Μια Alfa Romeno Giulietta QV στην πίστα της Monza για... όλες τις δουλειές!

Μια Alfa Romeno Giulietta QV στην πίστα της Monza για... όλες τις δουλειές!

Η Alfa Romeo χορηγός της Monza

3.960 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2013)

Η Alfa Romeo είναι χορηγός της πίστας της Monza, μιας από τις πιο διάσημες και παλαιότερες στον κόσμο. Με ισχύ για 2 χρόνια, για την περίοδο 2013-2014, η συμφωνία ξεκίνησε από τις 12 Μαΐου

Με την ευκαιρία του τέταρτου γύρου του παγκοσμίου πρωταθλήματος "Eni FIM SBK Superbike 2013", του οποίου η Alfa Romeo είναι «Κορυφαίος Χορηγός» και προσφέρει το επίσημο αυτοκίνητο ασφαλείας.
Στον τέταρτο γύρο Eni FIM SBK Superbike 2013, ο Louis Carl Vignon, επικεφαλής της Alfa Romeo για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA) έδωσε τα κλειδιά της Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde που θα χρησιμοποιηθεί για διάφορες δραστηριότητες στην πίστα – αυτοκίνητο ασφαλείας, αυτοκίνητο συνοδείας, αυτοκίνητο των ιατρών κλπ. – στον Carlo Edoardo Vall, πρόεδρο της SIAS SPA (Società Incremento Automobilismo e Sport), που δημιούργησε και λειτουργεί εξαρχής τη συνολική υποδομή. 
Κατασκευασμένη το 1922 σε μόλις 110 μέρες, η πίστα της Monza βρίσκεται μέσα στο γοητευτικό πάρκο Monza. Με την εξαίρεση των χρόνων του πολέμου και τεσσάρων ακόμα περιπτώσεων που οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν αλλού, η πίστα της Monza ήταν πάντα το «σπίτι» του ιταλικού γκραν πρι. Είναι δε η τρίτη παλαιότερη πίστα στον κόσμο μετά από αυτές των Brooklands (1907) και Ινδιανάπολης (1909).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN