Οι πιο κοινοί μύθοι της βελτίωσης

Οι πιο κοινοί μύθοι της βελτίωσης

Πολλά έχουν ακουστεί για το μηχανικό tuning. Μικραίνει την ζωή του κινητήρα, αυξάνει την κατανάλωση, ακυρώνει την εγγύηση κ.α. Όλα αυτά άραγε τελικά ισχύουν;

Κατεβάζεις βάρος, ανεβάζεις απόδοση

Κατεβάζεις βάρος, ανεβάζεις απόδοση

Ελαφρύνοντας το αυτοκίνητό σου θα βοηθήσει να βελτιώσεις όλες τις πτυχές της απόδοσης. Όσο μικρότερο το βάρος, τόσο μεγαλύτερη η επιτάχυνση. Το φρενάρισμα θα είναι επίσης καλύτερο και ο χειρισμός γενικότερα θα βελτιωθεί. Δες λοιπόν πως θα το καταφέρεις.

Θες 30% μεγαλύτερη απόδοση;

Θες 30% μεγαλύτερη απόδοση;

Θα το πετύχεις με τη βελτίωση του εγκεφάλου, ειδικά αν έχεις ένα τούρμπο κινητήρα, ενώ σε ένα ατμοσφαιρικό, αυτή η αύξηση κατά μέσο όρο υπολογίζεται στα 8-15%. Δες πως γίνεται και πως παράγει αυτά τα αποτελέσματα.

Rapid FR από την  Filippidis Turbo Diesel

Rapid FR από την Filippidis Turbo Diesel

Η Filippidis Turbo Diesel προσφέρει το 'νεο μεγάλο gadget' της Dimsport, την συσκευή διαχείρισης ποτενσιόμετρου γκαζιού RAPID FR (η οποία συνδέεται στις μονάδες Rapid των κιτ Rapid TPM).

Ο βασιλιάς της βελτίωσης του αυτοκινήτου

Ο βασιλιάς της βελτίωσης του αυτοκινήτου

Φυσικά πρόκειται για το τούρμπο! Δες πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ανεβάσεις επιδόσεις και πως θα σε βοηθήσει και το Remapping του εγκεφάλου.

Μεγάλη παράδοση στους κεντρικούς άξονες

Μεγάλη παράδοση στους κεντρικούς άξονες

Η Αξοτεχνική δραστηριοποιείται, εδώ και δεκαετίες, με επιτυχία στην κατασκευή και μετατροπή παντός τύπου κεντρικών αξόνων και ημιαξονίων.

Nεα - Αρθρα - Παρουσιασεις - Δοκιμες

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το tuning - Το σημαντικότερο σύστημα του αυτοκινήτου που αφορά την ασφάλειά μας είναι το σύστημα πέδησης (φρένα).

όσα πρέπει να γνωρίζεις για το tuning

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός