Η μάχη ανάβει στη μικρομεσαία κατηγορία, χάρη στα νέα μοντέλα που εισέρχονται στην αγορά.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η μάχη ανάβει στη μικρομεσαία κατηγορία, χάρη στα νέα μοντέλα που εισέρχονται στην αγορά.

Toyota Auris εναντίον Golf

64.416 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2013)

Το νέο Toyota Auris επαναπροσδιορίζει τη θέση του στην αγορά όντας καθολικά ανώτερο του προκατόχου του. Απέναντί του στέκεται ένα νέο μοντέλο που έχει τα δικά του πλεονεκτήματα να αντιτάξει.

Toyota Auris 1,4 D-4D- Ποιότητα κατασκευής- Οικονομία, πάγια έξοδα- Value for money- Χώροι στο πίσω κάθισμα (γόνατα)- Ρεπρίζ


Το Golf έχει ώριμη συμπεριφορά στις στροφές, πολύ καλή ποιότητα κύλισης, καλό τιμόνι και κορυφαία φρένα.

Το Golf έχει ώριμη συμπεριφορά στις στροφές, πολύ καλή ποιότητα κύλισης, καλό τιμόνι και κορυφαία φρένα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW Golf 1,6 TDI BMT
- Κινητήρας – κατανάλωση
- Ποιότητα κατασκευής 

- Χώροι

- 5τάχυτο κιβώτιο
- Τιμή – 2ετής εγγύηση


Με την άφιξη του νέου Toyota Auris έκλεισε ο κύκλος των σημαντικών νέων μοντέλων που πλαισιώνουν την αγορά στη μικρομεσαία κατηγορία. Η άφιξή του κορύφωσε τον ανταγωνισμό της κατηγορίας, καθώς πρόκειται για ένα τόσο αναβαθμισμένο, σε σχέση με πριν, νέο μοντέλο που μπορεί να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη συμφόρηση στην «ουρά» που έχει σχηματιστεί για την κορυφή.  Ένα από τα πιο «δραστήρια» μοντέλα σε αυτή την ουρά είναι το νέο VW Golf. 


Εμφάνιση: Το Auris ξεχωρίζει


 Εντυπωσιακό, αλλά όχι τόσο αρμονικό, θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει και το Auris. Εδώ το εμπρόσθιο μέρος δείχνει ξεκάθαρα το νέο σχεδιαστικό προσανατολισμό της Toyota, που έχει αποσχιστεί τελείως από την προσέγγιση του παλιού μοντέλου, με ένα σχήμα που έχει πολύ χαμηλότερο οπτικό κέντρο βάρους και σφηνοειδή μορφή. Το Golf ακολουθεί το δικό του, συντηρητικά εξελικτικό, δρόμο. Κοιτώντας το συγκριτικά μοιάζει το λιγότερο ελκυστικό, αλλά αυτό είναι απόρροια της πολυετούς καριέρας του μοντέλου που έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό και δεν χρειάζεται να καταφύγει σε σχεδιαστικές ακρότητες για να πείσει και να προσελκύσει.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda