Με + 44 ευρώ ολοκληρωμένη κάλυψη πυρός και φυσικών φαινομένων

  8685 Επισκέψεις στο άρθρο


  Το MyDynamis Plus, το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτων της Δύναμις που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ασφαλισμένου, περιλαμβάνει ποικίλα πακέτα προαιρετικών καλύψεων ή και μεμονωμένες προαιρετικές καλύψεις. Για παράδειγμα, στο πακέτο πυρός- κλοπής, όπου περιλαμβάνεται κάλυψη για πυρακγιά, μπορούν να προστεθούν οι καλύψεις υλικών ζημιών συνεπεία Καιρικών Φαινομένων και η κάλυψη υλικών ζημιών συνεπεία χαλαζόπτωσης.

  Εάν προστεθεί στο βασικό πακέτο, το πακέτο καλύψεων πυρός κλοπής, η επιβάρυνση είναι 35 ευρώ, με επιπλέον επιβάρυνση 6 ευρώ για καλύψεις υλικών ζημιών συνεπεία καιρικών φαινομένων και επιπλέον 3,3 ευρώ για μέγιστη κάλυψη με την κάλυψη υλικών ζημιών συνεπεία χαλαζόπτωσης. Συνεπώς με 44 ευρώ επιπλέον του βασικού πακέτου ο ασφαλισμένος απολαμβάνει πλήρη κάλυψη και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το οτιδήποτε.

  «Πολλές φορές η ασφάλιση του αυτοκινήτου αντιμετωπίζεται ως αναγκαίο κακό λόγω της υποχρεώτητας της. Αυτό σχετίζεται με την χαμηλή ασφαλιστική συνείδηση που επικρατεί στην αγορά και δεν επιτρέπει στους καταναλωτές να αντιληφθούν την πραγματική αξία της ασφάλισης», επισημαίνει ο κ. Κίμων Ρεινίερ Ευσταθόπουλος, Επιχειρησιακός & Τεχνικός Διευθυντής της Δύναμις Ασφαλιστική. «Το να μπορεί κανείς να απαλλαγεί από τον κίνδυνο του απρόβλεπτου για μόλις 44 ευρώ το εξάμηνο είναι κάτι που δυστυχώς γίνεται αντιληπτό μόνο κατά την επέλευση της ζημιάς», αναφέρει ο κ.Ευσταθόπουλος, τονίζοντας: «Τα τελευταία γεγονότα απέδειξαν με σκληρό τρόπο ότι πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα να εμπλακούμε σε καταστάσεις που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί…».
   

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός