Κάλυψη με επιπλέον 37 ευρώ

  Διαβάστηκε από 8422 αναγνώστες

  Η κάλυψη των φυσικών φαινομένων που προσφέρει η myDirect περιλαμβάνει τις υλικές ζημιές από θύελλα, καταιγίδα, πλημμύρα, χιονόπτωση και χαλαζόπτωση, καθώς επίσης και τις ζημιές από πτώση δέντρων ή στύλων εξαιτίας σφοδρών ανέμων.

  Η κάλυψη αυτή παρέχεται ως προαιρετική στο πακέτο της κλοπής (Plus Saver), το οποίο περιλαμβάνει και την κάλυψη της πυρκαγιάς, ενώ στο πακέτο της μικτής ασφάλειας (Full Saver), η κάλυψη των φυσικών φαινομένων αποτελεί βασική κάλυψη. Το συνολικό κόστος από το οικονομικότερο πακέτο της εταιρείας ανέρχεται σε 37,5 ευρώ το 6μηνο (31 ευρώ για αναβάθμιση του πακέτου στο Plus Saver και 6,5 ευρώ για την κάλυψη).

  «Όταν ο πελάτης δεν αρκείται μόνο στις βασικές καλύψεις, αλλά επιθυμεί και συμπληρωματικές καλύψεις για την ασφάλιση του οχήματός του, σαφέστατα προτείνουμε να επιλέγει και την κάλυψη των φυσικών φαινομένων», επισημαίνει ο κ. Κωνσταντίνος Λιαπάκης, Supervisor of Customer Service της myDirect. «Έχοντας ήδη επιλέξει να δαπανήσει ένα επιπλέον ποσό για να έχει καλύψεις όπως η κλοπή, η πυρκαγιά και η θραύση κρυστάλλων, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα, με μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση, να συμπεριλάβει και την κάλυψη των φυσικών φαινομένων και να έχει το κεφάλι του ήσυχο!», υπογραμμίζει.
   

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  περισσότερα »

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός