500 κυβικά του 2023

Έχω το αυτοκίνητο σχεδόν 8 μήνες και έχω κάνει 9000 χιλιόμετρα. Επειδή είναι καινούργιο δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Με 2000 χιλιόμετρα σε ταξίδια και τα υπόλοιπα αστικά και περιαστικά η μέση κατανάλωση είναι στα 5,7 λίτρα. Απόλυτα ικανοποιημένος.

Η έρευνα συνεχίζεται.
Μπορείτε και ΕΣΕΙΣ να γράψετε ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ
για τις After Sales Υπηρεσίες της μάρκας σας.
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Georgekapsokefalos_ Toyota Yaris (Βενζίνη) 1330 κυβικά του 2012

καίει λάδια από τα 120.000 χιλιόμετρα και στα 160.000 εκανα ανακατασκευή 2.800€.... στα 172.000 ξανακαιει λάδια, 1 λίτρο στα 1000 χιλιόμετρα, το πούλησα όσο όσο....η αντιπροσωπεία το γνώριζε ότι αυτοί οι κινητήρες είναι ελαττώματικοι ..!!!....αλλά στα π@π@ρι@ τους. Μεγαλη απογοήτευση για Toyota.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αλεξελης στρατηε_ Toyota Auris (Diesel) 1400 κυβικά του 2018

101000 χιλιομετρα μονο μια λαμπα εχει αλαξη.στο συνολο του ειναι καλο οικονομικο αλλα σε σχεση με τα χαιλουξ η καρινα που εχω ειναι ποιο σταθερο .η συνολικη κατασκευη δεν με εχει ξετρελανη.το πηρα γιατι κανω πολλα χιλιομετρα το μηνα. Το εξουσιοδοτημενο σερβης αψογο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Σωτήριος Τσελεμπης. _ Toyota Corolla (Βενζίνη) 1400 κυβικά του 2004

345200 km ταξίδια στην Ευρώπη έως Β. Ακρωτήριο. Συμπλέκτη δισκοπλακες μπαταρίες 3 ελαστικα. Η χαρά του ιδιοκτήτη. Κατανάλωση λαδιού 0. Mobil 1 0-40 από την πρώτη αλλαγή. Τώρα πρόβλημα στην κρεμαγιερα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Α. ΠΕΡΓΑΝΤΗΣ_ Toyota Prius (Υβριδικό) 1500 κυβικά του 2008

Ακριβό αυτοκίνητο για την αγορά του το 2008. 30.000,00€, αλλά αποδείχθηκε άριστη επιλογή. Μηδενικές βλάβες, υποστήριξη θετική από την TOYOTA HELLAS, όχι από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία και φυσικά εάν έχεις καταλάβει ως οδηγός την έννοια υβριδικό το καύσιμο είναι στα όρια του κατασκευαστή. Έχω διανύσει 170.000Km και μέχρι τώρα λαδια-μπουζι και γενικά αναλώσιμα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημήτρης Λαζαρίδης_ Toyota Rav4 (Υβριδικό) 2500 κυβικά του 2020

Συμπεριφέρεται άριστα στην κατανάλωση όταν το οδηγώ με τρόπο και μέθοδο που υπάρχει με οδηγίες και κατευθύνσεις στις οδηγίες χρήσης. Έντονοι θόρυβοι αέρα, από τις μπροστινές πόρτες, όταν η ταχύτητα υπερβαίνει τα 120-130 χλμ. Και στην πρώτη επίσκεψη για την ετήσια συντήρηση , αλλά και στην δεύτερη που πρόσφατα πραγματοποίησα ενημέρωσα για το πρόβλημα. Στην πρώτη συντήρηση χωρίς να πραγματοποιηθεί δοκιμή σε δρόμο μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Στην δεύτερη επίσκεψη για συντήρηση πραγματοποιήθηκε έλεγχος απο εξουσιοδοτημένο υπάλληλο που διαπιστώθηκε ότι ήταν έντονο και εκνευριστικό το πρόβλημα. Με ενημέρωσαν ότι θα γίνει ενημέρωση με τον υπεύθυνο προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα. Δεν με κάλεσαν ποτέ για αποκατάσταση του προβλήματος , σε αντίθεση με την επανηλειμένη πρόσκληση για αποκατάσταση μικρής ζημιάς στην φανοποιεία. Εκτιμώ ότι υπάρχει έλλειψη σοβαρότητας στην αντιμετώπιση προβλημάτων μετα την αγορά και την απομάκρυνση απο το ταμείο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Ζήσης Νταμήτρος _ Toyota Yaris (Diesel) 1400 κυβικά του 2007

Είναι απλά «σκυλί»! Έχει περάσει τα 308.000χλμ και πέρα από ενα φυσιολογικό πέσιμο του κινητήρα, συνεχίζει δυναμικά.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κωνσταντίνος Πετράκης _ Toyota Yaris old (Βενζίνη) 1300 κυβικά του 2000

Κάτοχος Γιαρις 1300 cc μοντέλο 2000 (made in Japan) επί 11 χρόνια, δεν άλλαξα ούτε λαμπακι. Προληπτικά άλλαξα την μπαταρία στα 9 χρόνια (πόσο ακόμα να περιμένω?). Αν δεν το τράκαραν ακόμα αυτό θα είχα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κωνσταντίνος Πάνου _ Toyota Auris (Υβριδικό) 1800 κυβικά του 2016

Αρκετά ικανοποιημένος! Είναι οικονομικό στο καύσιμο για 1800 κυβικά αμάξι. Χώροι μπορώ να πω ικανοποιητικοί. Θα μπορούσε να είχε λίγο καλύτερο εύρος χώρου για τα γόνατα των πίσω επιβατών!

Είναι κ
άπως έντονος ο ήχος από το χώρο της μηχανής κατά την επιτάχυνση, όπως και όταν μπαίνει "μπροστά" η μηχανή για να φορτίσει την μπαταρία! Αυτό από ότι έχω καταλάβει συμβαίνει στα υβριδικά. Αυτό με τον ήχο ιδιαίτερα αισθητός τον χειμώνα λόγο κρύου.

Με ξένισε κάπως μερικοι τριγμοί που προέρχονται από το ταμπλό του αυτοκινήτου και μάλιστα πριν κλείσει χρόνο από την αγορά του(δεν είναι σε τέτοιο βαθμό που να είναι ενοχλητικοί), και αυτό συμβαίνει το καλοκαίρι πιο πολύ. Ίσως οφείλεται στη διαστολή και συστολή των υλικών από την θερμοκρασία. Ευχάριστο στο δρόμο, δε σε κουράζει και το αυτόματο κιβώτιο του καλό και χωρίς να καταλαβαίνεις τις αλλαγές, μόνο αν δώσεις πολύ προσοχή. Στιβαρό και με αίσθηση ασφάλειας! Γρήγορο στην επιτάχυνση. Με κανονική οδήγηση και χωρίς να το πιέζεις πολύ πετυχαίνεις καλά νούμερα οικονομίας. Ωραία αίσθηση των εσωτερικών υλικών. Το πορτμπαγκάζ ικανοποιητικό αλλά ίσως μπορούσε ένα "τι" μεγαλύτερο.

Το λογισμικό της οθόνης θεωρώ πως θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Οι χάρτες δεν είναι πολύ ενημερωμένοι με τους δρόμους
, ιδιαίτερα με τους καινούργιους και ας έχει περάσει καιρός που έχουν δοθεί στην κυκλοφορία. Πιστεύω ένας κάτοχος ενός auris όπως εγώ είναι αρκετά ευχαριστημένος συνολικά με το αυτοκίνητο. Από το 2016 που το έχω στην κατοχή μου, είμαι ικανοποιημένος.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Παπαρηγας Κωστας_ Toyota Avensis (Βενζίνη) 1800 κυβικά του 2007

με ελειπεστατη συντηρηση λόγω οικονομικών, δεν ζητάει τίποτα πλην τα βασικά και αυτά πιο πολύ, φθορές του χρόνου.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γ.Σπηλιοπουλος _ Toyota Corolla (Βενζίνη) 1300 κυβικά του 1999

Γενικά απροβληματιστο. Ρουλεμάν σασμάν πριν 5 χρόνια και μια βαλβίδα στοπ φρένων πέρυσι. Τίποτα άλλο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιάννης Γρηγορίου _ Toyota Verso (Diesel) 1600 κυβικά του 2016

Πολύ καλό, πολύ εύκολο στην χρήση, λίγο μακριές σχέσεις. Ήθελα λίγο παραπάνω δύναμη για προσπερασματα λόγω πολύ μακριών σχέσεων , το έλυσα με ένα παράλληλο εγκέφαλο και 250€. Τώρα πάει όπως πρέπει. Καλά φρένα. Πολύ άνετο στο ταξίδι. Μέτρια φωτα. Δεν στρίβει σαν GTi αλλά δεν είναι και η δουλειά του αυτή. Αργό infotainment ,θέλει αλλαγή. Πολλές θήκες , Απροβληματιστο μέχρι στιγμής. BMW κινητήρας. Κατανάλωση καλή για το βάρος του. Φυσικά παίζει ρόλο ο τρόπος οδήγησης. Από 3,8 έως 7,5. Λόγω ύψους (σχεδόν 1.70) επιρρεαζεται από πλάγιους ανέμους. Καλή επιλογή

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νίκος _ Toyota Hilux (Diesel) 2500 κυβικά του 2000

Το αυτοκίνητο έχει 860000 χιλιόμετρα πάει συνεργείο μόνο για το service του δεν έχει ανοιχτεί βίδα επάνω..

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γεωργιος ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ _ Toyota Yaris (Βενζίνη) 1300 κυβικά του 2008

Μετά από 6 μήνες η πιτσιλιθρα του πίσω παρμπρίζ είχε διαρροή και το νερό ετρεχε μεσα πορτμπαγκάζ. Μου το έφτιαξαν μεσα στην εγγύηση και σε 1 μήνα το ξανά παρουσίασε μου το ξανά έφτιαξαν και ολα Καλα. Μετά από 1,5 χρόνο άλλαζα τις λάμπες απ τα φώτα πορείας κάθε 6 μήνες. Μετά από 3 χρόνια μου έβγαλε προβλημα στον εγκέφαλο αυτόματου κιβωτίου. Και μετά από 3,5 χρόνια και λίγο πριν το πουλήσω είχε διαρροή νερού στο ψυγείο του μοτέρ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιαννης Λιολιος_ Toyota Rav4 (Βενζίνη) 1964 κυβικά του 2008

235.000 χλμ και ..συνεχιζουμε. Εγκατεστησα LPG στα 160κ χλμ.

Μηχανικα προβληματα ? Μηδεν. Ολα λειτουργουν αψογα,εκτος απο το ακρομπαρο ,που το αλλαξα 2 φορες ,γιατι "χτυπουσε" περιεργα.Αρκετα μεγαλο κοστος(409 ευρώ),καθε φορα. Εμαθα οτι ολα τα RAV απο 2007 και αργοτερα,εχουν το ιδιο προβλημα.Συμβαινει ομως πολλα χρονια μετα.Βεβαια το αυτοκινητο μας εχει παει παντου.Το εννοω και χωρις ποτε,να αγχωθω μηπως...Μπραβο στο συνεργειο που το συντηρει! Μονο αυτο το προβλημα με χαλασε.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Ποδαράς παρης _ Toyota Yaris (Βενζίνη) 1287 κυβικά του 2008

Μετά από 123.000 χιλιόμετρα και κακή χρήση το μόνο πρόβλημα ήταν μια αλλαγμένη αντλία νερού με σύνολικο κόστος στην αντιπροσωπεία 130 ευρώ .

Στα μειονεκτήματα ασαφές τιμόνι και μέτρια πλαστικά

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Χρήστος_ Toyota Corolla (Υβριδικό) 1800 κυβικά του 2022

Πολύ καλές εντυπώσεις από τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της μάρκας, τόσο στο ετήσιο σέρβις (έγινε νωρίτερα λόγω συμπλήρωσης χλμ) όσο και στην εξυπηρέτηση και αποκατάσταση βλάβης από κλοπή του αυτοκινήτου.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

PASCHALIDOU_ Toyota Corolla (Βενζίνη) 1400 κυβικά του 2005

Αγορασμένο καινούριο, άψογο μέχρι σήμερα με 175000χλμ. Μόνο λάδια, φίλτρα και μία αντλία νερού (110 ευρώ). Εσωτερικά τα πλαστικά είναι σαν καινούρια αλλά υπάρχουν τριξίματα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

TSARTSALIS GEORGE_ Toyota Yaris (Βενζίνη) 1300 κυβικά του 2003

Το αγόρασα καινούριο το 2003. Μετά από 190.000 χλμ το έδωσα στον πατέρα μου.

Σέρβις ,λάδια και αλλαγή κλειδαριάς συνοδηγού, αυτά είναι όλα όσα "ζήτησε". Για αυτοκίνητο πόλης π
άλι YARIS θα αγόραζα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ_ Toyota Yaris (Υβριδικό) 1500 κυβικά του 2017

Στα 3,5 χρόνια, χάλασαν τα εμπρός αριστερά φώτα ημέρας. Όταν το πήγα, η εταιρεία βασίστηκε -τυπικά σωστά- στην 3ετή εγγύηση και δεν δέχθηκε συζήτηση για κάτι που ο κάτοχος είναι αδύνατον να χαλάσει (με υπαιτιότητα του).

Λύση που
προτάθηκε, η αλλαγή ολόκληρου του φαναριού με κόστος περίπου στα 350 ευρώ. Η αλλαγή δεν έγινε, προφανώς για ευνόητους λόγους. 

Τώρα, μήνες πριν την 5ετία, δεν δουλεύουν και τα δεξιά φώτα ημέρας, ενώ τα φώτα πορείας, ανάβουν κατά βούληση. Πάμε για κόστος 700 ευρώ. Αν αυτό συμβάλει στην αξιοπιστία Toyota ...


Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημήτρης Χατζής_ Toyota Prius (Υβριδικό) 1800 κυβικά του 2010

Έχει 127.000 km και πάει μια φορά το χρόνο για service στην αντιπροσωπεία. Από αλλαγές, ένα ακρόμπαρο μπροστά δεξιά, αλλαγή αμορτισέρ μετά από προτροπή της αντιπροσωπείας.

Νομίζω ότι δεν χρειαζόταν αφού στο ΚΤΕΟ δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο, ότι δηλαδή χρειαζόταν άμεσα αλλαγή. Από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι είχε σπάσει ένα πλαστικό. Τώρα αν αυτό ίσχυε ή όχι;;;!!!

Σε κάποια σημεία κατά τα έτη η αντιπροσωπεία έδειξε προχειρότητα κατά την άποψη μου και η εμπιστοσύνη μου προς αυτή είναι μέτρια. Κατά τα άλλα τα τακτικά service τα κάνουμε και δεν έχει παρουσιάσει κάτι άλλο.

Το αγοράσαμε μεταχειρισμένο το 2015 από την αντιπροσωπεία με 44000km. Εικάζω ότι ήταν τα αληθινά. εντύπωση βέβαια μου έκανε ότι όταν κάνουμε τα service στο βιβλιαράκι πάνω βάζουν ένα αυτοκόλλητο με άλλα χιλιόμετρα περισσότερα και σε ερώτηση μου γιατί το κάνουν αυτό, η απάντηση που πήρα είναι ότι έτσι ξέρουν για προβλεπόμενα χιλιόμετρα. Δεν το έχω ακούσει σε άλλη αντιπροσωπεία. Η αντιπροσωπεία που κάνουμε όλα τα service είναι αυτή που αγοράσαμε το αυτοκίνητο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ_ Toyota Yaris (Βενζίνη) 1300 κυβικά του 2014

Όλα καλά εκτός από τα εκνευρίστηκα τριξιματα σε ταμπλω πόρτες και πίσω εταζερα κατά τα άλλα μία χαρά

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Andreas Andreou_ Toyota Ce 110 (Diesel) 1974 κυβικά του 2028

Ο κινητηρας2E είναι αρκετά αξιοπιστος όμως κάνει πίεση λένε 2 μηχανικοί όταν εφεραν πελάτη να το αγοράσει εβγαλαν την βεργα ελέγχουν λαδιου η και το καπακι λαδιου κινητήρα οπότε εβγαζε ατμο με πίεση όσο το ότι άλλαξα κινητήρα αφού ο πρώτος είχαμε λαδια και εκαψε φλαντζα και όλο το λάδι εφυγε από την κοιλιά τηγανη λαδιου και ηγε στο σύστημα ψυξεως και στο ψυγείο.Τα πλαστικό στις πίττες η επένδυση με βυνιλιο ήταν φθηνη μπορούσε να φθαρει εύκολα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νικος_ Toyota Hilux (Diesel) 2500 κυβικά του 2009

Τέρας αξιοπιστίας 200.000 και εκτός από τα τυπικά αναλώσιμα δεν μου έχει ζητήσει τίποτα και ούτε πρόκειται γιατί είναι Τογιότα και αυτό τα λέει όλα 😄

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ_ Toyota Rav4 (Βενζίνη) 1998 κυβικά του 2004

Άριστο από κάθε άποψη αυτοκίνητο. Ένα μόνο πρόβλημα: περίπου στα 150.000 χλμ άναψε τα προειδοποιητικά κίτρινα λαμπάκια βλάβης κινητήρα και καυσαερίων. Δύο διαδοχικά εξουσιοδοτημένα συνεργεία διέγνωσαν αμέσως ανάγκη αλλαγής καταλύτη. Επειδή τα χρήματα ήταν πολλά, το αυτοκίνητα έβγαζε κανονικά κάρτα καυσαερίων, το αυτοκίνητα δούλευε απροβλημάτιστα και τα λαμπάκια έσβηναν για κάποιο διάστημα μετά από κάθε σέρβις - τοποθέτηση στο διαγνωστικό εγκέφαλο απευθύνθηκα σε φίλο, μη εξουσιοδοτημένο, μηχανικό. Μου είπε ότι ο καταλύτης είναι μια χαρά, ότι το πρόβλημα οφείλεται σε βλάβη "πλεξούδας", ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για το αυτοκίνητο και ότι δεν είμαι ο πρώτος που είχα το συγκεκριμένο θέμα. Το αυτοκίνητο έχει κάνει άλλα 70000 άριστα χλν με τα λαμπάκια αναμμένα !!! Το παράπονό μου δεν είναι από το αυτοκίνητο, αλλά από την αντιμετώπιση των 2 εξουσιοδοτημένων συνεργείων της ΤΟΥΟΤΑ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΣΕΡΑΣ_ Toyota Avensis (Βενζίνη) 1800 κυβικά του 2004

Εμφανίσθηκαν ρωγμές στο ταμπλό του αυτ/του. Τ.ο αυτ/το φυλάσσεται σε στεγασμένο παρκιν πυλωτής. Μάλλον είναι κακής ποιότητος υλικό,καθώς σε υποδεέστερα αμάξια που αφήνονται έξω δεν συμβαίνει αυτό. ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ TOYOTA

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ_ Toyota Prius (Υβριδικό) 1500 κυβικά του 2009

Καμια απολυτως βλαβη σε 160.000 km, μονο βενζινη, λαδια και λοιπα συντηρησης. Κλασικη Toyota, μια απο τις αρκετες που εχουν περασει απο τα χερια μου.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιώργος Κ. _ Toyota Yaris (Βενζίνη) 1000 κυβικά του 2000

Το αγόρασε ο παππούς μου αρχές του 2000. Πρόκειται για την πρώτη παρτίδα Yaris made in Japan που έφεραν στην Ελλάδα.Μεχρι το 2010 άλλαξε 2 χέρια στην οικογένεια μέχρι να φτάσει σε μενα.Πέρα από τα αναλώσιμα η μόνες ζημιές που είχε στα 21 χρόνια είναι ένας αισθητήρας λάμδα και η κλειδαριά του πορτμπαγκάζ. Στα 150.000 τα αμορτισερ χάλασαν και μπήκαν καινούργια KYB όπου το κράτημα του αυτοκινήτου έγινε πολύ καλύτερο. Λάδι δεν καίει καθόλου ακόμα και σε μεγάλα ταξίδια στην Ηπειρο που έχω κάνει. Η κατανάλωση είναι τσιμπημένη σε σχέση με τα καινούργια και τα πλαστικά μέσα τρίζουν. Θα το άλλαζα μόνο με καινούργιο Toyota.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημητρης_ Toyota Corolla (Υβριδικό) 1800 κυβικά του 2019

Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό και οικονομικό (κοντά σε αυτά που υπόσχεται ο κατασκευαστής). Το μόνο πρόβλημα είναι το αυτόματο σασμάν που κάνει θόρυβο. Στις ανηφόρες δεν έχει την σχέση που πρέπει και ανεβάζει στροφές ο κινητήρας. Δυο αντιπροσωπίες που έχω επισκεφθεί δεν έχω παράπονο ούτε από το κόστος ούτε από την εξυπηρέτηση.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Toyota Prius (Υβριδικό) 1500 κυβικά του 2008

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΕΠΙ 13 ΕΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225ΧΙΛ ΧΛΜ ΠΛΕΟΝ...ΟΥΤΕ ΤΡΙΞΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 170ΧΙΛ ΧΛΜ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Χρήστος_ Toyota C-hr (Υβριδικό) 1800 κυβικά του 2019

Αν και όχημα του 2019, δεν έχει Android Auto και το multimedia σύστημά του είναι απαράδεκτα αργό και δύστροπο, ενώ οι χάρτες και το σύστημα πλοήγησης (πλήρως ενημερωμένα) είναι εξαιρετικά δύσκολοι στον χειρισμό και ειδικά στην αναζήτηση, καθώς για παράδειγμα, μπορεί να ψάχνεις μια οδό ονόματι Βανιζέλου και να μην την βρίσκεις ούτε ως "Βενιζέλου", ούτε ως "Ελευθερίου Βενιζέλου", ούτε ως "Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου", αλλά συγκεκριμένα ως "Λεωφ Ελ Βενιζέλου".

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ Toyota Corolla (Diesel) 1400 κυβικά του 2005

Πολύ αξιόπιστο έχω κάνει 290.000 χιλιόμετρα χωρίς να αλλάξω δίσκο, αμορτισέρ δισκόπλακες .Χρειάστηκε επισκευή στα μπέκ λόγω ότι 2 φορές του βάλανε βενζίνη και έκανε 150 χιλιόμετρα με μοναδικό καύσιμο την βενζίνη. Και αν το πουλήσω πάλι ΤΟΥΟΤΑ θα πάρω.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Σταύρος _ Toyota Yaris hybrid (Υβριδικό) 1500 κυβικά του 2015

Κλείσαμε 6 χρόνια συμβίωσης. Περίμενα καλύτερη ποιότητα κατασκευής από την ΤΟΥΟΤΑ. Πολλά τριξίματα(κάθισμα οδηγού ,ταμπλώ ) και ειδικά τα χερούλια στις πόρτες. Όχι καλή εφαρμογή των πλαστικών μερών μεταξύ τους. Ο πισω προφυλακτήρας έσχισε και από τις 2 πλευρές, εδώ και 2 χρόνια (η αντιπροσωπεια δεν ανέλαβε ευθύνη...το αυτοκίνητο δεν είναι τρακαρισμένο) . Από μηχανικά μέρη αντικατάσταση μπροστινού ρουλεμάν (τροχός οδηγού, 50.000χλμ μέσα στην εγγύηση.) Από ηλεκτρολογικά (αντικατάσταση μπαταρίας πλήρωσα 170 ευρώ είχε λήξει μια μέρα η τρίχρονη εγγύηση. ) Δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα. Είναι οικονομικό και με έχει σώσει το αυτόματο κιβώτιο στα μποτιλιαρίσματα. Ευχαριστώ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Μεμτσας παρισης_ Toyota Avensis (Βενζίνη) 1600 κυβικά του 2002

Παρα πολλα προβληματα . 1 καιει λαδια απο τα 60000κμ 2 τωρα στα 220000 καιει 1κιλο ανα 3000 κμ 3 ηταν ελαττωματικος ο κινητηρας απο την μανα του , και το ηξεραν στην εταιρεια . 4 καποιοι αλλοι με ιδιο μοντελο αλλαξαν το μοτερ 5 προβληματα με αισθητηρες μαζας αερος , λ ,πιπες μπουζιων, λαμπακι engine yelow παντα αναμμενο, σπασμενο ρουλεμαν κιβωτιου ταχυτητων , στεγανοτητα παμπτιζ,κλπ,κλπ. 6 αλλαγμα αμορτισερ, συμπλεκτη , φρενων ,φυσιολογικα λογω χρησης . 7 ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νικος_ Toyota Yaris (Diesel) 1364 κυβικά του 2008

Απλά άριστο. Το έχω από το 2013 και το αυτοκίνητο πέρα των φυσιολογικψν φόρων δεν έχει πάθει τίποτα μα τίποτα. Αυτή τη στιγμή έχει γύρω στα 450.000 χιλιόμετρα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Φωτιος_ Toyota C-hr (Υβριδικό) 1800 κυβικά του 2021

Εξαιρετικό.Το καλυτερο αυτοκ.μετα από 11 αυτοκ.στη ζωή μου.Οικονομικο,αίσθηση μεγαλυτερου αυτοκ.σταθερο σε κάθε είδους δρομου,άρτιος εξοπλισμός,αθορυβο,αξιόπιστο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νεκτάριος_ Toyota Yaris (Diesel) 1400 κυβικά του 2018

Απροβληματιστο , απίστευτη δύναμη και οικονομία . Είμαι σε ομάδα με Yaris πάνω από 30χιλ. Μέλη , κανένας δεν έχει πρόβλημα

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ_ Toyota C-hr (Υβριδικό) 2000 κυβικά του 2021

Εξαιρετικό αυτοκίνητο. Πρώτη φορά κάτοχος αυτοκινήτου της Ιαπωνικής μάρκας (και ιαπωνικού γενικότερα), ύστερα από γαλλικό (Renault), γερμανικό (Opel), ιταλικό (Fiat) και κορεάτικο (Hyundai).

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΜΑΝΏΛΗΣ _ Toyota Corolla (Βενζίνη) 1332 κυβικά του 1993

Το αυτοκίνητο αυτό δεν χαλάει με τίποτα. Φυσιολογικές φθορές πχ δίσκος στις 150000,τακάκια εμπρός 110000, Ποιότητα υλικών καμπίνας άψογη. Αμαξωμα πουθενά σκουριά Γενικά αυτό το μοντέλο δεν χαλάει με τίποτα,το μόνο του πρόβλημα είναι η παθητική ασφάλεια

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Θωμάς _ Toyota Avensis (Βενζίνη) 1587 κυβικά του 1999

22 ετών αυτοκινητο και πέρα από κάτι τριξιματα σε πλαστικά και μια αλλαγή μίζας στα 320.000 χλμ από τα 335.000 που έχει τώρα δεν εμφανίσει άλλο πρόβλημα. Τα σέρβις σε ικανοποιητικες τιμές και η τιμή των ανταλλακτικών επίσης.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Διονυσιος Παρασχης_ Toyota Corolla (Βενζίνη) 1400 κυβικά του 2002

Αξιόπιστο ακόμη και μετά από 230.000 χιλιόμετρα. Μόλις φέτος άλλαξα δίσκο πλατό για λόγους άνεσης , επειδή ήταν σκληρός ο συμπλέκτης. Καμια σκουριά, μηχανικά όλα καλά, και μόνο μια επισκευή δυναμό χρειάστηκε πριν 3 χρόνια.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νικος _ Toyota Corolla (Βενζίνη) 1600 κυβικά του 2006

Έχω το αυτοκίνητο 15 χρόνια αγορασμένο καινουργιο 220000 χιλιομέτρα μόνο τα σέρβις..Στις 180000 αλλαγή αμορτεσερ στις 200000 οι δισκσκοπλακες μπροστά αλλαγή καμία κάθε 10000 χιλιομέτρα πρέπει να καεί γύρω στα 300 γραμμάρια..αψογο..

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αλέξανδρος Ρίζος_ Toyota Yaris (Diesel) 1400 κυβικά του 2013

Δεύτερο Yaris με ακριβώς τις ίδιες παρατηρήσεις. Ζητάει μόνο το service του, δεν βγάζει βλάβες ούτε για αστείο, οι τιμές σε service και ανταλλακτικά λογικότατες λόγω και της πληθώρας των ανταλλακτικών στην αγορά. Παθητική ασφάλεια έχω να αναφέρω ότι προσέκρουσα με 90 χλμ/ώρα σε κολώνα και βγήκα ατσαλάκωτος. Ξαναπήρα το ίδιο προφανώς.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιώργος _ Toyota Corolla (Βενζίνη) 1400 κυβικά του 2006

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το Corolla μου. Το αγόρασα το 2006, ως το πρώτο μου αυτοκίνητο. Έχω γράψει 220.000 χιλιόμετρα περίπου και έχω πληρώσει μέχρι σήμερα ελάχιστα χρήματα για <<ζημιές>>.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Vag73_ Toyota Yaris (Βενζίνη) 1000 κυβικά του 2006

Το συγκεκριμένο είναι made in japan keyless και εκτός από τριξιματα και μουαγιεν πίσω είναι απόλαυση να το οδηγεις

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΑΧΙΛΛΕΑΣ_ Toyota Prius (Βενζίνη) 1500 κυβικά του 2008

ΔΑΠΑΝΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 28000€. Η ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΗΤΑΝ 8 ΕΤΗ. ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ, DISPLAY ΚΑΜΠΙΝΑΣ, ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ, ΤΑΙΝΙΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ εκτός εγγύησης αλλά μετά από επιμονή μου η TOYOTA HELLAS κάλυψε τη βλάβη 284,00€). ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΙΩΆΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΎΚΟΣ_ Toyota Yaris (Βενζίνη) 1000 κυβικά του 2001

Μαμά Ιαπωνικό. Απλά απίστευτο. Καθόλου ζημιές. Απλά τα συνηθισμένα, λάστιχα, αμορτισέρ και δίσκο. Τίποτα άλλο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αλεξης Κιντης _ Toyota Corolla (Βενζίνη) 1400 κυβικά του 2006

Πραγματικά μηδενικά προβλήματα 15 χρόνια τώρα. Βέβαια κάνω κάθε χρόνο σέρβις στην επίσημη αντιπροσωπεία όπου θεωρώ ότι οι τιμές της είναι λογικές αν και η τιμή της εργατοωρας είναι κλασικά λίγο τσιμπημένη.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Ioulia. Georgiadou_ Toyota Avensis (Βενζίνη) 1800 κυβικά του 2006

15 χρόνων , αγγορασμενο καινούργιο το 2006. Με 300χιλ.μεχρι τώρα...δεν έβγαλε το παραμικρό !!!! Άψογο!!! Με κατανάλωση 7,4/100km.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νικόλαος _ Toyota Yaris (Βενζίνη) 1300 κυβικά του 1999

Αξιόπιστο. Μου έβγαλε αντλία νερού στα 90000 ου αλλάχτηκε στην εγγύηση. Στις 180.000 πολλαπλασιαστής(15€ ανακύκλωση) και δίσκος, πλατώ, ρουλεμάν (150€). Επίσης αισθητήρας μάζας καυσίμου, αέρα(25€ Stark μέσω διαδικτύου). Έχει 315000 και συνεχίζει...

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ_ Toyota Rav4 1998 κυβικά του 2008

"Δεν σπει,δεν χαλαει" Εχει παει παντου!Πολυ ανετο και ακριβες σε ασφακλτινες διαδρομες.Δεν σταματαει σε κακοτραχαλουςχωματινους,δασικους δρομους.Εχει οερασει ποταμια, δεν κολησε σε παχια αμμωδη επιφανεια!! Η αντιπροσωπεια αξιοπθστη και εξυπηρετικη.Ανταλλακτικα διαθεσιμα τα γνησια αλλα και ευκολα βρισκεις πολυ καλης ποιοτητας after market. Τα σερβις σε πολυ λογικες τιμες. Θελω να το αλλαξω και "λυπαμαι" ,γθατι ειναι τελειο..

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κωστας Μαραγιας_ Toyota Auris 1400 κυβικά του 2008

100χιλ χιλιομετρα εχει τωρα, τα πλαστικα μεσα τριζουν, ο κινητηρας φαινεται μια χαρα, δεν καιει λαδια, αλλα δεν τραβαει παρολο πετρελαιο ειναι βαρη αμαξι. Ο ιαπωνας χαλασε αυτο εχω να πω η καμπινα τριζει.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΧΡΗΣΤΟΣ_ Toyota Rav4 1998 κυβικά του 2009

Το αυτοκίνητο είναι αγορασμένο καινούργιο και έχει διανύσει 85.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα, είναι αυτό με τα 158 άλογα και το εξάρι σασμάν! Τα service του γίνονται πάντα σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία (από τα οποία δεν έχω κανένα παράπονο). Πηγαίνει παντού (εντός και εκτός ασφάλτου) και είναι ακούραστο, "σκυλί" θα έλεγα! Η κατανάλωσή του είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά το κόστος συντήρησης είναι πολύ χαμηλό, οπότε αντισταθμίζεται το κόστος σε καύσιμο. Τα μόνα προβλήματα ήταν ότι το CDplayer μετά από 8 χρόνια δεν έβγαζε τα CD και αντικαταστάθηκε με οθόνη αφής (aftermarket) και επίσης το μαύρο χρώμα (δεν είναι μεταλλικό) είναι αρκετά επιρρεπής, βλέπεις γρατσουνιές με το παραμικρό. Η ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησής του είναι παροιμιώδης και δεν τρίζει τίποτα στο εσωτερικό του.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Παναγιώτης Γ._ Toyota Auris 1398 κυβικά του 2007

Το αγόρασα μεταχειρισμένο το 2011 από έμπορο με 55.000 χλμ. (άγνωστη χρήση πριν..). Τώρα έχει 135.000 χλμ. Δεν έχει παρουσιάσει ποτέ κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Τα μόνα που ζήτησε ήταν προβλεπόμενα φθαρτά: ιμάντας κινητήρα εξωτερικός και δίσκος πλατώ στα 130.000 χλμ. Όλα καλά μέχρι τώρα, ούτε τσικ στον κινητήρα ή αλλού. Δεν του κάνω εξουσιοδοτημένο σέρβις. Σταθερό συνεργείο με μάστορες για toyota ωστόσο. Θεωρώ ότι μέχρι τώρα με έχει βγάλει στο τζάμπα και η toyota έχει δικαιώσει την φήμη της.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Kostas serlis_ Toyota Iq 1329 κυβικά του 2010

Δεν μου έχουν κάνει ποτε αναβάθμιση του λογισμού του nav από την ημερομηνία αγοράς του οχήματος. Είδη το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνονταν 100 % με ισχύοντες πινακίδες οδικής κυκλοφορίας. Δεν έχει επέκταση εγγύησης όπως αλλά μοντέρνα της εταιρίας.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αναστασία _ Toyota Iq 1300 κυβικά του 2011

Έχω ένα IQ 1.3 lt και είμαι πολύ ευχαριστημένη στο 1 περίπου έτος που το έχω στην κατοχή μου.Έχει 58.000 χλμ.Το πήρα μεταχειρισμένο εισαγωγής από Γερμανία και όλα σχεδόν είναι καλά. Είναι σβέλτο,εντυπωσιακά ευέλικτο και πολιτισμένο μικρό πόλης χωρίς να απογοητεύει και στον αυτοκινητόδρομο.Μόνη εκνευριστική παραφωνία είναι το ηχοσύστημα (μετριότατο με πολύ άβολη λειτουργία) Τα μόνα προβλήματα ήταν ο αισθητήρας λ που αντικαταστάθηκε από τον Παπαδαμαντίου στην Κηφισιά (καλή εξυπηρέτηση) και το κλιματιστικό που χάνει φρέον. Καλή ποιότητα κατασκευής με κάποιες μικροατέλειες

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κώστας _ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2006

Σε 13 χρόνια και 160000 χλμ οι ζημιές εινσι 250 ευρώ! Ένας πολλαπλασιαστής ένας αυτόματος Δυναμό και ένα ακρομπαρο. Και οι 3 ζημιές μετά τον 11ο χρόνο. Το αμάξι έχει φάει πολύ χώμα και ταλαιπωρία συμπλέκτη δίσκο πλατό από Νέο οδηγό χωρίς να πάθει τίποτα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΓΙΩΡΓΟΣ Φ_ Toyota Land cruiser 3000 κυβικά του 2008

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 190000 ΧΙΛ ΜΟΝΟ 2 ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΩΝ ΤΡΟΧΩΝ ΚΟΣΤΟΣ 400 ΕΥΡΩ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ. ΑΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γρηγόρης Κ._ Toyota Corolla 1598 κυβικά του 2014

Στις 90.000 και 5 χρόνια, υγραέριο από την ΤΟΥΟΤΑ με την αγορά του, χωρίς προβλήματα, καλή οδική συμπεριφορά, μέτρια ποιότητα κατασκευής, κορυφαία μετάδοση (CVT).

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γρηγόρης Κ._ Toyota Prius 1498 κυβικά του 2005

Στις 220.000 χιλιόμετρα και 11 χρόνια, που αποσύρθηκε λόγω ατυχήματος, απόλυτα ικανοποιημένος. Επίσκεψη συνεργείο μόνο για σέρβις και κατανάλωση πολύ κοντά στην εργοστασιακή.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Μάνεσης Μαρ._ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 2008

Από το τέλος του 2008 που αγοράστηκε,σχεδόν κανένα πρόβλημα.Η εργοστασιακή μπαταρία κράτησε 8 (!) χρόνια,τα ηλεκτρικά μέρη άψογα,τα μηχανικά μέρη επίσης.Λίγο ο συμπλέκτης είναι περίεργος διότι πιάνει πολύ ψηλά. Τα μόνα μελανά σημεία είναι μια απορρύθμιση του ραδιοφώνου,εντελώς συμπτωματική,η ανάκληση του αυτοκινήτου 3 (!) φορές ως τώρα για διάφορα μικροπράγματα και το συρματόσχοινο που ανοίγει το χώρο αποσκευών από το εσωτερικό,που όμως κόπηκε στη δεκαετία.Το σέρβις στο "ΠΟΛΙΣ" καλό γενικά

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ_ Toyota Yaris 1400 κυβικά του 2015

ΜΟΝΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ ΣΕ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ TOYOTA. 35000-40000 ΧΛΜ ΑΝΑ ΕΤΟΣ.ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ 140000 ΧΛΜ.ΑΨΟΓΟ

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γ. Κατζουράκης_ Toyota Rav4 2000 κυβικά του 2002

Από το 1989, Βέλγιο και Ελλάδα, μόνο αυτόματα TOYOTA (Camry, 2 Corolla, Yaris, RAV).Εξαιρετικά αυτοκίνητα, τέρατα αξιοπιστίας. Το RAV μου έκανε 149.000 απροβλημάτιστα χμ μέχρι που παρέδωσε το πνεύμα από (μη επισκευάσιμο) σανσμάν 09/19. Το πρόβλημα με τα αυτόματα RAV 2002- είναι εδώ και χρόνια γνωστό. Η γνώμη μου για την αξιοπιστία της TOYOTA δεν επηρεάστηκε καθόλου από την ατυχή προσωπική μου εμπειρία. Όμως αυτή αξιολογείται εδώ και, με μεγάλη μου λύπη, η βαθμολογία μου είναι αρνητική. Το αντικατάστησα με το μόνο, αν δεν κάνω λάθος, αξιόπιστο αυτόματο τετρακινητήριο μικρό SUV της αγοράς κάτω των 25000 ευρώ SUZUKI Vitara. Είμαι 68 χρόνων και ελπίζω με αυτό να πορευτώ στην τελευταία μου κατοικία, οδηγώντας το ή αλλιώς.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΡΓ_ Toyota Aygo 1000 κυβικά του 2007

Μετά απο 12 χρόνια σχεδόν καθημερινής χρήσης,δηλώνω έως αρκετά ευχαριστημένος και όχι απολύτως, καθώς συγκεκριμένες ζημιες στερούν την πληρη ικανοποίηση απο την ποιότητα του οχήματος. Χρονολογικά αυτες ειναι: Κομμένη εξάτμιση λόγω σαπίσματος, Δίσκο πλατό (με μεριδιο ευθυνης δικό μου εξαιτιας αυτόματου σαζμάν) , Αντλία καυσίμου μετά απο 100.000 χλμ. Άλλα μικροπροβλήματα ειναι περριτά αναφοράς ,γιατι δεν προκάλεσαν ιδιέταιρα κοστολογικά βάρη. Επίσης είναι άξιο αναφοράς πως το αμάξι δεν με εχει αφήσει ποτέ, σε σημειο που με σπασμένη αντλια βενζίνης με πήγε μεχρι τον μάστορα, βεβαια εκανε 3 μήνες να ξεμυρίσει η καμπίνα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

MP_ Toyota Land cruiser 3956 κυβικά του 2006

Από 5/2011 και τα 52.000 χλμ. καίει κυρίως γκάζι. Απίστευτο αυτοκίνητο, δεν τρίζει τίποτε μετά από 180.000 χλμ, σε βράχια, πάγο, χιόνια, καλντερίμια. Χαμηλό κόστος συντήρισης (300-400 ευρώ ετήσιο service). Αντικατάσταση λαστιχένιων μερών αερανάρτησης περίπου στο χρόνο που είχε προβλέψει ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος -και αυτός πολύ καλός στην Κάτω Κηφισιά (στα 12 χρόνια, αντί 10 που είχαν προβλέψει), για περίπου 850 ευρώ - απολύτως λογική χρέωση.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γεώργιος _ Toyota Auris 1.4 d4d 1400 κυβικά του 2008

Προβληματικό σασμάν, ορισμένα προβληματικά πλαστικά. Πανάκριβα γνήσια ανταλλακτικά, χρεώσεις εργασίας αντιπροσωπείας και σε πολλές κακή εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία - επαγγελματισμος

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κοσμάς Σταμπουλιδης _ Toyota Prius 1800 κυβικά του 2010

Το τέλειο αυτοκίνητο. 10 χρόνια τώρα μόνο μια φορά τον χρόνο σέρβις στην αντιπροσωπεία και τίποτα άλλο. Μπαίνω και ξεκινάω. Πάντοτε. Τόσο απλό.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Φίλιππος_ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2009

3 φορές ανάκληση για διάφορα εξαρτήματα. Μετά από 3 μήνες αγορά του δεν δούλευε το υδραυλικό τιμόνι. Ξηλωσαν όλο το ταμπλό για να αλλαχθεί. Πότε δεν μου έδωσαν αμάξι για να μετακινουμε, μίας και σε 2 περιπτώσεις έμεινε μέσα ολόκληρη ημέρα. Στις άλλες φορές έμεινα στο συνεργείο από 2-4 ώρες χάνοντας μεροκάματο. Τώρα στα 98000 καίει λάδια. Τουλάχιστον μισό λίτρο ανά 500-600 χλμ. Έχω αλλάξει όλους τους πολλαπλασιαστές οι όποιοι δεν υπάρχουν καινούργιοι, μόνο κατόπιν παραγγελίας. Πότε ξανά Toyota.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

τασος βιτωριος_ Toyota Corolla 1331 κυβικά του 1998

μεσα σε 21 χρονια και 160 χιλιαδες χλμ 4 μπαταριες 1 αντλια νερου και ενα θερμοστατη εκτος απο τα τυπικα φιλτρα λαδια τακακια λαστιχα.καθολου ασχημα.το εδωσα το μαιο σε ενα φιλο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Μανώλης περατσακης _ Toyota Yaris 1400 κυβικά του 2005

Εξαιρετικό αμάξι με απίστευτη οικονομία καυσίμου..Έχω το d4d και πραγματικά δεν καίει τπτ...Και από ζημιές 0

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Χρήστος_ Toyota Yaris 998 κυβικά του 2005

Είναι 2019 και έχω το αυτοκίνητο από το 2008.μεταχειρισμενο με 43000 χλμ.σημερα έχω ξεπεράσει τα 200.000 χλμ.μια φορά το χρόνο σερβις.το μόνο που έπαθα ήταν ο διακόπτης από τα φώτα πορείας που κόλλησε λόγω εισροής υγρού που καθάριζα το ταμπλό.σαν αυτοκίνητο μια χαρά και αρκετά οικονομικό.οσο για τα ανταλλακτικά του είναι λίγο ακριβά αν τα πάρεις από την αντιπροσωπεία.μιλαμε για βενζινοκίνητο μιας και δεν το ανέφερα .στα τόσα χρόνια δεν είχα σοβαρό θέμα και δεν με άφησε ποτε από μηχανικής απόψης.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γεώργιος_ Toyota Aygo 997 κυβικά του 2009

Ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής!!! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΤΕΝΤΟΛΟΥΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2003

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. 500.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΑΠΟ ΤΑ 300.000 ΜΕ ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΛΙΓΑ ΛΑΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 400.000 ΧΙΛ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Μιχάλης_ Toyota Aygo 1000 κυβικά του 2008

Καλή οδική συμπεριφορά μέσα και έξω από την πόλη. Φτηνά υλικά κατασκευής στο εσωτερικό με πολλές μικροβλάβες.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Πέτρος_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2000

Το πήρα δεύτερο χέρι το 2007 με 105000 χλμ. Το πούλησα το 2019 με 205000 χλμ με χιλιόμετρα κυρίως στην πόλη. Αξιόπιστο αυτοκίνητο που γινόταν service κάθε χρόνο τα απαραίτητα. Έκαιγε λάδι από τα 150000χλμ και έφτασε στα 200-250γρ κάθε 1000χλμ. Στην πόλη καίει 8,5λ/100χλμ. Από βλάβες, αλλαγή συμπλέκτη στα 190000χλμ, αλλαγή ντίζας χειρόφρενου, επισκευή μίζας, αλλαγή ΜΑF, αλλαγή μπουκάλες ανάρτησης για το πορτ μπαγκάζ. Όλα αυτά στα 12 χρόνια τα θεωρώ ψίχουλα.Πάντα βρίσκεις ανταλλακτικά και τα service στην γειτονιά, όχι στην αντιπροσωπία.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Χρήστος Μπαλτάσης_ Toyota Avensis 1800 κυβικά του 2004

Το αυτοκίνητο δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Είναι ήδη 15 ετών και παραμένει απροβλημάτιστο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημήτρης Στέφος_ Toyota Auris 1.6 124 hp 2008 1648 κυβικά του 2008

123.000 χλμ, 1ος ιδιοκτήτης, το 2015 είχα κάνει την αναφορά μου με μία λέξη "απροβλημάτιστο". Επιμένω στην αρχική αξιολόγηση με τις εξής επισημάνσεις : από το 2010 το λειτουργώ και με LPG από την Gas Θεοδώρου (όπου κάνω και την ετήσια συντήρηση του lpg), περιοχή ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, επιλογή δικαιωμένη εκ του αποτελέσματος. Στην 11ετή ζωή του ως τώρα , με συντήρηση σχολαστικά τηρούμενη στην εξαιρετική Toyota Πόλις Θέρμης τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ τα προηγούμενα στην Toyota Αλεξανδρίδης (άλλαξα διότι δεν κατόρθωσαν να μου επισκευάσουν τον κλιματισμό) παρουσιάστηκαν τα εξής αξιοσημείωτα : εβαπορέτα κλιματισμού στα 105.000 ,αν θυμάμαι καλά, αλλαγή με μτχ, 180 € σύνολο, διότι καινούρια περί τα 1500, αμορτισέρ στα 115.000 χλμ. και συναγερμός 200 € .Οι τιμές γενικά λογικές, η Toyota Πόλις Θέρμης άψογη με πραγματικό ενδιαφέρον για την ικανοποίηση του πελάτη. Το μόνο αρνητικό το απίστευτης αναποτελεσματικότητας τηλεφωνικό κέντρο που σε αναγκάζει σε αυτοπρόσωπη παρουσία αντί τηλεφωνήματος. Το αυτοκίνητο καλοτάξιδο , οικονομικό, περί τα 7 λτ βενζίνης/100 και 9λτ lpg/100, ατμοσφαιρικός κινητήρας 124 hp επαρκέστατος. Κάποιοι μικροτριγμοί από τα πλαστικά αμελητέοι και αναμενόμενοι. Όταν το αλλάξω, η Toyota προηγείται αναμφίβολα, με τη νέα Corolla ή το πολυαναμενόμενο νέο Yaris.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Giannis_ Toyota Celica 1800 κυβικά του 2001

Το αγόρασα το 2006 μεταχειρισμένο με 75000 χλμ. Αυτή τη στιγμή έχει 260000 χλμ. Και τα προβλήματα είναι ελάχιστα και αυτά λόγο ηλικίας. Τα πιο ακριβά ήταν 1. Αμορτισέρ της πόρτας του χώρου αποσκευών 300Ε 2. Κλειδαριά 250Ε 3. Δισκόπλακες εμπρός 300Ε Τα σέρβις του γίνονται κανονικά και ακριβώς ότι λέει ο κατασκευαστής. Ακόμη το πηγαίνω στην Toyota, για την Toyota Polis Σταυρού μόνο καλά λόγια έχω να πω. Οι τιμές των σέρβις είναι σε λογικά επίπεδα αλλά τα γνήσια ανταλλακτικά είναι αρκετά τσιμπημένα. Σίγουρα δεν έχει την ποιότητα των Γερμανικών ή την φινέτσα των Ιταλικών αλλά για εμένα είναι πολύ βασικό το ότι δεν με έχει αφήσει ποτέ στον δρόμο και ποτέ δεν έχει παρουσιασθεί βλάβη που να χρειαστεί να μείνει κινητοποιημένο έστω και μία μέρα, ο κινητήρας ακόμα έχει την σπιρτάδα που είχε από την πρώτη μέρα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αλεξανδρος_ Toyota Rav4 2000 κυβικά του 2006

Αγορασμένο το 2006. Με το που ήρθε στην Ελλάδα το νέο τότε μοντέλο. 13 χρόνια αμάξι και το μόνο που έχει ζητήσει είναι τα τυπικά σέρβις του. Μηδέν προβλήματα (παρόλο που τρέχει με αέριο από το 2011), με εξαίρεση μια φλάτζα καπακιου μηχανής που είχε χρειαστεί και κάποια ζαμφορ τα οποία είναι αμελητέα. Ιάπωνας εγγύηση και τοπ SUV με πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά. Toyota με κλειστά τα μάτια.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Σπυρος_ Toyota Auris 1400 κυβικά του 2012

Πολύ ευχαριστημένος !!! Είναι disel κ δν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα !! Πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα !!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Ανδρέας _ Toyota Auris 1600 κυβικά του 2009

Δεν έχω αλλάξει ούτε λάμπα! Απόλυτα ευχαριστημένος στο σύνολο! Αναλώσιμα φθηνά και τιμές συνεργείου λογικοτατες. Δεν έχει άδικα τα πρωτεία της αξιοπιστίας και του after sales! Ιαπωνικό γαρ!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Ιωάννης_ Toyota Avensis 1800 κυβικά του 2009

Το σέρβις στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, σχετικά ακριβό, αλλά με άριστη εξυπηρέτηση. Η οδηγική αίσθηση καλή, ικανοποιητική στην πόλη, πιο απολαυστική σε διαδρομές εκτός. Μηχανικά, σε πολύ υψηλό επίπεδο. Χώροι, άπλετοι. Κατανάλωση, σχετικά ψηλά ~8 λιτ/χλμ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΞΕΝΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ_ Toyota Rav4 2000 κυβικά του 2003

260000 χιλιόμετρα με μια μικρή διαρροή στο υδραυλικο τιμόνι άμμεσα επισκευάσιμη και στα 250000 δισκόπλακες. 16 χρόνια τα σέρβις του κανονικά.Πάει παντού όπου θέλω,κουβαλάει τα παντα.Ιδανικό αυτοκίνητο για οικογένεια με παιδιά.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

βαγγελης_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2001

το 2017 είχα γράψει για ένα πρόβλημα με τον κινητήρα ο οποίος καλύφθηκε από την αντιπροσωπεια χωρίς κανένα κόστος από μένα .Τώρα το αμάξι έχει 180,000 km και ευχαριστώ το θεό για την επιλογή μου!!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νικόλαος Καραγιάννης_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2003

16 ετών αυτοκίνητο με 225.000 χλμ στο κοντέρ. Σέρβις μόνο στην αντιπροσωπεία Άγγελος στην Θεσσαλονίκη. Νομίζω ότι αν δεν το αποσύρω ότι δεν θα χαλάσει ποτέ! Σημαντική η συνεισφορά της αντιπροσωπείας, που είναι σχετικά οικονομική.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΝΙΚΟΛΑΟΣ_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2006

Η αντιπροσωπεία είναι κλειστή μετά τις 17:00 καθημερινά και όχι τα Σάββατα. Δεν παρέχεται αυτοκίνητο αντικατάστασης. Επομένως πρέπει ό,τι και αν συμβεί, να λείψεις από την εργασία σου. Σε οποιοδήποτε θέμα που δεν άπτεται της εγγύησης, ουδείς προσφέρεται να βρεί λύση, ενίοτε ακόμα και αν το ζητήσεις επανειλημμένως, ακόμα και αν προσφερθείς να πληρώσεις για αυτό. Πρoϊστάμενος μηχανικός γνωστής αντιπροσωπείας, είναι παντελώς αδιάφορος, άσχετος και αντιπωλησιακός. Σε άλλη αντιπροσωπεία, ίσως τη μεγαλύτερη, η τυπικότητα και η συνέπεια των πωλητών, εξαντλείται αμέσως μόλις βγει η άδεια του καινούριου αυτοκινήτου. Στα δε κεντρικά (εάν χρειαστεί να απευθυνθείς εκεί για την άρση παρακράτηση κυριότητας του οχήματος σε περίπτωση που η αντιπροσωπεία που αγόρασες το αυτοκίνητο, έκλεισε στο μεσοδιάστημα μέχρι να εξοφλήσεις το δάνειο)... βοήθειά σου!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_ Toyota C-hr 1800 κυβικά του 2017

Κανένα πρόβλημα. Απροβλημάτιστα 22.000χλμ. Το αμάξι δεν ήταν σε κανένα πρόγραμμα ανάκλησης. Αυτοκίνητο για μια ζωή.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2005

Καλησπέρα σας, Είμαι κάτοχος Toyota Corolla του 2005 1,4 98 Hp. Σε γενικές γραμμές μετά από περίπου 14 χρόνια και 160000 χλμ δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από την αυτόματη σκάλα των υαλοκαθαριστήρων που στα 7 με 8 χρόνια περίπου χάλασε ξαφνικά, την ασφάλεια του οδηγού που κλείνει μόνο με το κλειδί και όχι με τον συναγερμό και έναν θόρυβο που ακούγεται περίπου από το ντουλαπάκι του συνοδηγού και μου είπανε πως είναι από το μοτέρ του καλοριφέρ - aircondition. Σχετικά με τον υαλοκαθαριστήρα πήγα στην αντιπροσωπεία του Πασπαλιάρη από τον οποίο είχα αγοράσει το αυτοκίνητο και μετά από 2 με 3 ώρες που το κοιτάξανε μου βγάλανε κόστος 250 ή 300 ευρώ αν θυμάμαι καλά και δεν το έφτιαξα ποτέ. Κρίμα γιατί μου ήτανε πολύ βολικό σε μικρή βροχή να ξεκινάει ο καθαριστήρας μόνος του και ανάλογα με την ένταση της βροχής να πηγαίνει γρηγορότερα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νικος_ Toyota Rav4 2000 κυβικά του 2007

Απλά άθραυστο . Με 155000 χλμ κ μόνη ζημιά ένα δυναμό. Ο,τι πιο αξιόπιστο. Τα τελευταία 85000 με υγραέριο . Το μόνο που θέλει είναι λεφτά για βενζίνη-υγραέριο κ για λάδια ( τα αλλάζω οποσδήποτε κάθε 7500 ) και......... πολύ όρεξη για βόλτες!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Μ_ Toyota Yaris 1400 κυβικά του 2012

Ηταν το αυτ/το για τα test drive της εταιριας, diesel, το πηρα με 4500 χλμ, σημερα εχει περιπου 53.000 κ το μονο που εχω αλλαξει ειναι δυο λαμπες των φρενων..

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ATHANASIOS_ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2000

Σε 19 χρόνια χρήσης δεν έβγαλε καμμία έκτακτη ζημιά.Μόνο φυσιολογικές φθορές.Το μόνο μείον είναι ότι τα γνήσια ανταλλακτικά είναι ακριβά.Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Βαγγέλης _ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2003

Είμαι από τους τυχερούς καθώς το corolla μου είναι κατασκευασμένο στην Ιαπωνία. Έχει μεγάλη διαφορά τουλάχιστον στα πλαστικά της καμπίνας από αυτά που κατασκευάζονται στην Αγγλία. Έχει κάνει 200.000 km (τα μισά και παραπάνω μέσα σε πόλη) δεν έχει βγάλει απολύτως τίποτα, εκτός από ένα λαμπάκι στοπ και της πορείας. Αυτό το αυτοκίνητο το έχω σαν μέλος της οικογένειας και δεν θα το πουλήσω πότε.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΙΑΚΩΒΟΣ-ΧΑΝΙΑ_ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 2004

ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ 55000 ΤΟ 2010 ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑ ΕΝΑ OPEL CORSA ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ 5ΕΤΙΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 120000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΟΛΟΙΔΙΟ ΤΟΥ 2003 ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ.!!!!!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιώργος_ Toyota Corolla 1335 κυβικά του 1999

Το μόνο αμάξι που δεν θέλει μάστορα, έτσι απλά!!! Το αγόρασα με στόχο την αξιοπιστία και την οικονομία γενικότερα. Στις 300.000 μου ζήτησε μόνο μία τρόμπα νερού (50 ευρώ) και αυτό μάλλον απο δική μου αστοχία διότι όταν άλλαξα νερό ψυγείου δεν με έφτασε το παραφλού και συμπλήρωσα νερό βρύσης. Τό έδωσα στον πατέρα μου πρίν απο 8 χρόνια και δεν έχει ζητήσει τίποτα μα τίποτα εκτός απο φυσιολογικές φθορές τακάκια κλπ. Ιάπωνας λέμε! Πρίν απο 8 χρόνια που το έδωσα στον πατέρα μου χρησιμοποιώ ένα opel corsa της συζήγου του 2005 αγορασμένο καινούριο..... ότι υπάρχει επάνω του, χαλάει! Με συνετότατη χρήση το όπελ και σέρβις στην ώρα τους.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Βασιλης Μπαρδης_ Toyota Rav4 2000 κυβικά του 2009

10 χρονια σχεδον με κανενα service μονο αλλαγη λαδιων και 100000 χ.λ.μ δεν έχει παρουσιασει τιποτα.Μου φαινεται αθανατο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Θανος_ Toyota Aygo 900 κυβικά του 2015

Δεν έχω κανένα πρόβλημα! Το αυτοκίνητο είναι πολύ ευχάριστο στην οδήγηση τόσο στην πόλη, όσο και στον αυτοκινητόδρομο (όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό). Το μόνο που θα ήθελα ήταν λίγο περισσότερα άλογα (καλύτερη επιτάχυνση). Από αξιοπιστία όλα καλά, στα 4 χρόνια χρήσης μου χάλασε το μπουτόν του πορτ μπαγκάζ, αλλά μου το άλλαξαν στα πλαίσια της εγγύησης (6 χρονια). Από σέρβις γενικά οι τιμές κυμαίνονται στα 130 τα ενδιάμεσα, και στα 240 τα μεγάλα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Charalampos_ Toyota Auris 1329 κυβικά του 2009

Αγόρασα το συγκεκριμένο μοντέλο μεταχειρισμένο με 70.000 km και μέχρι τα περίπου 105.000 - 110.000 km ήμουν ικανοποιημένος, παρά τα μικρο-προβλήματα (τριξίματα στο εσωτερικό κλπ). Κατόπιν άρχισε σταδιακά να ζητάει λάδια. Στην επίσημη αντιπροσωπεία, όταν το πήγα για πρώτη φορά αφού είχα συμπληρώσει περίπου 0,35 λτ μετά από 2.500 km του service μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό να ζητάει τέτοια ποσότητα. Μέχρι τα 115.000 ζήτησε άλλη μια φορά συμπλήρωμα γεγονός που με θορύβησε και πλέον το παρακολουθώ. Επίσης, στα 110.000 άλλαξα δίσκο-συμπλέκτη αλλά δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ γιατί δεν ξέρω το είδος της χρήσης που του έκανε η κοπέλα που το οδηγούσε πριν από εμένα. Γενικά ο κινητήρας των 1.329 cc κρίνεται ανεπαρκής και έχω μετανιώσει που δεν πήρα τον ισχυρότερο των 1600.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νικόλας Φραγκιάς _ Toyota Avensis 1800 κυβικά του 2003

143000km και παραμένει αξιόπιστο σαν καινούργιο. Πρέπει να είναι από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα που κυκλοφορούν. Τα σέρβις του στην ώρα τους και όλα είναι τέλεια.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΝΕΙΛΟΥΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ_ Toyota Auris 1400 κυβικά του 2007

Έχει διανύσει 246.000 Χλμ και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Άλλαξα δισκο στις 200.000Χλμ. Η κατανάλωσή του κυμαίνεται στα 6λτ/100χλμ (Πετρέλαιο, D4D 1.4 ). Η συντήρησή του λογική. Όταν το αλλάξω θα πάρω πάλι ΤΟΥΟΤΑ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημητρης_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2002

το όχημα με πολλά χιλιόμετρα ανα έτος είναι ακόμα σαν καινουργιο μετά απο κάθε σερβις που κάνω και σε καλή μηχανολογική κατάσταση.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Θάνος_ Toyota Rav4 1998 κυβικά του 2007

Απόλυτα ικανοποιημένος το μονο πρόβλημα στα 11 χρονια το αιρ κοντισιον του συνοδηγου άρχισε να βγαζει καυτό αέρα,έβαλα μεταχειρισμένο κόστος 400 ευρώ, η αντιπροσωπεια ήθελε 1500 δουλεύει άψογα. Πριν 6 χρόνια του έβαλα υγραέριο έχει κάνει άλλα 100.000 χλμ άψογα χωρις πρόβλημα vialle το καλό να λέγεται δεν μου κάνει καρδιά να το αλλάξω. 100 χλμ με 10ευρώ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γρηγόρης Μπερτάκης_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2002

Απλά σκυλί. 16 χρόνια, 230.000 χλμ χωρίς προβλήματα, οικονομικό(κατανάλωση και συντήρηση), αξιόπιστο και με εξαιρετική ποιότητα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΙΩΑΚΕΙΜ_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 1998

Έχω ένα από τα τελευταία Avensis κατασκευασμένα στην Ιαπωνία. 237000 χιλιόμετρα χωρίς προβλήματα, εκτός των αναλωσίμων (λάδια μπουζί φίλτρα λάστιχα και μια φορά αμορτισέρ). Το μοτέρ του τραβάει σαν καινούργιο. Στα χρόνια που το έχω άλλαξα μια φορά μια καμένη λάμπα stop.Κατά την άποψή μου ίσως το ποιο αξιόπιστο αυτοκίνητο. Οικονομικότατο καλή οδηγική συμπεριφορά,αθόρυβο στον δρόμο και το σπουδαιότερο χωρίς συνεργεία.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αθανασία Πάνου_ Toyota Rav4 2200 κυβικά του 2006

Τα πρώτα 5 χρόνια δούλεψε πολύ καλά. Στην οδήγηση είναι πολύ εύκολο και από εξοπλισμό είναι μπροστά και από άλλα που βγήκαν στην κυκλοφορία πρόσφατα. Μέσα στον 5ο χρόνο έκαψε την μηχανή. 3.000 ευρό ζημία. Για άλλα 5 χρόνια άντεξε και ξανά έκαψε μηχανή. τα συμπεράσματα Δικά σας. Όταν διαμαρτυρήθηκα στην TOYOTA που ένα αμάξι 40.000 ευρό έβγαζε τέτοια προβλήματα, σφύριζαν αδιάφορα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημήτρης_ Toyota Yaris 133 κυβικά του 2010

Καλησπέρα σε όλους, κάτοχος YARIS 1.33 10/2010, όπως ανέφεραν και κάποιοι άλλοι φίλοι στις 90000 περίπου άρχισε να καίει λάδι, το ευτυχές ήταν οτι το πρόβλημα διαπιστώθηκε ένα μήνα πριν τελειώσει η 6ετής εγγύηση, τυχερός, το κόστος κοντά στις 2000 ευρώ, το οποίο και καλύφθηκε απο την αντιπροσωπεία Πόλις Αξιός στη Θεσσαλονίκη. Μετά απο αυτό έγινε επέκταση εγγύησης άλλα 2 χρόνια με κόστος περίπου τα 300 ευρώ.Απο τότε δεν έχει παρουσιαστεί κανένα άλλο πρόβλημα, εκτός απο έναν "βαρύ" θόρυβο στις 2500-3000 στροφές.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κώστας Καρ_ Toyota Corolla 1398 κυβικά του 2000

Το αυτοκίνητο το αγόρασα από συγγενή μου πριν δύο χρόνια (2016). Το γνώριζα όμως σχεδον από την πρώτη μέρα. Είχε μόλις 111.000 χλμ. σε 16 χρόνια. Τα περισσότερα σέρβις τα είχε περάσει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Toyota. Ελάχιστες ζημιές. Από τη μέρα που το πήρα συνέχισα σε άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το όχημα, από την συμπεριφορά του. Είχα πολλά χρόνια να οδηγήσω τετράθυρο. Έχει αυτή τη στιγμή στο κοντέρ του 133.000 χλμ. Πέρα από τα αναλώσιμα των σέρβις που έχουν λογικές τιμές για γνήσια, η μόνη ζημιά που έβγαλε ήταν ένας πολλαπλασιαστής.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νίκος Παπαδόπουλος _ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2004

Το απόλυτο αυτοκίνητο. Κανένα απόλυτος πρόβλημα με 190.000χλμ. Και που δεν έχει πάει, αλλά και πάλι το θεωρώ εργαλείο!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κωνσταντίνος Χατζηκώστας_ Toyota Yaris 1500 κυβικά του 2017

Έχω το Υβριδικό. Πολύ οικονομικό (4,8 λ/100 χλμ. μέσα στην πόλη, 5,8 λ/100χλμ. με κλιματισμό στην Εγνατία Οδό, σε ταξίδι 2 άτομα με γεμάτο πορτ μπαγκάζ). Άριστο! Τα προηγούμενα 3 Ι.Χ που είχα ήταν πάλι ΤΟΥΟΤΑ. Σέρβις φθηνά, δεν καίνε λάδια, αλλαγή λόγω δυνατότητας αγοράς καινούριου. Πολλές δυνατότητες, πανέμορφο, άριστη ποιότητα πλαστικών, "μαλωμένος" με το, κοντινό ,συνεργείο αυτοκινήτων (δεν με ξέρουν). Πάρτε ΤΟΥΟΤΑ να σωθείτε! Και η σύζυγος ΤΟΥΟΤΑ. 17 ετών Γιάρις, απροβλημάτιστο. Βέβαια, τα προσέχουμε πολύ. Σέρβις στον καιρό τους. Α Θ Α Ν Α Τ Α! Αυτοκίνητα Εφεύρεση. Ακούω κάτι άλλους με Γερμανικά αλλά ιδίως με Γαλλικά, έχουν αλλάξει το ένα και το άλλο..... Ντιζάϊν, στήσιμο, οδηγική εμπειρία, ηλεκτρονικά συστήματα. Τοπική αντιπροσωπεία άριστη (Καβάλα). Μέχρι τώρα 21.000 χλμ. περίπου. Προηγούμενα ΤΟΥΟΤΑ: 35.000 χλμ. (1993), 155.000 χλμ. (1995), 245.000 χλμ. (2002). Τελευταία τα είδα όλα "περπατάνε" (!). Αυτό τα λέει όλα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Ανδρέας _ Toyota Carina e gli 1600 κυβικά του 1992

Ηλεκτρική καθρέφτες, υδραυλικό τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά παράθυρα, a/c! Πέρα από το προβλεπόμενο σέρβις το αμάξι το μόνο που ζητάει είναι λαδάκι και βενζίνη! Με 6€ κάνω 50χλμ κάθε μέρα. Είναι σχεδόν 300.000 χιλιόμετρα και τραβάει σαν καινούριο! Πραγματικά δεν έχω να ζηλέψω τπτ από τα καινούργια αυτοκίνητα!!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Σπύρος Ν_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2005

195000 χιλιόμετρα δεν έχει ζητήσει πάρα μόνο τα αναλωσιμα. Λάδια, μπουζι, βαλβολινες, τακάκια, φίλτρα, ρολεμαν εμπρος τροχών, αμορτισερ στα ανάλογα χιλιόμετρα. Ανταλλακτικα πολλα και σε καλη τιμή διότι ήταν πολυαγορασμένο. Αν φέρετε καλά στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα το έχεις για πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιώργος Αθανασάς_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2005

120.000km χωρίς κανένα πρόβλημα, φυσιολογικές φθορές λαμπες stop, μπαταρία,καλο αυτοκινητο ,αξιοπιστο και με καλη συμπεριφορα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

kyriakos_ Toyota Avevsi 1600 κυβικά του 1998

314000 ΧΙΛ ΑΨΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΣΙΜΟΥΧΑΚΙΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΜΟΝΟ ΤΡΟΜΠΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΙΜΑΝΤΕΣ ΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΑΚΑΚΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΔΕΞΙΑ

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Toyota Auris 133 κυβικά του 2011

Πολλά προβλήματα από την αρχή και η αντιπροσωπεία ανάξια να καλύψει τα προβλήματα αυτά. Πρόβλημα στην κολόνα του τιμονίου και πολλοί τριγμοί εξ αρχής, αδύναμος συμπλέκτης, και τώρα μετά τα 100.000 χλμ άρχισε να καίει λάδια. 2,5λτ στα 7.000χλμ για αρχή και βλέπουμε. Ο κινητήρας ζορίζεται. Δεν τραβάει πλέον χαμηλά.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Άρης_ Toyota Auris 1600 κυβικά του 2007

190.000 χιλιόμετρα Καίει ελάχιστα λάδια. Το αντιμετωπίζω εύκολα. Χάλασαν οι δύο ποτηροθήκες. Νομίζω ότι το Συνεργείο στο Σταυρό ήταν ελλιπές. Προτιμώ αυτό του Γιαννίτσα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Εξαιρετικά αξιόπιστο που διαρκεί πολύ χωρίς πρόβλημα. Σας ευχαριστώ. Α.Λ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Ioannis M._ Toyota Corolla 1332 κυβικά του 1999

160.000 χλμ. Στα 158.000 άλλαξα ρουλεμάν στο δυναμό. Σερβις 7 λάδια 80 ευρώ. Το μεγάλο 130 ευρώ. Το παώ στα βουνά. Όταν.... πάω για καινούργιο, CH-R ή corolla PHEV. Άντε γειά...

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημητριος_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2011

Τογιοτα ντεμεκ αξιοπιστία 100000χλμ και έχουμε και λέμε κιβώτιο έτοιμο να τα φτύσει, παράθυρα ηλεκτρικά χειροκίνητα για αλλαγή σύστημα διεύθυνσης απαράδεκτο κάκιστη αίσθηση στον δρόμο γενικά μετανιωμένος που πήγα σε ιαπωνικά Εντάξει το ήξερα ότι δεν έχουν ντιζάιν στήσιμο και οδηγική ευχαρίστηση αλλά τουλάχιστον δε χαλούσαν είχα ακούσει (λαθος)

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιάννης Κοτσομύτης_ Toyota C-hr 18 κυβικά του 2018

Καλή ποιότητα κατασκευής, οικονομικότατο με πραγματική κατανάλωση 5lt/100km, οδηγικά ευχάριστο, θα ήθελε 20-30 άλογα ακόμα για να είναι άψογο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Marios_ Toyota Auris 1400 κυβικά του 2015

Πολύ οικονομικό με 4.5 μέση κατανάλωση πετρελαίου και με 90 ίππους που αποδίδουν πολύ καλύτερα από τους 115 βενζίνης που είχε το προηγούμενο γκολφ το οποίο και έβγαλε τις χίλιες μύριες βλάβες. Είμαι στα 35χ μόνο χιλιόμετρα αλλά η αξιοπιστία του είναι δεδομένη. Η μόνη ένσταση αφορά τρίξιμο στο ταμπλό αλλά επειδή ανέβηκα και καινούργια μερσεντέζ α κλασ η οποία έτριζε περισσότερο πλέον δεν με ενοχλεί.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Χρήστος Μπαλτασης_ Toyota Avensis 1800 κυβικά του 2004

Κανένα πρόβλημα. Δεν έχει παρουσιάσει απολύτως καμμία βλάβη. Είναι περίπου 14 ετών και τελείως απροβλημάτιστο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κωνσταντίνος Σμυρλής_ Toyota Avensis 1800 κυβικά του 2005

Το μόνο πρόβλημα είναι τα πλαστικά του ταμπλό. Αν και το αυτοκίνητο είναι το περισσότερο χρόνο σε γκαράζ από το 11 χρόνο σκάζουν.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιώργος_ Toyota Yaris 1329 κυβικά του 2009

Στα 90.000 χλμ ξεκίνησε να καεί λάδια και όπως έμαθα από την αντιπροσωπεία αυτό το πρόβλημα το έχουν οι συγκεκριμένοι κινητήρες... Λένε ότι είναι κάτι φυσιολογικό και όταν φτάσει η κατανάλωση στα 500ml στα 1.000 χλμ δικαιολογείται η επισκευή του κινητήρα με κόστος 2.000 ευρώ ( σύμφωνα πάντα με την αντιπροσωπεία). Φυσικά καμία εγγύηση ότι δεν θα ξανά επαναληφθεί μετά την επισκευή. Τώρα έχω 105.600 χλμ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημητρης_ Toyota Auris 1600 κυβικά του 2007

Ακριβό για τον εξοπλισμό του αλλά πολυ αξιόπιστο με πολύ δυνατό ατμοσφαιρικό κινητήρα.Πάρα πολύ καλό σερβις. Πάρα πολύ καλό οικογενειακό αυτοκίνητο με εξαιρετικούς χώρους.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αλέξανδρος Κατσ_ Toyota Celica t23 ts 1800 κυβικά του 2004

Συστήνω ανεπυφύλακτα. Ξεχνας να πας συνεργείο. Πολύ καλή αντιμετώπιση απο την αντιπροσωπεία.Καλές τίμες τα γνήσια ανταλλακτικά. Πάρα πολύ καλή κατανάλωση πράγμα που με εξέπληξε ευχάριστα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2007

Μετά από 10 χρόνια συμβίωσης με το ΤΟΥΟΤΑ μου, το μόνο που μου ζήτησε εκτός service , είναι μία λάμπα STOP.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αχιλλέας_ Toyota Auris 1400 κυβικά του 2007

Μετά από δύο χρόνια που το έχω ως μεταχειρισμένο δεν μου έχει παρουσιάσει καμία απολύτως βλάβη. Θα ήθελα όμως να μην έτριζαν τόσο τα πλαστικά του στο εσωτερικό.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

καπετανιδης Κώστας_ Toyota Auris 1330 κυβικά του 2010

Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος γιατί στα 7 χρόνια και 117.000 χλμ άρχισε να καίει λάδια με ρυθμό 1 λίτρο ανα 1,300 χλμ . Ήξερα οτι η Toyota ειναι η πιο αξιλόπιστη μάρκα και βρέθηκα προ μεγαλης αρνητικής έκλπηξης. Και άλλος ένας γνωστος με yaris μ ετον ίδιο κινητήρα 1,33 έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πρέπει να υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στον κινητήρα αυτόν.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Μιχάλης_ Toyota Celica 1800 κυβικά του 1995

Έχω τη Celica με τα στρογγυλά φανάρια. Αυτοκίνητο 22 ετών με 225000 km και μηδέν πρόβλημα!!! Απίστευτη κατασκευή, μηχανολογικά αψεγάδιαστο, όσο για τα ηλεκτρικά του, δεν με απασχόλησαν ποτέ. Αυτό όμως ρε παιδιά που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, είναι όταν πριν από δύο μήνες έβαψα ένα φτερό και διαπίστωσα ότι το χρώμα του 22χρονου αυτοκινήτου, δεν έχει καμία διαφορά με το καινούριο χρώμα... Κρίμα που η ΤΟΥΟΤΑ τα τελευταία χρόνια σχεδιαστικά έχει συμβιβαστεί με την μετριότητα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

βαγγελης_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2001

Στα 105000 km παρουσίασε πρόβλημα το μοτέρ έκαιγε υπερβολικά λάδια.Έχοντας περάσει 7 χρόνια στα χέρια μου χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα η τοπική αντιπροσωπεια χωρίς να εχω εγγύηση μου το επισκεύασαν χωρίς να πληρώσω τίποτα. Από τότε δεν εχω κάποιο άλλο σοβαρό θέμα και εδώ πρέπει να πω ενα ευχαριστώ στον επίσημο αντιπρόσωπο στα Χανιά για τη κάλυψη που μου παρείχε !!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αλέξης_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2006

ΤΟΥΟΤΑ COROLLA Hatchback Privillege έκδοση Ιούλιος 2006.Κυβισμός 1.400 κυβικά με 98 ίππους... Δεν έχω να πώ Τ Ι Π Ο Τ Ε το αρνητικό...Τα σέρβις στην ώρα του, 188.000 χλμ στον χιλιομετρητή, μπήκα πρώτος μέσα και έσκισα τις ζελατίνες... Ευλαβικό στρώσιμο για 5.000 χιλιόμετρα...(Είμαι υπομονετικός). ΟΛΑ τα σέρβις στην αντιπροσωπεία της ΤΟΥΟΤΑ ανα την Ελλάδα και στην ώρα τους... Αλλαγή λαδιών πάντα στα 6.000 περίπου χιλιόμετρα μαζί με φίλτρο (λάδι της ΤΟΥΟΤΑ Semisynthetic 10-W-40 σε ΟΛΑ τα χιλιόμετρα του κινητήρα... Είμαι τυχερός που δεν μου έβγαλε τίποτε τόσα χρόνια;;; Δεν το νομίζω άν και υπάρχουν αστοχίες υλικού... Όλες οι εταιρίες βγάζουν ελλατωματικές παρτίδες... Μοναδικό παράπονο τα πλαστικά φανάρια εμπρός τα οποία έχουν καεί και είναι πιά κίτρινα. Επίσης έχει καεί η φλάτζα της κεραίας στην οροφή και έχει μείνει η βάση η μεταλλική...(πταίσμα). Ολα τα ταξίδια με μέση ταχύτητα 130 χλμ/ώρα.. Πιστεύω πως άν μετά απο όλα αυτά με αφήσει στο δρόμο μια μέρα χαλάλι του και πάλι.. Η ΤΟΥΟΤΑ είναι κορυφαία εταιρία και δύσκολα θα φύγω απο αυτήν. Καλούς δρόμους σε όλους τους Έλληνες οδηγοϋς ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ!!!!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΣΤΑΥΡΟΣ_ Toyota Rav4 1998 κυβικά του 1997

240000 ΧΛΜ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕΡΒΙΣ. ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ .ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΤΟ 2006 ΜΕ 105000 ΧΛΜ . ΑΥΤΑ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Ερρικος_ Toyota Aygo 1000 κυβικά του 2008

Καλησπέρα σας..διαβάζω αυτα που γράφετε πολύ καιρό τώρα,θα έλεγα ότι μερικοι δεν έχουν ιδέα το τι γράφουν,μου είναι αστείο όταν διαβάζω οτι αλλαζετε τακάκια στις 15000χ και θεωρείτε ότι φταίει η κάθε εταιρεία όχι φταίει ο τρόπο που μάθαμε να οδηγαμε αυτά...Εχω 20μερες που πούλησα το Aygo,έκανα 196700 χιλιάδες χιλιόμετρα κανένα πρόβλημαμε το μικρό...

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Σταύρος Μπαροτσάκης_ Toyota Corolla 1300 κυβικά του 1994

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην αναζήτηση ανταλλακτικών, οι τιμές αν τα αγοράσεις ο ίδιος είναι αρκετά λογικές, εκτός από την εργασία στα συνεργεία που θεωρό ότι είναι τσουχτερές. Οι ζημιές που εμφανίζει είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, και το κυριότερο δεν με άφησε ποτέ στο δρόμο...

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ _ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2000

17 χρονια, 200.000 χλμ βενζιν,λαδια,φιλια και τιποτα αλλο. Το συνεργειο δεν το γνωριζω για βλαβες. Το μοναδικο προβλημα το οποιο λυθηκε αμεσως ηταν με τις δισκοπλακες της μανας του. Σε αποτομο φρεναρισμα στραβωναν και οπως μας ειπαν απο την αντιπροσωπεια ελλατωματικες παρτιδες απο τουρκια βαλαμε εμποριου και απο τοτε αυτες εχει πανω του.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημήτρης Μ._ Toyota Auris 1364 κυβικά του 2007

Κανένα απολύτως πρόβλημα. Turbo Diesel με 98700χλμ. Το μόνο που θα άλλαζα είναι η ποιότητα των πλαστικών στο εσωτερικό του.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

AKIS_ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2007

Ετήσια συντήρηση με τα προβλεπόμενα 105.000χμ μηδέν προβλήματα...μόνο παράπονο η αλλαγή δισκόφρενων σχετικά νωρίς στις 90.000χμ. Με καλύπτει απόλυτα εντός και εκτός πόλης σε συνδυασμό με χαμηλό κόστος συντήρησης χαμηλή κατηγορία τελών και εξαιρετική μεταπωλητική αξία (αν χρειαστεί)...Παρουσία και 2ου αυτοκινήτου στην οικογένεια (vw golf) η σύγκριση είναι αναπόφευκτη (αναγκαία η πώληση του για να πάω σε επίσης κάτι γιαπωνέζικο)

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιαννης_ Toyota Yaris 1000 κυβικά του 2004

πραγματικα ειναι αψογο. ακομη και μετα απο 13.5 χρονια το αμαξι ειναι απρπβληματιστο. Δεν εχει προκυψει το παραμικρο προβλημα μηχανικα. ακομα και τωρα πηγαινει οπως πηγαινε οταν το πρωτοαγορασα. το μονο που εχω προσεξει ειναι πως παιζει να εχει ανεβει ελαφρως η καταναλωση του.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Giorgos K_ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 2000

Corrola G6. Μεγαλο πρόβλημα με κάψιμο λαδιών απο τα 70.000 έως τα 120.000 Km (εφτασε τα 4 λίτρα ανα αλλαγή). Μετα έγινε η αλλαγή του μπλόκ κινητήρα (1700 περιπου ευρώ). Η πρώην αντιπροσωπεία στα Γιάννενα δεν εκανε τιποτα, μονο να με καθησυχάζει ώσπου να βγώ απο την εγγύηση. Μετά την αλλαγή (short block) κανένα προβλημα. Το αυτοκινητο ειναι πολύ καλό (κανονικά σέρβις) με ελαχιστα αναλώσιμα (αμορτησερακια πορτ μπαγκαζ).

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Α. Αγγελόπουλος_ Toyota Land cruiser 4000 κυβικά του 2005

Το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο! Το κράτησα 8 χρόνια και 130.000 χλμ. Δεν κάηκε ούτε λαμπάκι. Για τις δυνατότητές του δεν χρειάζεται να μιλήσω... Πριν είχα Grand Cherokee, καμία σχέση. Ας όψονται οι ανόητοι που ανάγκασαν τους περισσότερους από εμάς να αποχωριστούμε τέτοια αυτοκίνητα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

κοσμας_ Toyota Yaris 133 κυβικά του 2008

Αγοραστηκε καινουριο τον αυγουστο του 2008. Στις 100.000km αναψε το λαμπακι του λαδιου και μετα απο επικοινωνια που ειχα με την αντιπροσωπεια εμαθα πως ολοι οι κινητηρες 1,33 ηταν ελατωματικοι.Χρειαζεται επισκευη ο κινητηρας αλλα η εγγυηση εχει ληξει.Το ιδιο ακριβως επαθα με το προηγουμενο αμαξι το οποιο ηταν TOYOTA AVENSIS 1,6 του 2001, επειδη ηταν ομως στην εγγυηση αλλαχτηκε δωρεαν ο κορμος της μηχανης.Το επομενο αυτοκινητο δεν νομιζω να ειναι ΤΟΥΟΤΑ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αχιλλέας Κ_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2004

από την μέρα που το απόκτησα, μόνον με την μπαταρία είχα θέμα μικρό, αλλά είναι πολύ αξιόπιστο, δυνατό (98 ίπποι) και οικονομικό χωρίς απαιτήσεις

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Πέτρος_ Toyota Yaris 1330 κυβικά του 2009

Το αυτοκίνητο ξεκίνησε να καίει λάδια από τις 100.000 km και μετά. Η κατανάλωση του λαδιού ανέρχεται στα 800gr/1000km. Σε επικοινωνία με την Τοyota, μου ανέφεραν πως "ολα τα αυτοκίνητα καίνε λάδια". Τους απάντησα πως δεν καίνε όλα 800gr/1000km και μου απάντησαν "να το δούμε". Τους ρώτησα αν έχουν καταγραφεί ανάλογα περιστατικά και μου απάντησαν πως "έχουν παρουσιαστεί κάποια φαινόμενα και γίνεται δωρεάν επισκευή για οχήματα εντός εγγύησης. Για τα εκτός εγγύησης οχήματα, το κόστος επισκευής ανέρχεται στα 2000ευρώ". Όσο και αν τους ζόρισα, δεν μου εγγυήθηκαν την καλή λειτουργία της μηχανής μετά την πρόταση της επισκευής. Σημειωτέον πως ο θύρυβος του κινητήρα από τις 3200-3500 σαλ αυξάνεται ενοχλητικά. Προφανώς το πρόβλημα αφορά ολόκληρη την παρτίδα 1.33, γιατί στο νέο Yaris o κινητήρας έχει καταργηθεί. Όπως επίσης έχει καταργηθεί και το start-stop. Ίσως να υπάρχει μια σύνδεση σε όλα αυτά.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Παύλος Ζαφειρης _ Toyota Corolla 1332 κυβικά του 1997

Είναι το αγαπημένο αμάξι μου και εφόσον έχει διανύσει 203000 χιλιόμετρα απροβλημάτιστα μόνο με τα σέρβις του ακριβώς όπως έχει ορίσει ο κατασκευαστής το πιο αξιόπιστο όσο κανένα άλλο στην κατηγορία του.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

δημητρης _ Toyota Yaris 1000 κυβικά του 2003

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ !!!! 210.000 χιλ και δεν εχω τιποτα να γκρινιαξω!! λαδακια στα 5-6000χιλ και που και που κανα φιλτρο...και ηθελα να το αλλαξω απλα γιατι το βαρεθηκα.. αλλα τι να παρεις?? αφου τρομαξα με γερμανικα premium αυτοκινητα αποφασισα να το αλλαξω μονο με κορολλα 1600 του ΄06 +- ... αγαπημενο μικρο...

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΓΟΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 1998

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΒΗ ΣΤΙΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΟΝ 3ο ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ 10ο ΧΡΟΝΟ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΝΑΝΟΥΣΗΣ Μιχαηλ_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2004

Ειχα ΤΟΥΟΤΑ Σταρλετ μοντ.1990,εχω ΑΒΕΝΣΙΣ,πηρα για την κορη μου ΓΙΑΡΙΣ.Νομιζω αυτο τα λεει ολα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιάννης_ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 2004

Έχουμε το corolla e12 1.6 5d profacelift.Το αυτοκίνητο το αγόρασε ο πατέρας μου το 2004,είναι made in japan και έχει 160.000 χλμ.Το μόνο πρόβλημα που παρουσίασε ήταν ο εγκέφαλος αερόσακων,το οποίο το εμφάνισε έτσι ξαφνικά στα 129.000 χλμ σε ένα ταξίδι που έκανα.Κόστισε 340 Ευρώ.Φαντάζομαι οφείλεται σε αστοχία υλικού.Γενικά το αυτοκίνητο είναι απίστευτα αξιόπιστο,χαίρομαι κάθε φορά που το οδηγώ και στην αντιπροσωπεία πηγαίνω μόνο για τα service του...Παλιότερα είχαμε και ένα starlet του ΄97.Τέρας αξιοπιστίας,έκανε 450.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.Έκαιγε λίγο λάδι μετά τις 350.000 χλμ και το μόνο που αλλάχτηκε ήταν ο δίσκος πλατώ στις 450.000 χλμ λίγο πριν πουληθεί.Μόνο Toyota.Αυτά!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Βατάλης Νικόλαος_ Toyota Corolla 1364 κυβικά του 2016

Πρώην κάτοχος Toyota Yaris Diesel μοντ.2007. Το αυτοκίνητο το έδωσα γιατί απλά ήθελα να πάρω κάτι πιο σύγχρονο. Επέλεξα το καινούργιο Toyota Corolla Diesel με ίδια κυβικά κινητήρα.Η μόνο βλάβη που μου έβγαλε ήταν ο Compressor από το κλιματιστικό λόγω πολλών χιλιομέτρων. Αναμενόμενη αντικατάσταση.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Απόστολος_ Toyota Yaris 1365 κυβικά του 2007

Απλά ΤΟΥΟΤΑ! 200000 χιλ. απροβλημάτιστα-ευχάριστα-οικονομικά χιλιόμετρα (λόγο πετρελαίου κτλ). Το μόνο που αλλάχτηκε κάπου στα 175000 χιλ. ήταν οι μπροστά δίσκοι από φθορά. Τίποτε άλλο, πέρα από 3-4 καμμένες λάμπες στα φώτα. Ούτε αμορτισέρ που ακόμη είναι σαν καινούρια ούτε τίποτε. Το αυτοκίνητο είναι στο όνομα της γυναίκας μου, αλλά φυσικά η ευλαβική συντήρηση γίνεται από εμένα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΠΑΥΛΟΣ ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ_ Toyota Yaris 1000 κυβικά του 2002

Κάτοχος 15 έτη (84,000 χλμ), με μοναδικές αντικαταστάσεις σε 4 λάμπες και 1 θερμοστάτη. Δεν νομίζω πως υπάρχουν περαιτέρω σχόλια.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

kostas th_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2004

corolla με 332000!!! χιλιομετρα (ουτε ταξι να ηταν).Απο τις 202000 δουλευει με αεριο.Μετα το τελος της εγγυησης ,η επισκεψη στην αντιπροσωποια μονο για αλλαγη ιμαντα (δυναμο-a/c).Τα υπολοιπα κατα γραμμα αλλα εκτος toyota. Το 80% των χιλιομ/των ειναι εθνικη και ταχυτητες εντος οριων.Ακομα δουλευει με 0 προβληματα (ουτε βαλβιδες,ουτε κατι παρομοιο.....)Δε νομιζω να το αλλαξω,μονο αν το κλεψουν.Ευχαριστω.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

γκαραγκανης σωτηρης _ Toyota Yaris 1000 κυβικά του 1999

18 χρονών,200000χλμ,1 καμμενος πολλαπλασιαστής μπουζιου και κατι ψηλά λόγο φυσιολογικης φθοράς.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κωτίδης Γεώργιος_ Toyota Yaris 1000 κυβικά του 2006

Εξαιρετικό το μικρό της Toyota,οικονομικό, φθηνά ανταλλακτικά,αξιόπιστο,δεν χαλάει. Και το επαγγελματικό μου Toyota είναι ( hi lux ).

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νικος_ Toyota Auris 1600 κυβικά του 2009

Το εχω απο το καλοκαιρι του 2009 6ταχυτο full extra, μεταλλικο ασημι με 132 αλογα. Αλλαξα στην εγγυηση αντλια νερου. Δεν πληρωσα τιποτα. Εχω κανει μεχρι σημερα 90.000km και δεν ειχα κανενα προβλημα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Βαζω βενζινη και μια φορα το χρονο δινω 190€ για το service. Δεν θα επαιρνα κατι αλλο. Οι οικογενειακες αναγκες μας (δυο παιδια) καλυπτονται αψογα και απροβληματιστα. Αυτα τα λιγα. Τoyota = Αξιοπιστια, και ας μην ειναι και πολυ glamour....

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Χρήστος Τζάφος_ Toyota Yaris 1329 κυβικά του 2010

Από όταν το αγόρασα η μόνη ζημιά που μου έβγαλε σαν αυτοκίνητο είναι να μου χαλάσει το φλοτέρ της βενζίνης και ίσως φταίω κι εγώ για αυτό επειδή μου είχε μείνει από βενζίνη 2 φορές.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Ιωάννης_ Toyota Yaris 1400 κυβικά του 2013

Δεν σπάει,δεν λυγαει,δεν καιει και έχει γερό τραβηγμα.δεν καιει λάδια,ειναι εργαλείο ζωής.ξεχνάς τα προβληματα και τα σπαστικα λαμπακια που ανάβουν στα γαλλικα και στα γερμανικα.ακόμη και στο ταξιδι ειναι άνετο και αθόρυβο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αριστείδης_ Toyota Corolla 1330 κυβικά του 1999

Έχω κάνει 102000 χλμ στα 17 χρόνια που έχω στην κατοχή μου το αυτοκίνητο. Πέραν από δυο τρεις διακοπές που δεν κάνουν καλή επαφή το αυτοκίνητο δε μου έβγαλε κανένα πρόβλημα. Και σε μελλοντική αγορά αυτοκινήτου όσο και να δελεάζομαι από την εξωτερική εμφανισή κάποιων μοντέλων άλλων εταιριών στο τέλος πάλι σε Toyota θα καταλήξω.....

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αδαμης Δημητριος_ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2008

Γενικα δεν εχω καποιο προβλημα.Μονο τα σερβις.Απλα αυτα ειναι τσιμπημενα στην αντιπροσωπεια Toyota.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ_ Toyota Auris 1600 κυβικά του 2010

6 χρόνια,125.000κμ χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα,αλλά ακόμη κι όταν χρειάστηκα οτιδήπωτε απο την αντιπροσωπεία,καλύφθηκα απο την εγγύηση άμεσα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γερασιμος Φραγκουλης_ Toyota Auris 1400 κυβικά του 2008

Εκπληκτικη αξιοπιστια,δε σπαει δε χαλαει παρολο που εχει δουλευτει πολυ σκληρα.Λογικα σερβις και καλη εξυπηρετηση σε ολα τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια εκτος αυτου στο Σταυρο Αγιας Παρασκευης που δεν ηξεραν τι τους γινεται αν και η συγκεκριμενη Toyota τον εχει γενικοτερα πολυ ψηλα τον αμανε!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γρηγορης_ Toyota Corolla 1300 κυβικά του 1997

Ορισμος του "δεν σπαει δεν χαλαει" Οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο το αμαξι... Εχουμε γυρισει την μιση Ελλαδα... δεν εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα ποτε! και δεν προκειται να βγαλει με σωστη και ευγενικη μεταχειριση απο εδω και περα. Το ταμπλο στο Auris του γαμπρου μου τριζει και εχει αρχισει να ξεθωριαζει ενω στο Corolla ειναι στιβαρο σαν καινουργιο. Σιγουρα θα το προλαβουν και τα παιδια μου...(οταν κανω!!)

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

dikre_ Toyota Corolla 1296 κυβικά του 1991

Αξιόπιστο αυτοκίνητο. Το δικό μου με 127χιλ.χλμ. δεν αποτελεί τυπικό δείγμα καθώς άλλα έχουν πολλά χλμ. ακόμα και πάνω από 500000 χιλ.χλμ και συνεχίζουν ακάθεκτα. Το μοναδικό έξτρα που χρειάστηκε ήταν μια αντλία νερού στα 60 χιλ.χλμ. Όλα τα υπόλοιπα ήταν στα πλαίσια της -αρκετά συχνής- τακτικής συντήρησης και της φυσιολογικής φθοράς. Αμάξι με δυνατό κινητήρα, εύστροφο με εντυπωσιακή ελαστικότητα που επιτάχυνε από τις 1500 στροφές και έφτανε άνετα στις 6000+ αν ήθελες. Και με μαλακό ποιοτικό ταμπλό και με μέση κατανάλωση γύρω στα 6,5 λίτρα/100. Δυστυχώς λόγω οικονομικής κρίσης δεν κυκλοφορεί πια.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Βασιλης_ Toyota Auris 1300 κυβικά του 2009

Καταρχάς έχω στήν κατοχή μου δύο αμάξια ένα corolla του 1999 κ το auris του 2009 για το πρώτο κανένα πρόβλημα το auris όμως ακόμα κλαίω τα λεφτά μου.... αφήνω στην άκρη τα χάλια πλαστικά κ τούς τριγμούς στην καμπίνα , στόν ενάμισυ χρόνο καμένα φώτα ή μεγάλη σκάλα εκτός εγγύησης παρακαλώ υαλοκαθαριστήρες off από τον πρώτο χρόνο επισκευή σασμαν στά τρεισήμισι χρόνια αλλαγή πολλαπλασιαστή στά 100000 χιλ. Καίει λάδια αβερτα κατανάλωση πάνω από 12 λίτρα από τήν πρώτη μέρα ο δίσκος μυρίζει μέ τό πρώτο ζορισμα ή αντιπροσωπία απαράδεκτη στην περιοχή τής θέρμης με λίγα λόγια πολύ δυσαρεστημένος με τό auris

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Βασίλης Κ._ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2003

Είμαι κάτοχος του αυτοκινήτου 10 χρόνια, το οποίο είχα αγοράσει ελαφρώς μεταχειρισμένο. Μετά από 194000 χλμ είμαι ευχαρστημένος από αυτό χωρίς κάποια βλάβη.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Βασιλης Π._ Toyota Auris 1400 κυβικά του 2013

Τρία γεμάτα χρόνια και 73.000χλμ απροβληματιστο και οικομικότατο , οχι μονο απο θεμα πετρελαιου , αλλα και απο σερβις και ανταλλακτικα , λατιχα κ.α. Ικανοποιητικό επίπεδο εξοπλισμου καλη ποιοτητα κυλισης.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ Toyota Corolla 1332 κυβικά του 1997

Απο τα καλυτερα ολων των εποχων εχω το ε11 το 6ταχητο 280000χ.λ.μ. δουλευει ασταματητα χωρις κανενα προβλημα ουτε στα ηλεκτρολογικα ουτε στα μηχανικα.ΑΨΟΓΟ

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γεώργιος Πλιάκας_ Toyota Corolla 1398 κυβικά του 2000

Εξαιρετικά αξιόπιστο!! Το έχω στην κατοχή μου από Ιουλ 2000, και (αν και είναι το σεντάν made in japan) το έστρωσα με συγκεκριμένο τρόπο, ακολουθώντας τις οδηγίες του γκουρού Διονύση Χοϊδά, στο τεύχος 6 ή 7 της Μοτοτεχνικής Επιθεώρησης (1984)... Στο αυτοκίνητο άλλαξα μπαταρία στα 8 χρόνια και στα 14 χρόνια, καθώς και 1 μπαράκι αντιστρεπτικής (ζαμφόρ) πίσω δεξιά στα 15 χρόνια. Στα 13 χρόνια κάηκε το εμπρός αριστερά λαμπάκι των φώτων ομίχλης αν και δεν τα χρησιμοποιώ.. Το οδηγώ χειμώνα-καλοκαίρι με ΑΝΑΜΜΕΝΟ το air-condition χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Ωρολογας ηλιας_ Toyota Corolla verso 1600 κυβικά του 2002

πληρως ευχαριστημενος το αμαξι εχει 152.000 χιλιομετρα ...... ποτε μα ποτε δεν εκανε κιχ το εχω φορτωσει ολοκληρο σπιτι λογο μετακομησης και για πολλες αλλες περιπτωσεις. τεραστιους χωρους πολλα ταξιδια με ανεση καταναλωση πολυ καλη για τη χρονια του 6-6.5 λιτρα στα 100 χιλ φορτωμενος εξω! μεσα στην πολη γυρω στο 8,5 αν και δεν το χρησιμοποιο μεσα πολυ τα σερβις του (μικρο γυρω στα 85 ευρω- 120 το μεγαλο) μια φορα εχω αλαξει δισκο πλατο σε αυτα τα χιλ ..... δεν προκειτε να το δωσω ποτε ... το αυτοκινητο ειναι εργαλειο το μονο προβλημα που συναντησα ειναι ο γρυλος του παραθυρου του συνοδηγου που μου εχει κολησει 2 φορες αλλα τον ξεκολαω με καθαρισμα-γρασαρισμα και δουλευει παλι αψογα.... απο τα τοπ της toyota και ας μην ειναι διασημο! απο τα καλυτερα station vagon εκεινης της αποχης!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Ηλίας Γιαννόπουλος_ Toyota Yaris 1400 κυβικά του 2012

YARIS DIESEL με ήδη 90000 χλμ, όπως ακριβώς φημίζεται, δεν σπάει δεν χαλάει. Πολύ ευχαριστημένος κι από το Service της ΤΟΥΟΤΑ (Polis, Αθήνα)

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιαννης_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2003

Υπέροχο αυτοκινητο και φυσικα ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ για βλάβη.. Αυτοκινητο 13 ετών με μονο 2 αλλαγμένες λαμπες.. Εχω κανει αισίως 190.000 χλμ

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κυριάκος Κυπραίος_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2004

Το αυτοκίνητο δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχει 127000 χλμ και ακόμα με τις μαμά αναρτήσεις να αντέχουν.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ_ Toyota Yaris 1400 κυβικά του 2012

Εχω το ΤΟΥΟΤΑ ΥΑΡΙΣ 1400 DIESEL τα προβλήματα που αντιμετωπησα ηταν με το φιλτρο μικροσωματιδιων pdf αναβε λαμπακι συχνα λογω μικρων διαδρομων και μου ειχε περασει πετρελαια μεσα στο καρτερ λογω βουλωματος του φιλτρου.το πρόβλημα δυστυχως υπαρχει με αυτοκίνητα που κινουντε μεσα στις πολεις.τωρα με τα ενισχυμενα πετρελαια δεν είναι τοσο σοβαρο το πρόβλημα. οσο αφορα το σερβις είναι αρκετα τσιμπιμενα .μειλαω παντα για αντιπροσωπιες.επισης και τα ανταλακτικα είναι ακριβα κατά τα αλλα εχω κανει 180.000 χιλιόμετρα και δεν εχω κανενα πρόβλημα.επισης θελω να αναφερω αταν ειχα το πρόβλημα νε το dpf η αντιπροσωπια εδειξε μεγαλο ενφιαφερων και μου το αλαξε δωρεαν

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημήτρης_ Toyota Yaris 133 κυβικά του 2011

Το πρώτο Yaris 1,3 που πήρα ήταν του 2000, 3θυρο, το πούλησα το 2011 χωρίς εργοστασιακή βλάβη (το air-condition του τοποθετήθηκε στην Ελλάδα από την Toyota Ellas για άγνωστους λόγους, την 1η μέρα άπλωσε η γυναίκα μου τα πόδια της και ακούμπησε τον σωλήνα του air-condition και έτρεξαν νερά ). Το 2011 έδωσα το παλιό και πήρα το πιο καινούργιο μοντέλο αλλά 5θυρο. Η λέξη βλάβη δεν υπάρχει στον λεξιλόγιο της Toyota. Είχα παλιότερα Opel Vectra 1.6 σασμάν στα 2,5 χρόνια, ξαναπήρα το ίδιο το 2006 και δεν μου παρουσίασε ποτέ βλάβη. Δικό μου συμπέρασμα είναι ότι οι εταιρίες εν γνώση τους δεν θέλουν αξιόπιστα ΙΧ γιατί το κέρδος είναι στα ανταλλακτικά. "Εμπειρικά" μπορώ να υποθέσω ότι τα πρώτα μοντέλα που βγαίνουν από την παραγωγή είναι αναξιόπιστα και δεν έχουν τον χρόνο λόγω ανταγωνισμού να ελεγχθούν σε βάθος χρόνου, τα κριτήρια αξιοπιστίας (αντοχή υλικών, συμπεριφορά σε μικτό δρόμο, κτλ). Συμπέρασμα: δεν αγοράζεις νέο μοντέλο αλλά περιμένεις να κάνει "facelift" ώστε να διορθώσουν τα "ελαττώματα", συνήθως τα ΙΧ που έχουν κάνει facelift είναι πιο αξιόπιστα. Επίσης μεγάλο το παραμύθι που λέει ότι κάνω σέρβις στην ώρα του και σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, άρα δεν θα μου βγάλει ζημιές.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αντωνίου Κώστας _ Toyota Auris 1398 κυβικά του 2013

Ότι καλύτερο έχω οδηγήσει ! Καθόλου προβλήματα , οικονομία , ποιότητα κύλησης , απουσία τριγμων .

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιωργος_ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 2008

Πολυ καλο και αξιοπιστο αυτοκινητο. Δεν εχω μετανιωσει για την αγορα του. Με καλυπτει πληρως στο θεμα χωρων, δυναμης, αντοχης στον χρονο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΣΤΕΛΙΟΣ_ Toyota Iq 1000 κυβικά του 2009

Αξιόπιστο χωρίς ούτε μια βλάβη το αμάξι όλη μέρα κάνει χιλιόμετρα ! Έχει κάνει 170.000 και δεν καταλαβενει τιποτα!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΙΩΑΝΝΑ_ Toyota Verso 1800 κυβικά του 1995

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ SERVISE ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΠΟΤΕ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νίκος Τσοπάνογλου_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2001

Λόγω της εξαιρετικής μου εμπειρίας από ένα Toyota Starlet 1300cc του 1995 (ένα αυτοκίνητο αθάνατο, που μετά από 21 χρόνια σκληρής χρήσης και παραπάνω από 350000 χλμ - οι μόνες βλάβες που έβγαλε ήταν η φυσιολογική φθορά του- το απέσυρα λόγω ηλικίας και υψηλής κατανάλωσης με ένα Citroen C3), όταν η οικογένειά μου μεγάλωσε σχεδόν τυφλά και χωρίς να κοιτάξω οποιαδήποτε άλλη εταιρία με πλήρη εμπιστοσύνη αγόρασα το 2001 το Τoyota Avensis 1600cc. Σημειωτέο, εκείνη την εποχή η Toyota ανοίγει εργοστάσιο στη Μεγάλη Βρετανία και το Avensis και άλλα μοντέλα πλέον κατασκευάζονται εκεί. Αυτό ίσως ήταν και η μεγάλη διαφορά. Το νέο μου Avensis αποδείχθηκε αυτοκίνητο για "πέταμα" και η αντιπροσωπεία στη Πάτρα (τότε Παρασκευόπουλος) "για κλωτσιές". Με απόλυτη συνέπεια στα services του και με συντηρητική χρήση, στο χρόνο άρχισαν να χαλάνε τα πλαστικά και εξεσουάρ της καμπίνα. Στα τρία χρόνια η μηχανή άρχισε να καίει λάδια, το air-conditioned να υπολειτουργεί, ενώ όλες οι λάμπες του αμαξιού έχουν αλλαχθεί άπειρες φορές. Στα πέντε χρόνια η μηχανή έκαιγε 1 λίτρο λάδια σε κάθε γέμισμα ρεζερβουάρ. Στην αντιπροσωπεία, όταν ζήτησα να διορθώσουν το πρόβλημα ή να μου αλλάξουν μηχανή στα πλαίσια της εγγύησης, μου εξήγησαν ότι πράγματι τα Avensis αυτού του έτος παρουσίαζαν αυτό το πρόβλημα και με διάφορα τεχνάσματα κατάφεραν να "φάνε" την εγγύηση χωρίς να κάνουν τίποτα. Για να μην τα πολυλογώ σήμερα στο Avensis έχω αλλάξει μηχανή, ενώ τίποτα άλλο δεν δουλεύει - ο χιλιομετρητής, ο υπολογιστής ταξιδιού και άλλα ηλεκτρονικά έχουν σταματήσει να δουλεύουν εδώ και 4-5 χρόνια. Πρόσφατα σταμάτησε και το ράδιοCD. Τα εσωτερικά πλαστικά και οι επενδύσεις έχουν ραγίσει, ξεκολλήσει η ξεφλουδίσει. Είμαι στην διαδικασία να αγοράσω νέο αυτοκίνητο. Δεν έχω πατήσει ούτε έξω από την αντιπροσωπεία της Toyota. Εάν ξαναπάρω ιαπωνέζικο αμάξι θα κοιτάξω να μην κατασκευάζονται στη Ευρώπη, αλλά να είναι αμιγώς ιαπωνικά - όπως η Honda ή η Mitsubishi. Παρεμπιπτόντως, το Citroen C3, ένα χρόνο μετά και 25000 χλμ, δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημήτρης _ Toyota Auris 1600 κυβικά του 2009

Πήρα το Toyota Auris 1.6 το 2009. Στα 115.000 χλμ έχω αλλάξει το κομπρεσέρ του αιρ κοντισιον, δίσκο πλατό, και πρόβλημα με το τιμόνι που ευτυχώς το κάλυπτε η εγγύηση στον 3 χρόνο. Παράθυρα που τρίζουν και πίσω δεξιά ζώνη ασφαλείας που δεν επανέρχεται. Ποτηροθηκες που η μία δεν κλείνει και η άλλη δεν ανοίγει. Κατά τα άλλα όλα καλά. Μόνο τα σέρβις του...

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

BAΣΙΛΗΣ_ Toyota Aygo 1000 κυβικά του 2010

ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ......ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΚΟΥΒΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕ......ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑΓΗ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΙΖΕ, ΑΛΛΑΓΗ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΖΑΜΙ ΑΦΟΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΑΛΛΑΓΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΖΑΜΙ [ΜΙΑ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.] ΛΑΜΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ 5-6 ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΑΦΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ!! ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΡΥΠΗΜΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΟΛΑΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. ΤΟ ΡΑΔΙΟ CD ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΣΒΗΝΕΙ....... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΤΕ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΟΥΡΙΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ. ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ Η ΤΟΥΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΕΚΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ [ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 17% ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ] ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΑΥGO KAI ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αλεξανδρος_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2015

Η σχεση μου με την ΤΟΥΟΤΑ ξεκινησε το 2009 οταν αγορασα το Auris 1.6.Το αμαξι ηταν full Japan και το εδειχνε!!!!Μοναδικο μελανο σημειο το στραβωμα της μπροστα δεξια δισκοπλακας μετα απο 9 μηνες περιπου(ισως ηταν και δικο μου λαθος αλλα μου την αλλαξαν δωρεαν λογω εγγυησης).Το αμαξι το κρατησα μεχρι το 2015,οποτε το πουλησα με βαρια καρδια εχοντας γραψει 90.000 χλμ.Απολυτα ικανοποιημενος!!!Επειδη θα επρεπε να κανω πολλα χλμ καθημερινα(και εγω και η συζυγος δουλευουμε σε διαφορετικες πολεις απο αυτη που ζουμε)επελεξα το Corolla 1.4 diesel.Μεχρι στιγμης,εναμιση χρονο μετα και 63.000 χλμ,ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου,αν και με ψιλοχαλασε η αναφορα στα χαρτια οτι εκτελωνιστηκε απο Τουρκια,γιατι εκει κατασκευαζεται.Ειναι οικονομικο(περιπου 5,5/100 χλμ),σχετικα αθορυβο για diesel κινητηρα και λογω ροπης βγαινω να προσπερασω και ξερω οτι δεν θα με απογοητευσει.Τα service ειναι σε λογικες τιμες και μακαρι να συνεχισει την αψογη λειτουργια του ετσι ωστε να μην μαθω ποσο κοστιζουν τα ανταλλακτικα του.Ξεχασα απλα να αναφερω οτι στο Auris υστερα απο λαθος μου(επεσα πανω σε υπερυψωμενο κρασπεδο)εσπασε ο θολος της μπροστα αριστερης ροδας κ το φρυδακι στο τελος της μασκας.Ανταλλακτικα και εργασια στο φανοποιειο της αντιπροσωπειας.....300 ευρω!!!!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

σωτηρης_ Toyota Yaris 1000 κυβικά του 1999

μονο αλλαγη λαδιων , μετα το τελος της εγγυησης εδω και 12 χρονια εκτος συνεργιου τουοτα λογω τσιμπημενων τιμων,και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης στα 200.000χλμ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

konstanalex_ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2007

Στον δέκατο χρόνο και μηδέν βλάβες. Μόνο λάδια και δύο καμμένα λαμπάκια. Αξιοπιστία Toyotα. Μοναδικό αρνητικό η απαίσια συμπεριφορά της κεντρικής αντιπροσωπείας ( κατά την αγορά του αυτοκινήτου μου είχα δώρο 4 δωρεάν σέρβις από τον τοπικό αντιπρόσωπο. Όταν έκλεισε ο αντιπρόσωπος και ζήτησα να μάθω τι θα γίνει με τα 2 δωρεάν σέρβις που απέμεναν δέχτηκα λυσσαλέα φραστική επίθεση από δύο κλώσσες ). Γι ΄αυτό θα το σκεφτώ να ξαναπάρω Toyota, παρόλο που από το αυτοκίνητο είμαι υπερευχαριστημένη.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

akis_ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2007

Αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ που έδωσα..απροβλημάτιστο και το πουλάω ότι ώρα θέλω..αλλά απλά δεν το πουλάω

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

stexan_ Toyota 2009 998 κυβικά του 2009

Αψογο αυτοκίνητο από κάθε άποψη. Οικονομικό, ευέλικτο,πρακτικό, ποιοτικό, δεν παρουσίασε καμία βλάβη, καμία φθορά. Ακόμα και σε οδήγηση εκτός πόλης σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αλέξανδρος_ Toyota Auris 1600 κυβικά του 2007

1)Από τα 90.000 km άρχισε να καίει λάδια ο κινητήρας. Τώρα έχω φτάσει τα 150.000 km και συμπληρώνω 1 kg λάδι περίπου κάθε 3.000 km. Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο που το πηγαίνω τακτικά για service μου είπαν ότι η κατανάλωση αυτή θεωρείται από την Toyota φυσιολογική! 2) Πρόβλημα με το διακόπτη ηλ. παραθύρου συνοδηγού. Το ηλ. παράθυρο δεν λειτουργούσε καλά (μάγκωνε) και άλλαξα το διακόπτη. Μετά από λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα έχω το ίδιο πρόβλημα και με το νέο διακόπτη.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νίκος_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2005

Ετήσιο τακτικό σέρβις και σε 11 έτη ή μόνη σοβαρή αντικατάσταση ήταν η αντλία νερού. Γενικά ευτυχής ιδιοκτήτης TOYOTA.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Andreas_ Toyota Rav4 1998 κυβικά του 2008

Αν εξαιρέσεις ότι καίει τα έντερα του νομίζω ότι αποτελεί πολύ καλή επιλογή ειδικά στην τιμή που το αγόρασα μεταχειρισμένο το 2013 με 55000χλμ στα 11000€. Από εκεί και πέρα εκτός των κλασσικών service έως τα 175000χλμ δεν έχω να αναφέρω τίποτα! Απλά πιστεύω ότι είναι λιγάκι πιο ακριβά από ότι θα έπρεπε και αυτό κυρίως λόγω του "συμβατικού" εξοπλισμού!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

[email protected]_ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2001

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή του αυτοκινήτου. Το αγόρασα καινούργιο και τηρώντας τα προβλεπόμενα service μόνο για την περίοδο της εγγύησης (5) έτη συμπλήρωσα 310000 χλμ με καθημερινή χρήση 15 χρόνια. Εκτός από τα ελαστικά, οι πιο σημαντικές αλλαγές ήταν: Αλλαγή ρουλεμάν σασμάν στα 190000χλμ. Αλλαγή πίσω αμορτισέρ στα 220000χλμ. Αλλαγή μπροστινά μπαλλάκια 305000χλμ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ Toyota Yaris 1400 κυβικά του 2008

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ (ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ) . ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΛΗΖΗΝΓΚ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ . ΕΧΕΙ 150.000 ΧΙΛ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ_ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2006

Απίστευτο...!!!πότε πέρασαν 10 χρόνια δεν το κατάλαβα.Πέρα από το service άλλαξα μόνο μία λάμπα στο πίσω αριστερό stop,οικονομικό απροβλημάτιστο.ΑΨΟΓΟΟΟ

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΑΝΤΩΝΗΣ_ Toyota Corolla 1396 κυβικά του 2007

Εξαιρετικό αυτοκίνητο. Μετά από περίπου μία δεκαετία είναι σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος από πάνω του, συμπεριφέρεται κυριολεκτικά όπως ακριβώς την πρώτη μέρα που το οδήγησα. Μηδέν βλάβες, οικονομικό service, άψογη εξυπηρέτηση.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΔΑΣ_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 1998

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ, ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΑΣ ΝΕΡΟΥ. ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΑΨΟΓΟΙ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΓΙΩΤΑ-ΜΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ_ Toyota Aygo 1000 κυβικά του 2010

Απο τα πιο αξιόπιστα και τίμια αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει!Οικονομικό,κινητήρας με νεύρο και άνετη οδήγηση με καλη αίσθηση τιμονιού και άψογα φρένα.Έχω διανύσει μεχρι στιγμής 85000km στην Αθήνα,εθνικές οδούς και νησιά, χωρίς κανένα πρόβλημα.Μία φορά μόνο στα 65000km άλλαξα συμπλέκτη και εννοείται φυσικά πως ακολουθώ όλα τα προγραμματισμένα service σε τοπικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο.Άξίζει μέχρι και το τελευταίο σεντς!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ_ Toyota Yaris 133 κυβικά του 2009

Εχει αλλαχτει στην εγγυηση ηλεκτρικη κρεμαγιερα στα 60000 χλμ. Κατι που αν μου τυχαινε εκτος εγγυησης μαλλον θα εκλαιγα. Εχει αλλαχτει στην εγγυηση ρουλεμαν οπισθιου τροχου στα 75000 χλμ. Ειναι μαζι με τον αισθητηρα abs και κοστιζει εξω σαν ανταλλακτικο μονο 180 ευρω. Τωρα εχει θεμα με το ενσωματωμενο ραδιο cd χανει τα fm μετα απο 30 λεπτα λειτουργιας ενω τα υπολοιπα λειτουργουν κανονικα. Το κεντρικο κλειδωμα απο το κλειδι δεν ξεκλειδωνει απο τον συναγερμο λειτουργει. Γενικα μεχρι τωρα στα 117000 μηχανικα ολα ειναι καλα. Λαμπες στα πισω πορειας εχω αλλαξει 2 φορες επειδη ολοι λετε για τις λαμπες....

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ_ Toyota Auris 1400 κυβικά του 2008

Αξιοπιστία... νομίζω πως είναι το πιο σωστό σχόλιο! μικρό θεματάκι με τις ποτηροθήκες οδηγού συνοδηγού

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

chris ange_ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 2003

Είμαι και εγω ένας ακόμα "δισαρεστημένος" κάτοχος ΤΟΥΟΤΑ. Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο corolla 2003 με 40.000 χιλ. Με απλά λόγια το αμάξι με έχει πνίξει στις βλάβες απο τότε που το πήρα το 2006 του έχω αντικαταστήσει έναν λαμπτήρα πορείας στο δεξιό φανάρι και μια σειρά τακάκια. Αυτή την στιγμή έχω 160.000 χιλ. Άσε αυτά τα πανάκριβα σερβις στην αντιπροσωπεία λάδια, φίλτρα, κτλ κτλ πάνω απο 80 ευρο δεν φτάνω. Επίσης προβληματίζομαι με την πτώση της μεταπωλητικής αξίας στα 4500 ευρώ σε όχημα 14 ετών.... Πέραν της πλάκας αναρωτιέμαι με τι θα το αντικαταστήσω; Σίγουρα οχι με Τουρκο Ιάπωνα, μόνο με Ιάπωνα, Ιάπωνα

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑΝΟΣ_ Toyota Urban cruiser 1400 κυβικά του 2010

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ DIESEL ΤΟΥΟΤΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ , ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ HONDA CIVIC ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ "ΓΝΩΡΙΣΩ" ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ VW POLO ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΖΕ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΟΟΟΛΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΟΛΟ ΤΥΧΑΙΩΣ..). ΟΠΟΤΕ VW KAI HONDA ΠΗΡΑΝ "ΠΟΔΙ" ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιώργος Φωτόπουλος _ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2005

απόλυτη ικανοποιήσει για σχέση αξίας και προϊόντως . κανένα πρόβλημα πέρα από τα στάνταρ. λόγο χρόνων τρίξιμο από τα πλαστικά.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΧΑΡΙΛΑΟΣ_ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 2007

Κανένα θέμα, τα service κανονικά στην ώρα τους, και έχω κάνει 8 χρόνια τώρα 135.000χλ. Αν ξανά έπαιρνα πάλι corolla θα έπαιρνα. Πριν είχα VW POLO του 1996.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Σταύρος Μπαροτσάκης_ Toyota Corolla 1300 κυβικά του 1994

Αντέχει στο χρόνο, και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα στα ανταλλακτικά. Οι τιμές τους είναι σχετικά λογικές, όπως επίσης και η εργασία στα συνεργεία.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ_ Toyota Yaris 1330 κυβικά του 2012

ΑΚΡΙΒΑ SERVISE,ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ ΟΧΗΜΑ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ,ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ,ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κωστας_ Toyota Auris 1600 κυβικά του 2007

Καταπληκτικο αυτοκινητο. 187.000 χλμ,δεν καιει λαδια,δεν εχει μεινει ποτε,οικονομικο στο καυσιμο. Ενα πταισμα μονο,μερικοι μικροι τριγμοι απο την διαχωριστικη κονσολα,σε βαθιες λακουβες.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

andreas_ Toyota Aygo 1359 κυβικά του 2014

εχω κανει λιγα χιλιόμετρα από καυσιμο πετρελαιο πολύ οικονομεικο από σερβις τωρα το πρωτο μου ζειταει οι αντιπροσωπεια 150 ευρ. για λαδια και φιλτρο μου φαινετε στην σημερηνα δεδομενα ακριβο δηλ. σε μια βλαβη θα μας παρη και το σπιτι !!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΘΑΝΟΣ_ Toyota Civic hybrid 1300 κυβικά του 2007

1 . ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ 2ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.... 2 . ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 100,000 KM.......

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΧΡΗΣΤΟΣ_ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 2003

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2002

Έλλειψη αντιπροσωπείας στην περιοχή μου (Καρδίτσα). Υποχρεώνομαι;... να μεταβώ στη Λάρισα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Λευκοθέα_ Toyota Mr2 1800 κυβικά του 2003

13 χρόνια τώρα δεν έχει εμφανίσει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Ωστόσο από λάθος τοποθέτηση 2ης εξάτμισης από εξουσιοδοτημένο συνεργείο, έβγαιναν μη αποδεκτές μετρήσεις στην κάρτα καυσαερίων. Επίσης μετά από σερβις, πάλι σε εξουσ. συνεργείο, γέμισε λάδια και χάλασε ο αισθητήρας λ. Γενικά τα εξουσ. συνεργεία (εφε-)βρήσκαν προβλήματα τα οποία αν δεν έφτιαχνες, δεν τα ξαναέβρησκαν την επόμενη φορά!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημόπουλος Ιωάννης_ Toyota Yaris 1400 κυβικά του 2010

Μετά από ανάκληση από την εταιρεία το αυτοκίνητο είχε χάσει σε απόκριση και δύναμη. (είναι diesel) Μετά από επίσκεψη ξανά στο συνεργείο (επί πληρωμή αυτή τη φορά)διαπιστώθηκε πρόβλημα στον ψεκασμό. Αν και εντός ετών εγγύησης δεν έγινε δεκτό από την TOYOTA Hellas να καλυφθεί η αλλαγή από την εγγύηση , αλλά έπρεπε να γίνει επί πληρωμή (1400 ευρώ)

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ilias karagiannis_ Toyota Aygo 998 κυβικά του 2015

Αγορά αυτοκινήτου 07/2015 από ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΑΕ. θόρυβος σε πίσω μέρος αυτοκινήτου. 5 φορές επίσκεψη σε συνεργείο ήδη (στις δύο φορές το αυτοκίνητο έμεινε στην αντιπροσωπεία 10 μέρες έκαστος). ήδη 3 φορές σε αμορτισέρ στο πίσω μέρος και αναμένω απάντηση ήδη 5 μέρες από toyota ελλάς για επίλυση του προβλήματος. 7000 χλμ σήμερα. το πρόβλημα ξεκίνησε στα 1.100 χλμ. Πάντως η after sale εξυπηρέτηση της Γιαννίτσας ΑΕΒΕ είναι ΑΨΟΓΗ μέχρι σήμερα και τους ευχαριστώ πολύ για όλα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιωργος_ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2005

Θετικά : 125.000.Πολυ ποιοτικό αυτοκίνητο.Αξιόπιστο και δυνατό ακόμα και μετά από 11 χρόνια οδήγησης του. Κλειδί στη μίζα και φεύγεις.Πολύ μικρή κατανάλωση.Μέσα στην εγγύηση του χάλασε το ράδιο cd, το οποίο και αλλάχθηκε δωρεάν. Αρνητικά : Τα μπροστινά φανάρια θάμπωσαν,αλλαγή δυο μπαταριών και κάποια καμένα λαμπάκια.το μεγάλο πρόβλημα το έβγαλε πρόσφατα.Η τουρμπίνα του air condition χάλασε.αναγκάστηκα να αγοράσω ολόκληρο το μηχανισμό απο μεταχειρισμένο.Ελπίζω να κρατήσει.Ακριβά τα σέρβις και τα ανταλλακτικά στην αντιπροσωπεία.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Παναγιώτης Κρεβούρης_ Toyota Prius 1800 κυβικά του 2010

Τέρας αξιοπιστίας, πολύ οικονομικό και ευκολοδήγητο, μόνη βλάβη ο μηχανισμός υποστήριξης της μέσης στο κάθισμα του οδηγού, που διορθώθηκε με εγγύηση από το εξαιρετικά συνεργάσιμο εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην Αχαρνών. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κόρδας Κωνσταντίνος_ Toyota Yaris 1333 κυβικά του 2009

Μετα απο 215.000 χιλιομετρα μονο καλα λογια. Ολα τα service στην αντιπροσωπεια σε ανταγωνιστικες τιμες και ιχνος προβληματος.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιαννης_ Toyota Auris 1400 κυβικά του 2007

Το πήρα πρόσφατα με 115.000 χλμ και τώρα 127.000 πολύ αξιόπιστο, στιβαρό αυτοκίνητο και σου εμπνέει μια σιγουριά ασφάλειας στο δρόμο..δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα ως τώρα..Το σέρβις του αρκετά βασικό και οικονομικό!!!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Μενέλαος Αραπάκος_ Toyota Gt86 1998 κυβικά του 2012

Μια ζωή Τοyota, από Starlet, μετέπειτα Corolla G6, για να ακολουθήσουν οι εκδόσεις RAV4 του 2002 κ 2006 (δεύτερη παρτίδα που ήρθε Ελλάδα Δεκέμβρη) κ τώρα με το κορυφαίο GT86, ποτέ κανένα πρόβλημα κ ότι αν είχα αντιμετωπίσει, φτιάχτηκε άμεσα. TOYOTA 4EVER!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

xristos_ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 2006

ταπετσαρία χάλια απο την πρωτη μερα που το πηρα και δεν μου την αλλαζαν . προβλημα με τον εγκέφαλο και κολαει το γκαζι . μου τον αλλαξαν αλλα παραμενη το προβλημα ακριβα σερβις χαλια ζαντες ελαττωματικό προβολακι . εσπασε με πλυσιμο στο χερι

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Πρωτοπαπάς Κωνσταντίνος _ Toyota Verso 1600 κυβικά του 2002

Έχει ζητήσει ελάχιστα πράγματα, τα φυσιολογικά και η εξυπηρέτηση της Dimco είναι καταπληκτική!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιώργος Καρπασίτης _ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2006

Εχω δύο Toyota μετα απο περιπέτειες με γερμανικά και ιταλικα αυτοκίνητα τα ιαπωνικα Τoyota απλά τέλεια!!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

kostas patronas_ Toyota Aygo 998 κυβικά του 2008

ΣΤΑ 114.700χλμ (7ΧΡΟΝΙΑ) ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΖΗΜΙΑ,ΔΙΣΚΟ-ΠΛΑΤΩ-ΡΟΥΛΕΜΑΝ-ΔΙΧΑΛΟ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ AYGO.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κουρτίδης Βασίλης_ Toyota Corolla 1300 κυβικά του 1996

οι βλάβες που δεν ήταν στο πρόγραμμα ήταν ο διακόπτης των παραθύρων και ο γρυλλος του οδηγού οι οποίοι ομως δεν είναι οι γνήσιοι αλλά περασμενοι στην Ελλάδα ...οι λάμπες του αυτοκινήτου δεν έχουνε αλλαχτεί σχεδόν ποτέ πλην του ταμπλό και μιας λάμπας πορείας..οι δίσκοι των φρένων δεν έχουν αλλαχθεί πότε και έχουν μισο χιλιοστό δόντι..το αυτοκίνητο έχει 275 χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν με εχει αφήσει ποτέ

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κορδας Κωνσταντινος_ Toyota Yaris 1329 κυβικά του 2009

Εξαιρετικη υποστηριξη σε ανταγωνιστικες τιμες. Αν και εβαλα γκαζι στα 60.000 χλμ ειμαι στα 210.000 δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα. Μονο αναλωσιμα ζηταει και η δευτερη αλλαγη μπαταριας στα 200.000 χλμ εγινε δωρεαν αντος εγγυησης καθως δεν ειχαν περασει 3 χρονια απο την προηγουμενη!!!! Παντα ζηταω preview cost πριν παω, και 2 φορες μονο ζητηθηκε κατι εξτρα (τακακια) που ειδοποιηθηκα τηλεφωνικα πριν την αλλαγη. Παρα πολυ ευχαριστημενος καθως μετα απο 210.000 χλμ το αυτοκινητο ειναι σε εξαιρετικη κατασταση.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΝΙΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ_ Toyota Rav4 2000 κυβικά του 2006

Στραβωμενοι μπροστινοι δισκοι στο πρωτο χρονο, αντικατασταση δωρεαν. Κληση για αλλαγη καποιου αξονα στο τιμονι εντος εγγυησεως δωρεαν αντικατασταση. Τοτε ενημερωσα για θορυβο απο το συστημα μεταδοσης αλλα δεν βρηκαν κατι, δυστυχως ομως αυτος ο θορυβος προερχοταν απο το γραναζι της πεμπτης ταχύτητας το οποιο "κουρευτηκε" προ πενταμηνου. Κοστος 1500 ευρω! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Εχω δει αγωνιστικα να κουρευουν την πρωτη ή την δευτερα αλλα SUV να κουρευει την ΠΕΜΠΤΗ ταχυτητα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Μαλιστα η βλαβη ηταν γνωστη στην εταιρια! Απο την Πασπαλιαρης TOYOTA ΔΕΝ εχω κανενα παραπονο αλλα απο την "ΜΑΜΑ" ΤΟΥΟΤΑ φυσικα και ΕΧΩ!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Dimitris Chrysanthopoulos_ Toyota Yaris 1298 κυβικά του 2008

εξαιρετικό αυτοκίνητο έχω 160000χλμ και το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν τρόμπα νερού.Ιδανικό αυτοκίνητο πόλης με χαμηλη κατανάλωση.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημήτριος Παπαγεωργίου_ Toyota 02/2000 1300 κυβικά του 2000

Τα 10 πρώτα χρόνια service ετήσιο, αυστηρά (χωρίς ποτέ πρόβλημα).Από το 2010 μέχρι σήμερα service κάθε 3 χρόνια (η TOYOTA με...αναζητά!!).ΧΛΜ : 110000. Συμπέρασμα : Απόλυτα ικανοποιημένος.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ_ Toyota Auris 1400 κυβικά του 2007

Τερας αξιοπιστιας!Σχετικα υψηλο κοστος κτησης, αλλα τα αξιζει τα λεφτα του. Μετα απο 8 χρονια και 116.000 χλμ στο κοντερ, δεν εχει παρουσιασει καμια βλαβη.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Apostolis_ Toyota Corolla 1300 κυβικά του 1999

Έχει 168000 χιλιάμετρα, δεν έχει βγάλει την παραμικρή βλάβη, αν και τα τελευταία 8500 τα έχω κάνει εγώ(νέος οδηγός). Εύκολα και φθηνά ανταλλακτικά.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Παπαδήμας Χρήστος_ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 1996

Άψογο,δεν έκαψε ούτε λάμπα επίσης άριστο και τι service. με ευχάριστες εκπλήξεις από ΤΟΥΟΤΑ ΑΔΑΜΟΥ

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2002

Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα μέχρι τώρα ! Πέρα από τις φυσιολογικές φθορές και τα servis - Λάδια

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2004

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008 ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΜΕ 50.000ΧΛΜ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 230.000ΧΛΜ. ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ. ΑΨΟΓΟ!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

chris_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2005

Κανένα πρόβλημα από το αυτοκινητο έως τώρα 172.000 κμ.Ακολουθώ το προγραμμα της περιοδικής συντήρηση που προτείνει ο κατασκευαστής σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της ΤΟYOTA στην Κρήτη. Εξυπηρέτηση αριστη,κόστος λογικ. Στην εγγυηση έχει αλλαχτεί (στα 5.5 χρόνια!) αντλία νερού κ φούσκα ημιαξονιου χωρίς επιβαρρυνση.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Φραγκούλης Γεωργόπουλος_ Toyota Rav4 2000 κυβικά του 2000

Απίστευτη αξιοπιστία. Μία μικρή (και άμεσα επισκευάσιμη) διαρροή υγρού υδραυλικού τιμονιού σε 15 έτη (με διαδρομές σε βουνά και ποτάμια).

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Παναγιώτης_ Toyota Rav4 2200 κυβικά του 2014

Μέχρι τώρα, πάει καλά χωρίς ζημιές. Αλλο πράγμα όμως η αντιπροσωπεία αξιός στη Θεσ/νίκη, της οποίας οι υπάλληλοι πραγματώνουν δική τους προφανώς πολιτική, εκβιάζοντας τους πελάτες για service πριν την ώρα του άλλως δεν αναγνωρίζουν πιθανή εγγύηση..

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γαβριηλ Παρίσης_ Toyota Yaris 1350 κυβικά του 1999

Το κουμπί για το παράθυρο του οδηγού για το αλλάξουν ζήτησαν 330€. Tο ανταλλακτικά έρχεται από ΒΕΛΓΙΟ;;; Γδύσιμο για το τίποτα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Απόστολος Πεταλωτής_ Toyota Yaris 1365 κυβικά του 2007

Όλα άψογα με το αυτοκίνητο. Ήμουν ευχαριστημένος με την αντιπροσωπεία όσο γινόταν συντήρηση εκεί. Εδώ και χρόνια το αυτοκίνητο κάνει συντήρηση σε ανεξάρτητο συνεργείο (πρώην ΤΟΥΟΤΑ) όπου οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες εκ των πραγμάτων λόγο λιγότερων λειτουργικών εξόδων.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

am_ Toyota Avensis 1794 κυβικά του 2004

Πέρα από τα προβλεπόμενα service μια αλλάγη καταλύτη και αισθητήρα λ στα 200000 km. Τόσο αξιόπιστο που γίνεται βαρετό.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Billis TS_ Toyota T-sport 1800 κυβικά του 2003

Εχω 346000χμ με εργοστασικους πολλαπλασιαστες,αντλια νερου και δεν εχω καθαρισει ουτε μπεκ..Δηλαδη εγω δεν βαζω βενζινη οπου οι κατοχοι BMW και VW?Επισης δεν εχω παραπονο απο τις τιμες των ανταλλακτικων.Ιμαντας δυναμο 18ευρω (δεν εχει εκκεντροφορου),σετ συμπλεκτη 140 ευρω.ΜΟΝΟ τα λαδια πληρωνω αρκετα γιατι εινα μεγαλης σημασιας σ αυτα τα μοτερ.Και αν το θελησω...ακομα παει 230 τελικη!!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2007

TO AVENSIS ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΗΣΥΧΗ ΚΑΜΠΙΝΑ,ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΑΤΗΜΑ(ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΟΣΟ ΤΗΣ ΑΣΑΦΕΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ),ΦΤΗΝΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΝΕΣΗΣ(ΔΕΝ ΑΝΑΒΕ Η ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΘΥΡΩΝ)ΠΕΡΙΠΟΥ 700ΕΥΡΩ.ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 730ΕΥΡΩ(ΚΑΗΚΕ ΛΟΓΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ 120000ΧΛΜ)ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΑΝΟΠΟΙΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

babis_ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 2005

100000χλμ στο εργαλειο και δεν εχει βγαλει τ ι π ο τ α.Απιστευτα αξιοπιστο.Το κυκλοφορω συνηθως για ταξιδια και του εβαλα υγραεριο στα 60000χλμ.Σερβις εκτος αντιπροσωπου με κανονικο κοστος.Απλα τελειο.Εκδοση excellense.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΠΑΥΛΟΣ_ Toyota Yaris 1000 κυβικά του 2002

Το μονο που εχω αλλαξει μεχρι σημερα (εκτος των αναλωσιμων λαδια, φιλτρα κτλ) εινα 2 λαμπες εμπορς φαναριου κ 1 πισω στοπ. Απιστευτα αξιοπιστο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

nickthetrib_ Toyota Auris 1400 κυβικά του 2007

Αγορασμένο τον 6ο /2014 με 82000+ χλμ. Χρήση καθημερινή (Νέα Χαλκηδόνα-Ηλιούπολη και πίσω + όπου με στείλει το αφεντικό) από νορμάλ (όταν είναι η μπέμπα μέσα) έως δολοφονικά γρήγορη (όταν έχω αργήσει στη δουλειά). Σκυλί αξιοπιστίας με μπόλικα φορτώματα στο Αρτα-Αθηνά και γρήγορη οδήγηση σε αυτή τη διαδρομή ~4 ώρες με στάση. Σήμερα έχει πάνω 103800 περίπου. Σέρβις 90000 χλμ 165 ευρώ με αλλαγή τακάκια μπροστά-πίσω σε εξιδεικευμένο. Ηθελε 15 άλογα παραπάνω και μια 6η στο σασμάν.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Nikos A._ Toyota Rav4 2000 κυβικά του 2007

145.000 χλμ εως τωρα και 8 χρονια ,καταναλωση φυσιολογικη για διλιτρο τετρακινητο SUV στα 9 λιτρα μικτη ,καμια βλαβη εως τωρα παρα μονο τα προγραμματισμενα σερβις και αναλωσιμα οπως μια μπαταρια στα εξι χρονια και αμορτισερ στα 130.000 χλμ .Η αντιπροσωπια οπου με εξυπηρετει στην Καστορια αψογη εως τωρα και σε τιμες που συνηθως εχουν μικρα αυτοκινητα πολης. Σε συγκριση με αντιστοιχης τιμης Γερμανικα σενταν φιλοι μου πληρωνουν χωρις υπερβολες τα διπλασια απο εμενα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΣΤΟΣ_ Toyota Yaris 1330 κυβικά του 2011

ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 75.000ΧΛΜ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΜΕΝΗ ΛΑΜΠΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΣΤΟΠ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΣ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

christof_ Toyota Rav4 1998 κυβικά του 2007

δεν εχει παρουσιάσει προβλήματα.Το service στα χιλιόμετρα που λέει η αντιπροσωπεία και....τίποτα άλλο Έχει ήδη διανύσει 127.000χλμ

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Πάγκαλος Κώστας_ Toyota Avensis 1800 κυβικά του 2011

Απροβλημάτιστο. Οικονομικό με μέση κατανάλωση 8lt/100 σε μικτές συνθήκες και ταχύτητες ταξιδιού 130-150. Μέγιστο κόστος service μέχρι τώρα (4 χρόνια, 60000χλμ) 190€. Άψογη εξυπηρέτηση από την αντιπροσωπία (ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΛΙΣ ΘΕΡΜΗΣ)

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Καμπολης Στελιος_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2005

Στα 100.000 Km αλλαξα αντλια νερου μεσα στην εγγυηση.Στα 130.000 Km αλλαγη ρουλεμαν εμπρος αριστερου τροχου.Το αμαξι αυτη την στιγμη εχει 168.000Km και το θεωρω αρκετα οικονομικο και αξιοπιστο.Δεν αμελω τα διαστηματα του service.Ελπιζω να συνεχισει με απροβληματιστα χιλιομετρα...

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Makehan_ Toyota Starlet 1300 κυβικά του 1996

Πολυ ευχαριστημενος στις 618.000 δεν εχει βγαλει βλαβη περα απο ενα ρουλεμαν δυναμου πριν 3 χρονια πολυ προσεγμενο δεν σκευτομαι να το αλλαξω με τιποτα

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Ηλιας Μαρινελλης_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2005

Δευτερευοντα προβληματα στο ντουλαπακι και στην κλειδαρια του πορτμπαγκαζ,αντιπροσωπεια καλη αλλα.ακριβη....

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νίκος Μακρής_ Toyota Rav4 2000 κυβικά του 2006

Το αυτοκινητο είχε διανύσει 80.000 χλμ. ακολούθησε μετατροπή σε γκάζι και συνολικά έκανε 190.000χλμ στα χέρια της οικογένειας. Η αντιπροσωπεία ήταν άριστη, με μοναδική μικρή παραφωνία στο πρώτο service για αλλαγή βαλβολίνης του πίσω διαφορικού που παραλίγο να βάλουν απο το προηγούμενο μοντέλο. Το αυτοκίνητο ήταν άριστο και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. αΜετατροπή σε γκάζι και έχει

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αθανάσιος Κοντογιάννης_ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2008

Πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. 220.000 χιλιόμετρα μέχρι τώρα (από τις 180.000 και μετά με υγραέριο) και κανένα πρόβλημα μέχρις στιγμής. Ούτε το παραμικρό. Απόλυτα αξιόπιστο το αυτοκίνητο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιώργος_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2005

....δέκα χρόνια τώρα έχει κάψει μόνο λάμπες, και αυτές τα δύο τελευταία χρόνια. 155.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με ελάχιστες έως καθόλου φθορές στο εσωτερικό.Δεν τρίζει τίποτα, έχει πλήρη εξοπλισμό, και είναι άνετο στα ταξίδια. Πρίν το αγοράσω είχα μόνο γερμανικά αυτοκίνητα, το πήρα με μισή καρδιά λόγω γρίνιας της συζύγου. Τελικά έστω και από άγνοια είχε δίκιο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ηλιας_ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 2005

217000 χλμ τακακια μπρος καθε 90000 χλμ πισο 120000χλμ απολιτα ικανοποιιμενος το μονο θεματακι τα λαστιχα απο 2 παραθιρα

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νίκος _ Toyota Yaris 140 κυβικά του 2015

Yaris facelift diesel 2015, μέχρι στιγμής όλα πολύ καλά! Ποιοτικό εσωτερικό, δυνατός κινητήρας και ευχάριστο στην οδήγηση λόγο ροπής.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

γιωργος_ Toyota Hilux 2400 κυβικά του 2000

ΤΟΥΟΤΑ αγροτικο 292,000 χλμ ....απο την αγορα μονο λαδια φιλτρα....μπαταριες περυσι....ενα ημιαξονιο και μια κορνα εχει αλλαχτει στο αμαξι....

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Φραγκούλης Γεωργόπουλος_ Toyota Rav4 2000 κυβικά του 2000

Απλώς αψεγάδιαστο. Δεν έχει ζητήσει απολύτως τίποτε, πλην μίας μικρής διαρροής στο υγρό του υδραυλικού τιμονιού μέσα σε 15 χρόνια!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Σπύρος_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2003

Το αυτοκίνητο αγοράστηκε καινούριο στο τέλος του 2003 (pro facelift). Από τότε μέχρι σήμερα έχει διανύσει περισσότερα από 180.000. Στο διάστημα των 12 ετών που το έχω εμφανίστηκαν τα παρακάτω: 1) Εντός εγγύησης αλλάχτηκε το CD player (μετά τη λήξη της εγγύησης ξαναχάλασε), 2 φορές οι τσιμούχες παραθύρου (έτριζαν τα παράθυρα όταν ήταν λίγο ανοικτά) και οι πίσω αναρτήσεις που έβγαλαν λάδι. 2) στις 120.000 άρχισα να βλέπω μια μικρή κατανάλωση λαδιού από αλλαγή σε αλλαγή οπότε μου πρότειναν, αντί για συνθετικά λάδια και αλλαγή στις 15.000, να βάλω ημισυνθετικά και να τα αλλάζω κάθε 7.500 χιλιόμετρα. Με αυτά τα λάδια, δεν παρατηρώ κατανάλωση τους χειμερινούς μήνες και μια κατανάλωση της τάξης των 300-400γρ/7.500χιλ. τους καλοκαιρινούς, μάλλον μηδαμινή-φυσιολογική για 180.000. 3) Τελευταία έχουν εμφανιστεί μερικοί μικροτριγμοί στο εσωτερικό που σχετικά εύκολα διορθώνονται 4) Στις 150.000 αντικατέστησα την αντλία νερού με μια aftermarket (ίδια μάρκα με την μάμα) που μου ξαναχάλασε μετά από ένα χρόνο. Στο ίδιο service άλλαξα και 2 ζαμφόρ. Συμπέρασμα: αρκετά-πολύ ευχαριστημένος γενικά (όχι και μηδενικές βλάβες που ακούω από παλιότερα Toyota αλλά τουλάχιστον δευτερεύουσες), έχω πληρώσει πολύ λίγα χρήματα εκτός από τα service (της τάξης 300 ευρώ), μεγάλο πλεονέκτημα η 6ετής εγγύηση, τίμιο αυτοκίνητο που έχει ξεπληρώσει κάθε ευρώ του.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιάννης Τοπάλης_ Toyota Corolla 1300 κυβικά του 1992

Το αυτοκίνητο με λίγα λόγια δεν παίζεται! Μετά από 23 χρόνια χρήσης δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Είναι από τα λίγα σκληροτράχιλα αυτοκίνητα που έχουν κατασκευστεί και έχουν αντέξει στον χρόνο. Πραγματικά αθάνατες μηχανές που δουλεύουν χωρίς προβλήματα! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!! Και τα σέρβις σε λογικές τιμές!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

konstantinos babouklis_ Toyota Corolla 14 κυβικά του 2003

Στα 12 χρονια έχω αλλάξει μπαταρία τρεις φορές και τέσσερις λαμπες στα φώτα. Ολα τα ηλεκτρικά δουλεύουν. Με λίγα λόγια ΣΚΥΛΙ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

θοδωρης_ Toyota Yaris 1400 κυβικά του 2015

έκανα test drive και αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας του αλλα αυτο ξεχωρησε .Για αυτο και το πηρα .Πολυ ομορφο το ανανεωμενο yaris .Τρεια μειων σχετικα με τις υπηρεσιες τις Toyota . Επειδη θελησα πανοραμικη οροφη το αυτοκινητο αργησε 3 μηνες να ερθει .2 δεν εχει να διαλεξεις τι ζαντα θελεις σου δινουν μονο οτι εχει το πακετο .Και 3ον ακριβα ανταλακτικα (απο εμπειρια απο αλλο Toyota)

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Διονύσης Μαρίνος_ Toyota Auris 1400 κυβικά του 2008

152 ευρώ για αλλαγή της ποτηροθήκης από την πλευρά του συνοδηγού που χάλασε και παραμένει ανοιχτή είναι πολλά.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

σωτηρης_ Toyota Yaris 1000 κυβικά του 1999

εχω φτασει τα 200000 χλμ. πολυ καλα για χιλιαρι αμαξι.εκτος απο μια αλλαγη αντλιας φρενων μεσα στην εγγυηση(απο ανακληση της εταιριας) γυρω στα 50000 και μια αλλαγη πολλαπλασιαστη στα 150000 δεν ειχα κανενα αλλο προβλημα.το αμαξι ,αν και σκεφτομουν να το πουλησω σχεδον "χαρισμα",μετα απ ολα αυτα που διαβαζω,θα το κρατησω μεχρι να με αφησει στον δρομο με μεγαλης αξιας ζημια.με 650-700χλμ αυτονομια και χωρις βλαβες δεν το αλλαζω.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΙΑΔΡΑΜΗΣ_ Toyota Yaris 1400 κυβικά του 2015

Η ΤΟΥΟΤΑ ΗΕLLAS ΚΑΝΕΙ ΨΕΥΔΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ). ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΗ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΕΛΗ. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ "ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ"!! (ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ)

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Κώστας_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2004

Corolla του 2004, 1400κυβ. Έχω 185.000χλμ παιδιά και πέρα από τα λαδάκια του και τα φίλτρα του δεν έχω αλλάξει τίποτα άλλο. Στις 110.000χλμ περίπου το έκανα και υγραέριο και μέχρι στιγμής όλα καλά. ΔΕΝ καίει ούτε γραμμάριο λάδι(το πιο βασικό νομίζω) και μπορεί πολλές φορές να χω ξεπεράσει και τα χλμ. για αλλαγή. Τη μόνη "ζημιά" που μου έβγαλε πρόσφατα είναι το λαμπάκι του αερόσακου αλλά δεν ανάβει πάντα.Μπορεί να χαλάρωσε καμιά φίσα μου είπαν. Είμαι πλήρως ευχαριστημένος. Το μόνο που θα θελα είναι λίγο "γκάζι" παραπάνω.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2006

ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΘΟΝΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Σταύρος_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2009

Μόλις 38000 km και έβγαλε βλάβη στο immobilizer. Μετά από μια βδομάδα ψάξιμο και ταλαιπωρία και αφού αλλάχθηκε και ο εγκέφαλος του immobilizer επιτέλους δουλεύει και πάλι. Είχα και παλαιότερα TOYOTA ( αθάνατο STARLET)και δεν είχε βγάλει καμία βλάβη. Μάλλον όσο περνά ο καιρός θα γίνονται όλο και πιο ζημιάρικα όλα τα αυτοκίνητα, ακόμα και των Ιαπώνων.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ _ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 2008

Αγοραστηκε το 2011 απο 1ο χερι με 40.000 χμ. Μεχρι τα 60.000 χμ δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα. Στα 60.000 εκαιγε αρκετα λαδια . Στην αντιπροσωπεια ενημερωθηκα οτι θα γινει αλλαγη "short-block" και εγκεφαλου χωρις καμια χρεωση δικη μου. Μετα απο 4,5 χρονια και χωρις καμια κουβεντα απο πλευρας αντιπροσωπειας εγιναν ολες οι αλλαγες και στην ουσια ειχα ενα καινουργιο μοτερ. Μεγαλο μπραβο στην εταιρια για το after-sales της που στα 6 χρονια της εγγυησης που παρεχει βρισκεται παντα πανω απο τον πελατη της.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Μακεχαν_ Toyota Starlet ep91 1330 κυβικά του 1995

Τερας αξιοπιστιας , 600.000 χιλιομετρα και ακομα παει , καιει λαδακι 1/1500-1700 απο τις 180.000 και τριζουν λιγο τα πλαστικα , αλλα μονο αυτο , δεν εχει γινει καμια μηχανικη επισκευη ποτε!!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γεώργιος_ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2001

Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό. Μετά από 250.000 χλμ. δεν έχει βγάλει καμία βλάβη -εκτός αναλωσίμων- με τα σέρβις σε πολύ λογικές τιμές στην αντιπροσωπεία. Αν είχε λίγο καλύτερο κράτημα θα ήταν τέλειο. Όταν το πήρα σκεφτόμουν αν θα "αντέξει" 6 χρόνια και έχει βγάλει 14 και συνεχίζουμε. Βλάβες; Σάιλεντ μπλόκ στα 250.000 χλμ. και αλλαγή καρβουνάκια δυναμό και μίζα. Είναι το 2ο τογιότα που έχω και δε νομίζω ότι θα φύγω από την τογιότα ή από την Ιαπωνία.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ Toyota Avensis 1800 κυβικά του 2009

Εχω το Avensis απο το 2009 και δεν εχει πάθει τίποτα απολύτως. Ουτε μια βίδα!!! Μόνο λάδια - ξύδια στα service και μάλιστα με πολύ καλές τιμές. Μπράβο στην toyota!!!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_ Toyota Avensis 1800 κυβικά του 2007

Το πήρα μεταχειρισμένο με 75000 χλμ πριν απο 5 χρόνια σε πολύ καλή κατάσταση. Το μόνο του άλλαξα ηταν ένας αισθητήρας για το vlc (traction) με κόστος 20-30 και τακάκια φρένων στις 100000 χλμ (φυσιολογική φθορά). Τίποτα άλλο. Το αμάξι είναι σούπερ. Αξιόπιστο, άνετο και ασφαλές.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ_ Toyota Corolla 1300 κυβικά του 1996

Ο χειρότερος εχθρός των συνεργείων :) Στα τόσα χρόνια συμβίωσεις μου με το corollaki το μόνο που μου έβγαλε ήταν φθορές φυσιολογικές σε τακάκια φρένων, συμπλέκτης στα 120000 χλμ, μοτέρ υαλοκαθαριστήρα του πίσω παμπρίζ, μία ασφάλεια κόρνας, ενας αισθητήρας θερμοκρασίας κινητήρα και αλλα τέτοια ασήμαντα πραγματα... :) Σοβαρή βλάβη... ΠΟΤΕ !!! Εχει 250000 χλμ και συνεχίζει... :)

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Μάνος_ Toyota Corolla 1598 κυβικά του 2003

Μετά το σέρβις στις 120.000km άρχισε να καίει λάδια (μέχρι εκεί ούτε σταγόνα), ευτυχώς ήταν μέσα στην εγγύηση και με παρέμβαση από την αντιπροσωπία, συμπληρώνω περίπου 1λίτρο κάθε 10.000km. Άλλαξα επίσης στην εγγύηση τον γρύλο στο παράθυρο του οδηγού. Κατά τα άλλα είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο αυτοκίνητο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Άλκης Ταρντάνι_ Toyota Corolla 1332 κυβικά του 1999

Το αυτοκινητο ειναι Ιαπωνικης κατασκευης και αυτο θελω να το τονισω παρα πολυ. Ειναι Liftback αγορασμενο το 1999 με 167.000 χλμ. Δεν εχει παρουσιασει καποια ιδιαιτερη βλαβη. Εκτος απο τα τυπικα, αλλαγη αναρτησεων, λαδια, φιλτρα, ιμαντες, κλπ. Το σερβις της Toyota βεβαια ειναι παρα πολυ ακριβο οποτε η επισκευη γινεται σε εξωτερικο συνεργειο. Παντως, ακομα και τα λαμπακια (φρενα, φλας, κλπ), ειναι αριστα και δεν καιγονται! Τα αλλαξα γιατι εχασαν την ενταση τους, υστερα απο τοσα χρονια. Οσον αφορα το Ιαπωνικης κατασκευης, σε σχεση με ενα Liftback facelift του 2000 που ειχα για 2 χρονια, δεν εχει καμια σχεση η ποιοτητα κατασκευης. Τα πλαστικα στο facelift (Αγγλια), σπασανε ή φουσκωσανε απο τον ηλιο, το μοτερ αρχισε να καιει λαδια, η εξατμιση σκουριασε και χρειαστηκε αλλαγη και η λιστα συνεχιζει.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Παντελής Μπραϊκίδης_ Toyota Prius 1500 κυβικά του 2006

Συνολικά ένα εξαιρετικά αξιόπιστο οικογενειακό αυτοκίνητο το οποίο μετά από την αλλαγή των αμορστισέρ απέκτησε και οδηγικό ενδιαφέρον!!! Μόνη ένσταση η σοβαρή βλάβη στο σύστημα πολυμέσων (touchscreen) η οποία αντικαταστάθηκε μέσω αγοράς μεταχειρισμένης από το ebay σε πολύ λογικό κόστος. Εξαιρετικά φιλικό το προσωπικό της αντιπροσωπείας, καλές τιμές ανταλλακτικών

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αλέξανδρος Αστάρας_ Toyota Rav4 2000 κυβικά του 2009

Καλοσχεδιασμένο αμάξι αλλά βγάζει βλάβες (δισκόπλακες, σασμάν, κρεμαγιέρα, σινεμπλόκ). Η εταιρεία το καλύπτει πλήρως με επισκευές χωρίς χρέωση. Η ομάδα υποστήριξης της TOYOTA είναι καταπληκτική. Χωρίς τους ανθρώπους της Toyota το αμάξι είναι μέτριο (για Toyota τέλος πάντων). Συνυπολογίζοντας τους ανθρώπους και το ότι οι περισσότερες αλλαγές ανταλλακτικών έγιναν στα σέρβις χωρίς ταλαιπωρία ή κόστος (6ετής εγγύηση), το έσωσαν: είμαι ικανοποιημένος, αν φυσικά όχι απόλυτα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

vasilis pappas_ Toyota Celica 1800 κυβικά του 2003

Ειχα bmw e36 318 is, audi a4 quattro (οχι turbo) πρωτη γενια και a4 turbo (οχι quattro) δευτερη γενια. Ο πατερας κου ηταν κατοχος bmw e36 316 kai 318 καθως κ e46 318ci. Αυτα που ζησαμε δεν περιγραφονται. Οι απαντησεις των αντιπροσωπων κυριως audi, ηταν οτι δεν ειναι κατι σοβαρο ,οποτε εβγαζε κατι το αμαξι. Μιλαμε για προβληματα μηχανικα και ηλεκτρονικα,το ηλεκτρικο γκαζι να ενεργοποιηται μονκ του , το abs να ενεργοποιηται μονο στον εναν τροχο..τραγικα πραγματα απο αυτοκινητα που κοστιζαν 40000 εκαστο. Τα τελευταια τρια χρονια εγω ειμαι κατοχος μεταχειρισμενου celica 2003 κ ο πατερας μου μεταχειρισμενου honda hrv 2003. Ετησιο κοστος ειναι 80 ευρω για συντηρηση κ αυτο επειδη βαζουμε καλα λαδια, αλλιως θα μπορουσε να ειναι κ πιο λιγο. Παλια διναμε 80 ευρω καθε δυο βδομαδες για να σβηνουν τα error απο τον εγκεφαλο του bmw. Βρηκαμε την υγεια μας κ δεν το αλλαζω με τιποτα αυτο το συναισθημα ,που ,παινω κ ξερω οτι θα γυρισω το κλειδι κ θα παρει μπρος, που ξερω οταν ξεκιναω ταξιδι για χαλκιδικη οτι θα φτασω χωρις πολλα πολλα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΒΑΣΙΛΗΣ Μ._ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2005

Εννιά χρόνια κάτοχος. Μηχανολογικά τίποτα απολύτως.Ηλεκτρολογικά ψιλοπροβλήματα με το cd player και τον εργοστασιακό συναγερμό.Αξιόπιστο σε γενικές γραμμές, μετά την 7ετία μόνο χρειάστηκε πολλές αλλαγές αναλωσίμων. Ιδιαίτερα ευπαθές το σύστημα φρένων(τακάκια,πλάκες κτλ). Το after sales δε με ικανοποίησε όσο θα περίμενα και το κόστος ούτε ακριβό ούτε και φθηνό. Ορισμένα γνήσια ανταλλακτικά αδικαιολόγητα πανάκριβα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

George_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2002

Εργαλείο με ολη τη σημασία της λέξης. Το μοναδικό προβληματάκι που είχα ήταν η πολαπλή εισαγωγής η οποία έτριζε λιγακι σε κάποιες στροφές. Κατα τ άλλα ουτε λάμπα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΠΕΤΡΟΣ_ Toyota Verso 1800 κυβικά του 2010

Εδώ και πέντε χρόνια (50.000 χλμ) δεν έχει εμφανιστεί το παραμικρό πρόβλημα, δεν έχει ακουστεί ο παραμικρός ήχος. Είναι οικονομικότατο στη χρήση, ενώ και τα σέρβις του είναι επίσης οικονομικότατα. Μιας και το προηγουμενό μου αυτοκίνητο ήταν TOYOTA (Avensis 1.6), μπορώ να πω ανεπιφύλακτα ότι η μάρκα αυτή είναι η επιτομή της αξιοπιστίας και της σοβαρότητας. Σημειωτέον κατέληξα στην TOYOTΑ, αφού είχα ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από ένα OPEL. Κι όπως μου είχε πει κι ο πωλητής της TOYOTA, όποιος αγοράζει τέτοιο αυτοκίνητο, δεν αλλάζει ποτέ ξανά. Είχε απόλυτο δίκιο...

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΣΩΤΑΣ_ Toyota Corolla 1598 κυβικά του 2002

ΚΑΙ ΜΕ LPG ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ! ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ 2000000KM & ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ GROUP VW [ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ] ΕΔΩ & 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΩ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

g6r_ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 1999

Tο αγορασα , το εδωσα στον πατερα μου γιατι πηρα ενα impreza wrx to 2003, και φετος (2015) που πουλησα το impreza , εχω παλι την corolla.Aν ποτε ξαναπαιρνα αμαξι παλι corolla g6r θα επαιρνα.(οχι πως το impreza eiχε προβληματα τιποτα απολυτως και πουληθηκε με 93000 χλμ)

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Βασιλης Πατσιας_ Toyota Auris 1400 κυβικά του 2013

@ χρονια και σχεδον 40000 χλμ με το νεο Auris Diesel τρομερα ικανοποιημενος! Πολυ καλη οικονομια , καλος εξοπλισμος , καλη τιμη αγορας σε σχεση με τον ανταγωνισμο (18600 για την εκδοση active eco plus )

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΦΩΤΕΙΝΟΣ_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2002

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ διαμαντι.τριγμοι πλαστικων, συνεχεια στραβωνουν οι δισκοπλακες.τεσσερις φορες αλλαγη και παλι στραβες ειναι.δεν.πλενεται το αμαξι οταν ειναι ζεστες κτλ.καπου αλλου ειναι το θεμα.σε ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ.θα ξαναεπαιρνα TOYOTA ασυζητητι!!!!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

MANOLIS_ Toyota Auris 1400 κυβικά του 2014

Το έχω από το 1/14 και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Το πρώτο service 110. Είναι Diesel και περίπου 5lit/100km. Ξεχνάω να του βάλω πετρέλαιο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Γιώργος_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 1998

230.000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο με αντικαταστάσεις λόγω φυσιολογικής φθοράς (π.χ. ιμάντα στα 200.000χλμ) και μάλιστα χωρίς να είμαι και ο πιο συνεπής στα σέρβις. Τέρας αξιοπιστίας, μου δίνει την αίσθηση ότι δεν θα χαλάσει ποτέ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΠΑΝΟΣ Κ_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 2000

ΕΧΕΙ 225.000 ΧΙΛ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 130.000 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Στελιος_ Toyota Aygo 1000 κυβικά του 2007

Τραγικο αυτοκινητο......το μεγαλυτερο προβλημα του ειναι η εισροη υδατων ατην καμπινα...απο παντου...απο το 3ο στοπ,απο τα φαναρια απο τις πορτες.... τραγικοτερη ολων η τουοτα που ενω Ολοι οι κατοχοι εχουν το ιδιο θεμα,δεν εκανε ποτε αναλκηση αλλα χρεωνει λαστιχα θυρων γυρω γυρω 800ευρω.... τραγικα πλαστικα και τριγμοι,σπασμενα κουμπια,ηχομονωση 0... παρολα αυτα μηχανικα ειναι καλο

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Mikezante _ Toyota Yaris 1298 κυβικά του 2006

Αγόρασα μεταχειρισμένο το Yaris αρχές του 2012 με 75000 χλμ μετα απο πολυ ψάξιμο. Στους 5 μήνες το αυτόματο κιβώτιο παρουσίασε πρόβλημα. Τελικα είχε πρόβλημα ο εγκέφαλος και ήθελε αλλαγη. 1 μήνα πριν λήξει η 6ετής εγγύηση, η εταιρία δεν με χρέωσε ούτε ευρώ(το κόστος ήταν 1100 ευρω). Toyota μόνο!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Πάγκαλος Κώστας_ Toyota Avensis 1.8 elegant cvt 1800 κυβικά του 2011

Αλλαγή RCD (με την ζέστη έσβηνε η οθόνη - εργοστασιακό αλλά από την Blaupunkt) ...και πισω αμορτισέρ (έχανε λάδια το ένα, αλλάζτηκαν ζευγάρι) εντός εγγύησης και χωρίς καμία ταλαιπωρία. Πάρα πολύ ευχαριστήμένος.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

nikos_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2006

Αρνητικά. Δεν εχει κρατήματα και φρενα. Λαμπες καιγονται σχετικα γρηγορα. 127.000 πατινιαρει ο δισκος. Πολλα τριξιματα στα πλαστικα. Η αντιπροσωπεια μου χρεωνε 5 λιτρα λαδι ενω το αμαξι παιρνει 4, και γενικα απαραδεκτοι. Θετικα. Τα τελευταία 38.000 εχουν γινει με αεριο οικονομικοτατα. Κανενα μηχανικο προβλημα. Σε τρακα που τουμπαρα βγηκαμε μονο με 1 γρατζουνια. Αν δεν πας αντιπροσωπια τα ανταλλακτικα ειναι διαθεσιμα και εξευτελιστικες τιμες. ΠΧ. τακακια 13€, δισκο-πλατο-ρουλεμαν 75€.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημητρης Ο._ Toyota Rav4 2000 κυβικά του 2004

Τι να πρωτοειπωθει απο μενα για αυτο το αμαξι,οτι και να πω λιγο θα ναι...Χοντρικα λοιπον μεχρι στιγμης 274.000 χλμ. Απο τα οποια 75.000 με υγραεριο...Προβληματα??Κανενα...Βεββαια ολα τα σερβις γινονται στην ωρα τους και το προσεχω αρκετα.Να σημειωσω οτι πολλα χλμ τα εχω κανει σε χωματοδρομους μετριας η κακης βατοτητας και το αμαξι εχει δωσει και τις μαχες του...Τι αλλο να ζητησω απο ενα αυτοκινητο?

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Eleftherios_ Toyota Rav4 1998 κυβικά του 2003

Το αυτοκίνητο εμφάνισε πρόβλημα στα 153.000km στο αυτόματο κιβώτιο "κτυπώντας" τις αλλαγές αρχικά και αρνούμενο να αλλάξει σχέσεις έπειτα. Μετά από αλλεπάλληλες επισκέψεις σε συνεργεία, τόσο εξουσιοδοτημένα της ΤΟΥΟΤΑ όσο και ανεξάρτητα βγήκε το συμπέρασμα ότι υπήρχε πρόβλημα με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου (στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι κοινός για το engine management και το κιβώτιο). Τα φώτα του σχετικά έδωσε o κ. Παπανικολάου Βασίλειος της ATC Hellas στη Θέρμη Θεσσαλονίκης (να είναι καλά ο άνθρωπος). Η αλλαγή του εγκεφάλου (1500€) δεν απέδωσε αποτελέσματα και προέκυψε το συμπέρασμα ότι έχει προκληθεί μηχανική ζημιά στο κιβώτιο. Μετά από συστάσεις γνωστών το αυτοκίνητο καταλήγει σε άλλο εξειδικευμένο συνεργείο επισκευής αυτόματων κιβωτίων. Το κόστος επισκευής ανέρχεται στα 2000€ και συμβαίνουν διάφορα "όμορφα" εκεί όπως η χρέωση υγρών αυτόματου κιβωτίου 200€, το συμπέρασμα του επισκευαστή ότι η βλάβη προκλήθηκε από χαμηλή στάθμη μπαταρίας (αν είναι δυνατόν!) και άλλα απείρου κάλους. Παρά την επισκευή το αυτοκίνητο "κτυπάει" αλλαγή 2α-3η κάτω από φορτίο στροφών. Σε ενόχληση προς τον επισκευαστή του κιβωτίου η απάντηση είναι "δεν γίνεται καλύτερο, θα αφήνεις γκάζι στην αλλαγή". Το αμάξι πηγαίνει στην TOYOTA POLIS Θέρμης που αντιμετωπίζει ζεστά το θέμα και βελτιώνει το πρόβλημα που υπάρχει. Σε ενδιάμεση αναζήτηση μου στο internet ανακαλύπτω ότι υπάρχει ανάκληση των οχημάτων που φέρουν το συγκεκριμένο εγκέφαλο από την ΤΟΥΟΤΑ Αμερικής. Σε σχετικό e-mail μου στην αντιπροσωπεία της TOYOTA έλαβα τυποποιημένη απάντηση χωρίς να γίνεται κουβέντα για ευθύνη της εταιρίας.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

george_ Toyota Yaris 1000 κυβικά του 2013

30000 χλμ,σαν καινούργιο.Ειδικά μέσα στην πόλη είναι απολαυστικό. Και πολλά extra (οθόνη έγχρωμη οπισθεν,σύστημα con κλπ)standard.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

angelos alexandratos_ Toyota Aygo 998 κυβικά του 2006

aygo με 100.000χλμ. παρουσιασε βλαβη στον εγκεφαλο τιμονιου 2012 και ξανα το 2015. Το πρωτο το καλυψε η εγγυηση τωρα 600 ευρω

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Λούκας Κανάρης_ Toyota Auris 1600 κυβικά του 2007

Το σχόλιό μου είναι ότι και στη χώρα μας και στο εξωτερικό (έχω προσωπική αντίληψη) γίνεται καλή, μέτρια, ή πιθανώς και κακή εργασία στα συνεργεία και τις αντιπροσωπείες των αυτοκινήτων μας. Το θέμα είναι ότι τα γενικότερα συνεργεία έχουν την επάρκεια για τον έλεγχο των αυτοκινήτων μας ή γενικώς κάνουν ένα συνηθισμένο σέρβις ? Είμαστε δηλαδή επαρκώς ασφαλισμένοι στο δρόμο ? Προσωπικά πηγαίνω στην αντιπροσωπεία και εκεί γίνεται το σέρβις. Είμαι γενικά ευχαριστημένος... όχι όμως απόλυτα. Αν το πήγαινα σε ανεξάρτητα συνεργεία πιθανώς θα ήμουν λιγότερο. Νομίζω μια έρευνά σας όσο το δυνατόν ανεξάρτητη θα μας κατατόπιζε περισσότερο. Άλλωστε, τα σύγχρονα αυτοκίνητα εξετάζονται από ηλεκτρονικό ειδικό μηχάνημα από ότι έχω δει. Άρα ? Με εκτίμηση, Α.Κ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

nickthetrib_ Toyota Auris 1396 κυβικά του 2007

Το εχω σχεδον ενα χρονο, το πηρα στα 82200χλμ τωρα εχει πανω 93400χλμ, φορτωθηκε αρκετες φορες εκανε ταξιδια αστραπη, χρηση καθημερινη μεσα στην Αθηνα, μερικες φορες βιααιη χρηση τοσο το πενταλ γκαζιου οσο και του φρενου. Ζητησε μονο 160 ευρω στο σερβις των 90000χλμ ( λαδια, φιλτρα, μπουζι, βαλβολινες αλλαγη ψυκτικου υγρου στο ψυγειο, υγρα φρενων και συμπλεκτη και αλλαγη τακακια μπροστα και πισω) Θα ηταν αψογο αν ειχε 6αρι σασμαν και 20 αλογα παραπανω. Τωρα το χαρακτηριζω πολυ καλο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημήτρης_ Toyota Avensis 1800 κυβικά του 2004

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΑΠΑΝΩΝ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Δημήτρης_ Toyota Prius 1497 κυβικά του 2004

Πολύ καλό αυτοκινήτο, δε μου έχει βγάλει ποτέ πρόβλημα. Κάνω όλα τα σερβίς αλλά σε δικό μου μάστορα, δεν επισκέπτομαι την αντιπροσωπεία. Το αγόρασα μεταχειρισμένο με πρόβλημα στο ραδιόφωνο (απ’ ότι έμαθα είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα σ αυτά τα αυτοκίνητα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ_ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 2006

ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ, ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ SERVICE. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Sotiris Maniatis_ Toyota Rav4 2000 κυβικά του 2010

δεν ζητάει τίποτα, μόνο τα service του. Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο υπάρχει πάντα επαγγελματική αντιμετώπιση, με την καλή έννοια.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Manos_ Toyota Auris 1600 κυβικά του 2008

Με μια λέξη απαράδεκτο το Auris. Έχω κάνει 85.000χλμ και αλλάξει μπρος πίσω δισκόπλακες, τρόμπα νερού, βλάβη στο καλοριφέρ και δε βγάζει ζεστό αέρα, κολόνα τιμονιού, ψεύτικες ποτηροθήκες που χαλάνε στα 2 χρόνια, το ντουλαπάκι κρεμάει από τη μια μεριά και πολλά πολλά άλλα....Bonus η απάντηση της Toyota στη βλάβη του καλοριφέρ σε 4 χρονών αυτοκίνητο ότι συμβαίνουν αυτά...

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΑGGELOS_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2000

Εχω μια corolla το πρωτο vvti εχω κανει παρα πολλα χιλιομετρα ολα καλα το μονο προβλημα ειναι οτι μετα τα 100000km αρχισε να καιει λαδι και οσο περνουσε ο καιρος ολο και ποιο πολυ,δυστηχως ενω το αυτοκινητο καταταλα δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα η εταιρεια ενω πρεπει να το γνωριζει αυτο δεν εκανε τιποτε για το συγκεκριμενο μοντελο,λογικα οσοι εχουν το ιδιο μοντελο πρεπει να εχουν το ιδιο προβλημα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΚΑΡΑΚΙΝΑΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2004

Eχω το Corolla 5D E12 στη Facelift εκδοση του . Το αγορασα καινουργιο πριν 10 χρονια , ειναι κατασκευασμενο στην Ιαπωνια , εχω κανει 130.000 χλμ , δε μου εβγαλε καμια βλαβη , ο κινητηρας δουλευει ρολοι , δε καιει σταγονα λαδι , τα service στην επισημη αντιπροσωπεια οσο διαρκουσε η εγγυηση , συνολικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την επιλογη μου . Εχει σπασει μονο το ντουλαπακι της κεντρικης κονσολας

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

FaniSporty_ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2005

Πολύ καλό αυτοκίνητο κι αξιόπιστο... 10 χρόνια τώρα δεν έχει ζητήσει τίποτα... Το μόνο πρόβλημα που εμφάνισε ήταν το καλοκαίρι πέρυσι,όταν το ψηφιακό του καντράν τα έπαιξε...Στην Τoyota το καντράν ήταν πανάκριβο...έτσι βρήκα από τρακαρισμένο... Επίσης αυτό που με χαλάει είναι το θάμπωμα των φαναριών μπροστά...Τα είχα αλλάξει αλλά και πάλι τα ίδια...Αυτά δεν είναι τίποτα....είναι σκυλί για μένα!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Νικολας_ Toyota Auris 1330 κυβικά του 2013

Αγορασα το 2013 ενα καινουργιο Toyota Auris με Υγραεριο τοποθετημενο στην γενικη Αντιπροσωπεια Toyota Ελλας απο την Αντιπροσωπεια της πολεως μου.Το αποτελεσμα,καθε 2 με 3 μηνες στο συνεργειο για επισκευη (στην εγγυηση μεσα ευτυχως) με διαφορα προβληματα οπως το να κανει διακοπες ο κινητηρας να αργει σε καποιο πρωινο ξεκινημα να μυριζει Υγραεριο μερικες φορες να εχει σβιση εν κινηση(ευτυχως με χαμηλη ταχυτητα) .Δυο φορες πανω σε προσπερασμα με εκοψε και κοντεψαμε να σκοτωθουμε με την Οικογενεια μεσα και ενας φιλος μαζι.Πηγε και στα κεντρικα της Toyota Ελλας για επισκευη οπου λειτουργησε για λιγο διαστημα αλλα μετα ξανα τα ιδια.Στο τελος εγινε και επισκευη στον κινητηρα (πιστονια,μπιελλες κλπ.)και ξανα μια μερα 2 εβδομαδες μετα ξανα τα ιδια ,την ωρα που τελειωνει το υγραεριο και παει να γυρισει στην Βενζινη κανει διακοπες και εγω αναγκαζομαι να διακοψω επιχειρηση προσπερασματος(παλι κινδυνεψα να σκοτωθω).Στο αιτημα μου να μου δωσουν ενα αλλο Αυτοκινητο μου απαντησαν οτι το Αυτοκινητο δεν ειναι ελλατωματικο και επισκευαζεται μεσα στην εγγυηση.Το οτι εγω πηγα τουλαχιστον 7 με 8 φορες για διαφερες επισκευες κλπ και η ολη μου ταλεπορια χρονος και ψυχικη δεν τους αγγιξε καθολου.Για αυτους ειμαστε μονο νουμερα.Επισης εχει αποσιωπηθει το ολο θεμα γιατι ηταν μια πατεντα πειραμα της Toyota Ελλας (αποτυχημενο φυσικα) και αναρωτιεμαι ποιος θα πρεπει να την πληρωσει με αιμα για να συνγκινηθουνε .Ειναι ενα Σκανδαλο και ειμαι περιεργος τι γνωμη θα ειχε η Toyota Ιαππωνιας για αυτο το θεμα.Οσο αφορα εμενα το ξεπουλησα το αμαξι διοτι δεν εβρισκα ακρη μαζι τους και τωρα λεω ποτε ξανα Toyota.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Σπύρος Βακαλόπουλος_ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2007

Δεν είναι κακό αλλά δεν είναι αυτό που περίμενα. Είχα και το προηγούμενο yaris, από τα πρώτα που ήρθαν στην Ελλάδα. Εκείνο θα το βαθμολογούσα με τρία πράσινα ! Επίσης οι τιμές των ανταλλακτικών toyota έχουν ξεφύγει εντελώς.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Απόστολος_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2004

Το αυτοκίνητο είναι από τα λίγα που ήρθαν Ελλάδα και είναι κατασκευασμένο στην Ιαπωνία. Στα 92000 χιλιόμετρα που έχει μέχρι τώρα έχω αλλάξει μπαταρία στα 8.5 χρόνια, τακάκια εμπρός στα 60.000 χιλ. και πίσω στα 80.000χιλ. Λάδια αλλάζω κάθε 15.000 χιλιόμετρα( κάθε 1.5 χρόνο περίπου). Σέρβις μετά την λήξη της εγγύησης εκτός εξουσιοδοτημένου συνεργείου. Από ζημιές ούτε λαμπάκι. Κάτοχος πολλών αυτοκινήτων και οδηγός πολύ περισσότερων. Σαν το τουότα πιστεύω από θέμα αξιοπιστίας κανένα!!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

antwnis_ Toyota Yaris 1300 κυβικά του 2009

Τελείος απροβλημάτιστο , οικονομικό σε όλα , με χώρους , ξεκούραστο στα ταξίδια με 6τάχυτο κυβότιο και τρομερές ρεμπρίζ.όλα τα γερμανικά στα 1.4 και κάποια 1.6 τα καταπίνει.!!

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΛΑΣ_ Toyota Corolla 1300 κυβικά του 1997

Αυτοκινητο τοσων ετων με κοντερ 400.000χλμ, η μονη βλαβη που ειχα, στο τελος του 2014 ηταν η τρομπα λαδιου. Η συμπεριφορα της αντιπροσωπειας και των εξουσιοδοτημενων, αριστη. Γενικως και ειδικως κανενα μα κανενα παραπονο ουτε απο τον κατασκευαστη - πωλητη ουτε απο το αυτοκινητο.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ Toyota Corolla 1332 κυβικά του 1999

Toyota corolla 1300cc 1999 με 120.000 χιλιομετρα. κανενα απολυτως προβλημα. Δεν εχω αλλαξει ουτε λαμπα. Δεν εχω συμπληρωσει ποτε λαδια. Αξιοπιστο 100%.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

paris_ Toyota Yaris 1364 κυβικά του 2007

παιδια toyota yaris diesel 2007 .απειρα χιλομετρα ,κανενα προβλημα ποτε.μονο καλο πετρελαιο να βαζετε.υπαρχουν απατεωνες στα πετρελαια.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

spir_ Toyota Avensis 1600 κυβικά του 1999

300.000 χλμ με μηδενικές μηχανικές και ηλεκτρολογικές βλάβες. Αλλαγή μόνο σε αμορτισέρ και βάσεις αυτών μία φορά, συμπλέκτη μία φορά στα 200000+ χλμ, και κάποιες λάμπες από τα φώτα. Εντυπωσιακή είναι η διάρκεια ζωής στα τακάκια (70000 χλμ+ στα γνήσια) παρόλο που δεν τα χαρακτηρίζεις σκληρά. Προηγούμενα αμάξια opel και renault. Επόμενο σίγουρα toyota.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αποστόλης_ Toyota Corolla 1300 κυβικά του 1999

Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Η μοναδική ζημιά που χει βγάλει όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα σωληνάκι που έφυγε από τη θέση του από δικό μου λάθος κι όλας, το οποίο αντικαταστάθηκε με 20 ευρώ.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Αθανασοδημητρόπουλος Δημήτρης_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2001

Το αυτοκίνητο μου έχει κινητήρα VVTI κατά την διάρκεια της εγγύησης ποτέ δεν μου είπαν ότι καίει λάδια και μάλιστα πολλά. Όταν τελείωσε η εγγύηση και πήγα σε συνεργείο εκτός ΤΟΥΟΤΑ αμέσως μου είπαν ότι το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα. Συμπληρώνω λάδια κάθε 1.000 χιλιόμετρα.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΜΑΝΩΛΗΣ_ Toyota Rav4 2000 κυβικά του 2007

Είμαι κάτοχος ενός Toyota Rav4 από το 2007 έως και σήμερα και τα χιλιόμετρα που έχω διανύσει έως τώρα είναι 74.000 χλμ (όχι και πολλά ). Από το αυτοκίνητό μου είμαι πολύ ικανοποιημένος όπως και από το συνεργείο της TOYOTA που το πηγαίνω όλα αυτά τα χρόνια , μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει φράγκο παρά μόνον αν εξαιρέσουμε πριν από έναν χρόνο την αντλία νερού που μου άλλαξαν και αυτό ήταν μέσα στην εγγύηση . Αν στο μέλλον θα άλλαζα αυτοκίνητο πάλι TOYOTA θα επέλεγα .

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Kwstas _ Toyota 1300 κυβικά του 2004

Σβέλτο εντός πόλης , καλή εργονομία και άνεση εσωτερικού ειδικά για τους μπροστά επιβάτες , σχετικά χαμηλή κατανάλωση , αθόρυβο στην λειτουργία . Κανένα μηχανικό πρόβλημα δεν εχει υπάρξει , πέρα από τα κλασσικά τριξίματα στα πλαστικά .Επίσης πολύ καλό value for money στην μεταπώληση του . Ιδανικό για μες την πόλη

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΑΣ_ Toyota Aygo 998 κυβικά του 2010

Φοβερό, απροβλημάτιστο ακόμη και με το τρόπο που οδηγώ (γκάζι στο πάτωμα) μετά από 85000χιλ. Οικονομικό, γύρω στα 6,5lt, αν το πάω χαλαρά βλέπω και 5lt.

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

apostolis_ Toyota Celica 1800 κυβικά του 2000

το αμαξι το πηρα μεταχηρισμενο πριν 4 χρονια, περα του οτι ο πρωηγουμενοσ ιδιοκτητης δεν το προσεχε τα τελευταια χρονια που το ειχε στην κατοχη του, μετα απο μερικα συμαζεματακια οπως βεβαια θελει ενα μεταχυρισμενο αμαξι για να το φερεις στα επιπεδα που θελεισ εσυ , μου εβγαλε μια ηλεκτρικη κλειδαρια οδηγου στα 110.000χλμ , αμορτισερ πισω πορτας 120.000 , αισθητηρα μαζας αερα 125.000 κατα τα αλλα κ παλι ιαπωνα θα επερνα οταν θα το αλλαζα

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

GrMike_ Toyota Corolla 1600 κυβικά του 2007

Το αγόρασα το 2007 (8 χρόνια πριν) και έχω κάνει 90,000 Km. Είναι MADE IN JAPAN Οικονομικό στην κατανάλωση, οικονομικό στα Service και ΜΗΔΕΝ προβλήματα. Μια φορά άλλαξα λαμπάκι στο πίσω φως του φρένου (>60000Km) και μου κακοφάνηκε... Τα πίσω τακάκια θα τα αλλάξω πρώτη φορά το καλοκαίρι... Τα συμπεράσματα δικά σας, ευχαριστώ...

Μοιραστείτε αυτό το Σχόλιο - Share...

Μάνος_ Toyota Corolla 1400 κυβικά του 2000

Έχουμε ένα Toyota Corolla 1,4 4d VVT-i του 2000. Είναι η τελευταία γενιά του που φτιάχτηκε στην Ιαπωνία. Όμορφο και ΤΕΡΑΣ αξιοπιστίας, ποτέ δεν έπαθε τίποτα, ποτέ δε μας άφησε. Είναι εξαιρετικό. Μπράβο στην Toyota.

Η έρευνα συνεχίζεται.
Μπορείτε και ΕΣΕΙΣ να γράψετε ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ
για τις After Sales Υπηρεσίες της μάρκας σας.
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

15.3 Mercedes
15.3 Mercedes