Το νέο Chevrolet Captiva

(13/9/2010)

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, μεταξύ των τεσσάρων νέων μοντέλων που θα δούμε στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού από τη Chevrolet περιλαμβάνεται και το νέο Captiva. To μοντέλο αποκαλύφθηκε μόλις σήμερα από την εταιρεία με δύο επίσημες φωτογραφίες αλλά και περιορισμένα τεχνικά στοιχεία.

Το νέο Captiva έχει ολοκαίνουργιο εμπρός μέρος που φέρει ατόφια την ταυτότητα της Chevrolet!

H πολυμορφικότητα του SUV παραμένει με 7θέσια έκδοση, ενώ έχει νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου

H πολυμορφικότητα του SUV παραμένει με 7θέσια έκδοση, ενώ έχει νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου

  • Το νέο Captiva έχει ολοκαίνουργιο εμπρός μέρος που φέρει ατόφια την ταυτότητα της Chevrolet!
  • H πολυμορφικότητα του SUV παραμένει με 7θέσια έκδοση, ενώ έχει νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου
Το SUV που μας παρουσίασε η Chevrolet το 2006, ήλθε η ώρα να κάνει την ανανέωση του. Το αυτοκίνητο θα το δούμε επίσημα στο Παρίσι, όμως η Chevrolet έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες με περιορισμένα τεχνικά στοιχεία. Έτσι, το εμπρός μέρος είναι εντελώς νέο, με γκρίλ το οποίο φέρει διπλό άνοιγμα και το λογότυπο της εταιρίας να βρίσκεται στη μέση, ενώ το σύνολο συμπληρώνεται από ολοκαίνουργια φωτιστικά σώματα, με τα φλας που είναι ενσωματωμένα στους εξωτερικούς καθρέπτες να είναι τεχνολογίας LED. Επίσης η χρωματική παλέτα του Captiva έχει εμπλουτιστεί με νέες αποχρώσεις, ενώ τα φτερά του είναι τροποποιημένα ώστε να χωρούν τροχούς με ζάντες έως 19 ίντσών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η Chevrolet αναφέρει ότι κάτω από το καπό του Captiva θα υπάρχουν νέοι κινητήρες βενζίνης 2,4 και 3,0 λίτρων (171 και 258 ίππων αντίστοιχα), και δύο εκδόσεις του πετρελαιοκινητήρα των 2,2 λίτρων (με 163 και 184 ίππους), καθώς και ότι τα μηχανικά σύνολα πετρελαίου αλλά και ο κινητήρας 2,4 λίτρων βενζίνης θα είναι διαθέσιμοι και με την κίνηση αποκλειστικά εμπρός. Όσον αφορά στο εσωτερικό του νέου Captiva η Chevrolet δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα σχετική φωτογραφία, αναφέρει όμως ότι υπάρχουν και εκεί αλλαγές με νέα υλικά, χρωματισμούς, και περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους. Η πολυμορφικότητα του μοντέλου παραμένει αφού και πάλι θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 άτομα, ανάλογα πάντα με την έκδοση. Τέλος θα υπάρχουν νέα εξατάχυτα κιβώτια (χειροκίνητα και αυτόματα), ενώ στον τομέα του εξοπλισμού ασφαλείας το νέο Captiva θα έχει στο βασικό εξοπλισμό τα συστήματα ESC (Electronic Stability Control), TCS (Traction Control System), BAS (Braking Assist System), καθώς και έξι αερόσακους. Η διάθεση του στην Ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2011.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
moto