• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στους καθρέφτες και στις ζάντες περιορίζονται οι εξωτερικές αλλαγές.

Νέο είναι το βυσσινί χρώμα της φωτογραφίας.

Νέες ταπετσαρίες και πλουσιότερο εξοπλισμό συναντάμε στο εσωτερικό.

Ανανεωμένο Fiat Sedici

Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/11/2011

Μετά από το 2009, ήρθε η ώρα για μία δεύτερη ανανέωση για το μικρό crossover της Fiat, το Sedici. Οι αλλαγές, ωστόσο, αυτή τη φορά είναι ιδιαίτερα περιορισμένες.

 
Η τελευταία φορά που το Sedici της Fiat έλαβε μια ανανέωση ήταν το 2009. Τότε, όμως, πέραν των αισθητικών αλλαγών, υπήρξαν και τεχνικές τροποποιήσεις, με την κυριότερη να αφορά στην αύξηση της απόδοσης και τον περιορισμό της κατανάλωσης του 1.600άρη κινητήρα βενζίνης.
Φαίνεται, όμως, πως η ιταλική εταιρεία φύλαγε ορισμένες ακόμα «πινελιές», τις οποίες θα δούμε στο μοντέλο που θα διατίθεται από το 2012. Οι κυριότερες εξωτερικές αλλαγές του ανανεωμένου μοντέλου αφορούν στην ανασχεδίαση των καθρεφτών, οι οποίοι ενσωματώνουν τα φλας και είναι βαμμένοι σε ένα μεταλλικό γκρι χρώμα. Νέα προσθήκη στην παλέτα των χρωμάτων αποτελεί το βυσσινί (Purple Rebel) χρώμα, στο οποίο απεικονίζεται το Sedici στις φωτογραφίες. Οι αλλαγές της εξωτερικής εμφάνισης ολοκληρώνονται με τις νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου.
Στο εσωτερικό, τα πράγματα είναι ακόμα πιο ...ίδια, καθώς εκεί συναντάμε νέες ταπετσαρίες. Η Fiat ισχυρίζεται πως έχει εμπλουτίσει τον στάνταρ εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων- ESP, ένα νέο MP3 player και ένα πολυσύστημα ψυχαγωγίας και πλοήγησης με 5ιντση οθόνη αφής.

Tags: FIAT