• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Mέσα στο 2013, θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά η κορυφαία έκδοση του Ceed, με απόδοση 223 ή 233 ίππων.

Το μακροπρόθεσμο πλάνο της εταιρείας, για την παραγωγή ενός ανοικτού Soul, έχει εγκαταλειφθεί...

Έρχεται το Kia Ceed Turbo

Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/8/2012

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Kia αποκάλυψε ότι η ιδέα του ανοικτού Soul εγκαταλείφθηκε, αλλά επιβεβαίωσε ότι μέσα στο 2013, θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά η κορυφαία έκδοση του Ceed, με απόδοση 223 ή 233 ίππων.

 
Η έλευση, στις αγορές της Ευρώπης, των πιο καυτών εκδόσεων του Kia Ceed και του Proceed (3θυρο) θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως αποκάλυψε στο διεθνή Τύπο ο επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της κορεατικής φίρμας, Michael Choo. Το όνομα του νέου hot hatch ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί από το σύγχρονο best seller της Kia, ωστόσο θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα και στα ίδια χαρακτηριστικά. Η ειδοποιός διαφορά θα είναι ότι κάτω από το καπό, θα τοποθετηθεί ένας δίλιτρος τετρακύλινδρος turbo κινητήρας, με την απόδοση να κυμαίνεται από 223 έως 233 ίππους, ενώ και η σπορ ρύθμιση της ανάρτησης, θα πιστοποιεί ότι δεν πρόκειται για ένα απλό hatchback, αλλά για το εκρηκτικότερο μοντέλο παραγωγής της Kia.

Παράλληλα, ο Michael Choo, αποκάλυψε ότι το μακροπρόθεσμο πλάνο της εταιρείας, για την παραγωγή ενός ανοικτού Soul, έχει εγκαταλειφθεί, παρά το γεγονός το Soulster Concept, που είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Βορείου Αμερικής το 2009, εμφανιζόταν ως το επόμενο μεγάλο εγχείρημα των Κορεατών.  

Tags: KIA CEED