Τα ελαστικά που θα αγοράσουμε το 2020

111827 Επισκέψεις στο άρθρο

Ξεχώρισαν στα δικά μας test (που μεταδόθηκαν και LIVE), διακρίθηκαν σε διεθνείς δοκιμές ή αποτελούν νέες προτάσεις που έρχονται με νέες τεχνολογίες και δυναμική για να διεκδικήσουν τα μερίδια των πωλήσεων στην αγορά!

 
Το 2019 ήταν μία δραστήρια χρονιά για τις εταιρίες ελαστικών. Νέα ελαστικά, νέες τεχνολογίες και νέες στρατηγικές έγιναν γνωστά την χρονιά που πέρασε, ετοιμάζοντας το περιβάλλον για τη νέα γενιά ελαστικών, τα οποία θα συμβαδίζουν με τις νέες τάσεις στην αυτοκίνηση.

Φυσικά υπήρχαν και αυτοί που ξεχώρισαν περισσότερο. Εταιρίες που εμφάνισαν ελαστικά τεχνολογικά προηγμένα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τα οποία αποδείχθηκαν (στα τεστ που πραγματοποιήσαμε) ότι δεν έχουν μόνο το «φαίνεσθε», περνώντας με άριστα τις απαιτητικές δοκιμασίες ασφαλείας και ξεχωρίζοντας με τις επιδόσεις τους.

Έτσι λοιπόν χωρίς να «θυσιάσουν» την ασφάλεια για λίγα ευρώ, ήρθαν για να κατακτήσουν ένα μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά και κυρίως  να κερδίσουν εκείνους που το ψάχνουν, όταν αγοράζουν ελαστικά! Ας δούμε λοιπόν  αναλυτικότερα 15 από τα ελαστικά που ξεχώρισαν την χρονιά που πέρασε και μπαίνουν «με το δεξί» στη νέα χρονιά !
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)