+37 ευρώ για τις καλύψεις ως προαιρετικές και +18 ευρώ με το ολοκληρωμένο πακέτο

  8959 Επισκέψεις στο άρθρο

  Η Υδρόγειος Ασφαλιστική παρέχει τη δυνατότητα επιλογής των καλύψεων πυρός και φυσικών φαινομένων σε συνδυασμό με το βασικό, οικονομικό της πρόγραμμα. Το κόστος είναι επιπλέον 22 ευρώ το εξάμηνο για τις καλύψεις πυρός και  15 ευρώ  το εξάμηνο  για την κάλυψη φυσικών φαινομένων, ήτοι 37 ευρώ συνολικά.
   
  Η Υδρόγειος Ασφαλιστική προτείνει ωστόσο στους πελάτες της, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν τις συγκεκριμένες καλύψεις στο ασφαλιστήριό τους, να επιλέγουν ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης που διαθέτει και τα οποία παρέχουν συνδυασμό καλύψεων, πέραν των βασικών, ειδικά τιμολογημένων.

  Για παράδειγμα, εάν ο πελάτης επιλέξει το πρόγραμμα Auto Extra Plus το κόστος για τις καλύψεις πυρός ανέρχεται σε 10 ευρώ το εξάμηνο και για την κάλυψη φυσικών φαινομένων σε 8 ευρώ το εξάμηνο (ήτοι 18 ευρώ αντί 37 ευρώ).

  Όπως επισημαίνει η κα Τζένη Αναγνωστάκη, Διευθύντρια Έκδοσης Κλάδου Οχημάτων: «Οι ζημιές από έντονα καιρικά φαινόμενα, πυρκαγιές και σεισμούς, παρουσιάζουν ραγδαία αύξηση τα τελευταία χρόνια, τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως. Όλοι μας πλέον ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτήν την πραγματικότητα. Η επιλογή των σχετικών καλύψεων στην ασφάλιση του αυτοκινήτου μας καθίσταται ολοένα και πιο επιτακτική ενώ, εφόσον γίνεται ως μέρος ενός ολοκληρωμένου πακέτου, ο ασφαλισμένος εξασφαλίζει σημαντική επιπλέον προστασία σε προνομιακό κόστος».
   

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός