Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O Briatore είπε ότι έκανε λάθος για τον Button και ότι τελικά είναι καλός οδηγός.

O Briatore είπε ότι έκανε λάθος για τον Button και ότι τελικά είναι καλός οδηγός.

Briatore: Τελικά ο Button αξίζει…

(7/11/2011)

Ο Flavio Briatore για πολλά χρόνια θεωρούσε τον Jenson Button έναν playboy και τυχερό οδηγό, όμως οι αλλεπάλληλες νίκες του Button έκαναν τον Ιταλό να αλλάξει τη γνώμη.

autotriti team

Η σχέση του Jenson Button και του Flavio Briatore ποτέ δεν ήταν καλές και η κόντρα αυτή είχε ξεκινήσει πριν πολλά χρόνια, όταν ήταν συνεργάτες στην Benetton και τη Renault, το 2001 και 2002 αντίστοιχα. Την τότε εποχή, ο ανερχόμενος οδηγός Jenson Button δεν είχε καταφέρει τίποτα το ιδιαίτερο στην καριέρα του και ένα σημαντικό ρόλο για την χαμηλή του απόδοση έπαιζε και το μέτριο μονοθέσιο του Flavio Briatore.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Εκείνη την περίοδο υπήρχαν αρκετές έντονες συζητήσεις μεταξύ των δύο αντρών και συγκεκριμένα, ο Biatore είχε χαρακτηρίσει τον Button ως playboy, καθώς και αργό οδηγό. Μέχρι και πέρυσι ο Ιταλός ανέφερε πως ο Button ήταν αρκετά τυχερός και γιΆαυτό συνεχίζει και πετυχαίνει νίκες. Φέτος, όμως δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ίδιο τροπάριο, έτσι στο τέλος αναγκάστηκε να πει ότι έκανε λάθος για το Βρετανό και ότι δεν είχε αντιληφθεί μέχρι τώρα ότι είναι καλός οδηγός.