Η βελτίωση θέλει τον Special-ίστα της !

10584 Επισκέψεις στο άρθρο

Το απολαμβάνεις περισσότερο ενώ ταυτόχρονα του ανεβάζεις και την αξία του. Με στοχευμένες εσωτερικές ή εξωτερικές απλές παρεμβάσεις. Δες πως μπορείς να ανεβάσεις επιδόσεις και να το κάνεις να ... "φυσάει" !

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Eίτε για good looking (αισθητική βελτίωση μέσα ή έξω), είτε για feeling good (καλύτερα καθίσματα, δερμάτινα καλύμματα, προηγμένα ηχοσυστήματα και multimedia) η βελτίωση αυτοκινήτου δίνει χαρές στον κάτοχο ενός αυτοκινήτου.

Πέρα από αυτό η μηχανική βελτίωση δίνει και επιδόσεις (πολλές φορές και εξοικονόμηση).
Ενώ η βελτίωση σε παράγοντες όπως η ανάρτηση ή το σύστημα των φρένων ή η τοποθέτηση μιάς καλής ζάντας, συμβάλει σε πιο σταθερή και ασφαλή μετακίνηση στον δρόμο (παρά τις πιο υψηλές δυνατότητες και επιδόσεις του βελτιωμένου αυτοκινήτου μας).

Τα οφέλη των βελτιωτικών μας παρεμβάσεων, λοιπόν, πολλά ενώ μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτά και την άνοδο της μεταπωλητικής αξίας του («πιάνει καλύτερα χρήματα» στην μεταπώληση του).

Αλλά ας δούμε παρακάτω στο mega αφιέρωμα μας, ΟΛΑ όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Βελτίωση αυτοκινήτου και τους Tuning Specialists που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό.

Για κάθε βελτιωτική εργασία που θέλετε να κάνετε στο αυτοκίνητο σας απευθυνθείτε σε αυτούς που διαθέτουν know how και υπηρεσίες εξυπηρέτησης 4 αστέρων!
 

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ