Τα `αστέρια` της φανοποιείας

6988 Επισκέψεις στο άρθρο

Κάνουν το αυτοκίνητό σου να μοιάζει σαν καινούργιο. Οι υπηρεσίες αποκατάστασης του σε κάνουν να το απολαμβάνεις στην καθημερινότητα σου ενώ ταυτόχρονα κρατάς και την μεταπωλητική του αξία, ψηλά!

DENT MASTER - ΜΑΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
AUTO COLOR - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΝΙΔΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ
Αλλά ας ξεκινήσουμε με το ποια θεωρούμε φανοποιεία-φανοβαφεία "αστέρια"; Αυτά που ο σύγχρονος εξοπλισμός, η άριστη εκπαίδευση, τα καλά ανταλλακτικά, οι πρόσθετες παροχές και εκείνα  τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, ανεβάζουν level σε ένα φανοποιείο – φανοβαφείο και το κατατάσουν στα κορυφαία!
Η βαφή είναι μία από τις πιο απαιτητικές εργασίες που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο αυτοκίνητό σου. Χρειάζονται εξειδικευμένα μηχανήματα, βαφές, αλλά και απαραίτητη τεχνογνωσία από την πλευρά του φανοποιού.

Πριν αποφασίσεις να αποκαταστήσεις (μικρές ή μεγαλύτερες γρατζουνιές και βλάβες αμαξώματος, φαναριών, προφυλακτήρων κλπ) ή βάψεις το αυτοκίνητό του, θα πρέπει  πρώτα να κάνεις μια λεπτομερή και ουσιαστική έρευνα αγοράς, ενώ θα πρέπει να λύσεις όλες τις απορίες που τυχόν έχεις, πριν καταλήξεις στον υποψήφιο τεχνίτη που θα πραγματοποιήσει την βαφή.

 Εμείς φροντίσαμε γι αυτό και σού δίνουμε σε ένα Mega Aφιέρωμα  με τον τίτλο
"Η Β Ι Β Λ Ο Σ της Φανοποιίας" τα πάντα γύρω από την Φανοποιία & αποκατάσταση αυτοκινήτου ! Διάβασε τα άρθρα που ακολουθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ