Ο βασιλιάς της βελτίωσης του αυτοκινήτου

Ο βασιλιάς της βελτίωσης του αυτοκινήτου

Φυσικά πρόκειται για το τούρμπο! Δες πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ανεβάσεις επιδόσεις και πως θα σε βοηθήσει και το Remapping του εγκεφάλου.

Specialists στην βελτίωση & προγραμματισμό ECU

Specialists στην βελτίωση & προγραμματισμό ECU

Η KB REMAP δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της βελτίωσης, διαθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προγραμματίσει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Απόδειξη της ποιότητας αποτελούν οι ικανοποιημένοι πελάτες που προτιμούν σταθερά την εταιρεία εδώ και χρόνια.

Πως θα κερδίσεις σε απόδοση

Πως θα κερδίσεις σε απόδοση

Αποφάσισες να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητό σου και φοβάσαι γιατί δεν ξέρεις ή έχεις απορίες; Δες λοιπόν ποια μέρη πρέπει να βελτιώσεις, για να ανεβάσεις τα… γκάζια σου.

Τα καλά της αεροτομής

Τα καλά της αεροτομής

Πρόκειται για το πιο χαρακτηριστικό μέρος της εξωτερικής βελτίωσης. Η αεροτομή όμως δεν είναι μόνο για την μόστρα. Δες γιατί.

Αεροτομές, προφυλακτήρες & body kits made in Greece!

Αεροτομές, προφυλακτήρες & body kits made in Greece!

Η Motordrome είναι μία από τις καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο της κατασκευής αεροδυναμικής και αισθητικής βελτιώσης του αυτοκινήτου. Θέλοντας να μάθουμε περισσότερα, μιλήσαμε με τον κ. Ευάγγελο Κίτσο, Διευθύνων σύμβουλο της εταιρίας, που εδρεύει στον Ασπρόπυργο.

Στην ICS Tuning κερδίζεις  έως και 31% σε απόδοση

Στην ICS Tuning κερδίζεις έως και 31% σε απόδοση

Η ICS Tuning είναι πρωτοπόρα εταιρία στο προγραμματισμό εγκεφάλων. Θα βρείτε εξελιγμένο εξοπλισμό, έμπειρο προσωπικό, και υψηλή τεχνογνωσία.

Nεα - Αρθρα - Παρουσιασεις - Δοκιμες

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το tuning - Το σημαντικότερο σύστημα του αυτοκινήτου που αφορά την ασφάλειά μας είναι το σύστημα πέδησης (φρένα).

όσα πρέπει να γνωρίζεις για το tuning

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός