• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιοδικό - Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  2/1/2001
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/1/2001

Σύγχρονες αντιλήψεις στο εσωτερικό

Η εικόνα που αποκομίζει κανείς από το εσωτερικό και των δύο αυτοκινήτων είναι σε γενικές γραμμές καλή και σύγχρονη. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ υψηλή και στις δύο περιπτώσεις, ενώ ανάλογα είναι και τα χρησιμοποιημένα υλικά. Το ταμπλό του Nissan Almera 1,5 Challenge δε διαφοροποιείται σε σχέση με αυτό των απλών εκδόσεων του μοντέλου. Διαφορετικές λεπτομέρειες παρατηρούνται σε αυτό της Corolla G6 σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της. Μεταξύ αυτών είναι το φόντο των οργάνων πίσω από το τιμόνι, ο επιλογέας με το αλουμινένιο καπάκι και το τριάκτινο τιμόνι που συναντάται σε όλα τα σπορτίφ μοντέλα της Toyota. Από εκεί και πέρα, σε επίπεδο χρηστικότητας και τα δύο αυτοκίνητα αποδεικνύονται αξιόλογα, καθώς διαθέτουν αρκετές θέσεις για αντικείμενα στην καμπίνα των επιβατών, στην οποία φιλοξενούνται με λίγες παραχωρήσεις πέντε ενήλικοι. Λίγο πιο άνετα για τους πίσω επιβάτες είναι τα πράγματα στο εσωτερικό της Corolla, ενώ σε επίπεδο αποσκευών η διαφορά είναι μεγάλη υπέρ του Almera, το οποίο διαθέτει χώρο 355 λίτρων έναντι του αντίστοιχου των 281 λίτρων του μοντέλου της Toyota. 


Το τριάκτινο τιμόνι στο ταμπλό της Corolla G6 και οι κόκκινες ενδείξεις στα όργανα προσδίδουν σπορτίφ υπόσταση στο χαρακτήρα του μοντέλου. 


Τίποτα στο εσωτερικό δε μαρτυρά τη διαφορετι-κότητα του Challenge καθώς είναι το ίδιο με αυτό των υπόλοιπων εκδόσεων του Almera. 

 Nissan Almera 1,5 Challenge-Toyota Corolla 1,4 G6
 
Νεανική σπορτίφ διαμάχη
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ 
Ικανοποιητικά σπορτίφ συμπεριφορά
Δυνατότερος ο κινητήρας του Almera
Σύγχρονες αντιλήψεις στο εσωτερικό
Διαφορετικές προτάσεις για παρόμοιο κοινό