OPEL CROSSLAND

OPEL CROSSLAND
OPEL CROSSLAND
OPEL CROSSLAND
OPEL CROSSLAND
  • OPEL CROSSLAND
  • OPEL CROSSLAND
  • OPEL CROSSLAND
  • OPEL CROSSLAND

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το OPEL CROSSLAND

Νέο Opel Crossland! Βρες τιμή, εξοπλισμό, ειδήσεις και άρθρα, Mega Test «Μόνο στο AutoΤρίτη», τεχνικά χαρακτηριστικά και πολλά άλλα. Μην ψάχνεις αλλού, αφού θα βρεις τα πάντα για την αγορά αυτοκινήτου και το Opel Crossland στο autotriti.gr.

12 Δοκιμες για OPEL CROSSLAND

Δοκιμή μεταχειρισμένου: Opel Crossland X diesel

ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ;Δοκιμή μεταχειρισμένου: Opel Crossland X diesel

Το Opel Crossland X που κυκλοφόρησε από το 2017 έως το 2020 είναι διαθέσιμο ως μεταχειρισμένο με μέση τιμή 17.000 ευρώ. Πόσο αξιόπιστο είναι το μοντέλο; Δοκιμάζουμε ένα diesel Opel Crossland X του 2018 που έχει διανύσει 140.000 χιλιόμετρα και βλέπουμε τις φθορές και τις ζημιές που εμφανίζει.

25 διαθεσιμα αρθρα για OPEL CROSSLAND

AutoΤρίτη TEST CENTER για OPEL CROSSLAND

Ποιο στρίβει καλύτερα, τι χώρους έχει για τα γόνατα και το κεφάλι των πίσω επιβατών, τι πραγματικά χωράει το πορτ-μπαγκάζ, πόσο καλά φώτα έχει, πόσο καλά απορροφάει τους κραδασμούς και τις λακκούβες. Δοκιμασίες που δεν θα βρεις αλλού!

Test Center: Αυτός είναι ο πραγματικός χώρος αποσκευών των μικρών SUV

Test Center: Αυτός είναι ο πραγματικός χώρος αποσκευών των μικρών SUV

Τι χωράει το πορτ-μπαγκάζ στα μικρά SUV; Μετράμε τον πραγματικό χώρο αποσκευών σε 11 B-SUV με τη μέθοδο που καθιέρωσε το AutoΤρίτη Test Center. Ποιος είναι ο πρωταθλητής στα B-SUV και πόσο διαφέρει η δική μας μέτρηση από όσα λένε οι εταιρείες;

2 εκπτωσεις, προσφορες, χρηματοδοτικα για OPEL CROSSLAND

34 ειδησεις για OPEL CROSSLAND

Συνολικά η συντήρηση ενός Hyundai αποδεικνύεται πιο οικονομική συγκριτικά με ενός Opel.

Opel VS Hyundai: Ποιο το κόστος service και τιμές ανταλλακτικών τους

Hyundai και Opel, δύο δημοφιλείς μάρκες στην Ελλάδα. Κόντρα στις πωλήσεις, κόντρα και μετά την αγορά (After Sales). Πόσο κοστίζει η συντήρηση και τα ανταλλακτικά των best sellers μοντέλων τους; Συγκρίνουμε το κόστος σέρβις συντήρησης και ανταλλακτικών των 5 πρώτων χρόνων για Opel VS Hyundai.