H V-motion γρίλια είναι πλέον πιο σκουρόχρωμη.

Η Nissan ανακοινώνει τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις με την βασική Visia να προσφέρεται με air-condition, ηλεκτρικά παράθυρα, θύρες ΑUX, ηλεκτρικά προσαρμοζόμενους καθρέπτες κ.α.

H V-motion γρίλια είναι πλέον πιο σκουρόχρωμη.

Στην κορυφαία έκδοση Τekna, προσφέρονται δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και τυφλών σημείων κ.α

Αλλαγές στον εξοπλισμό του Νissan Juke

3.645 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2018)

Mπορεί ακόμα να μην υπάρχει νέα γενιά στον ορίζοντα για το Juke, ωστόσο η Nissan έφερε στην Γενεύη το μοντέλο ανανεώνοντας τις εξοπλιστικές εκδόσεις του γνωστού crossover.

Μπορεί η κατηγορία των crossover να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη με τις περισσότερες μάρκες να έχουν στην γκάμα τους τουλάχιστον ένα τέτοιο μοντέλο, ωστόσο ένα από τα μοντέλα που όρισε την κατηγορία, το Nissan Juke δεν έχει λάβει νέα γενιά αν και βρίσκεται στην αγορά εδώ και 8 περίπου χρόνια.

Ωστόσο, η Nissan στο περίπτερο της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι παρούσα με το γνωστό σε όλους μας crossover, με την μάρκα να αναφέρει ότι του προσφέρει «νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό του».
 
Στον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης, η V-motion γρίλια είναι πλέον σκουρόχρωμη, έχουν μπει δείκτες φλας στους καθρέπτες, και δύο νέα σετ ζάντες με πολύχρωμες λεπτομέρειες. Ακόμα, συγκεκριμένα μέρη του αυτοκινήτου, όπως οι δύο προφυλακτήρες και οι θήκες στους καθρέπτες μπορούν να προσφερθούν με διαφορετική βαφή ενώ το μοντέλο μπορεί να προσφερθεί σε δύο νέα χρώματα: Vivid Blue και Chestnut Βronze.
Στον εσωτερικό διάκοσμο, προσφέρονται δύο ακόμη χρώματα (Εnergy Orange και Power blue) που μπορούν να συνδυαστούν με μαύρο φινίρισμα, δέρμα στο τιμόνι και δύο Bose speakers που είναι ενσωματωμένα στο κάθισμα του οδηγού.

Η Nissan ανακοινώνει τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις με την βασική Visia να προσφέρεται με air-condition, ηλεκτρικά παράθυρα, θύρες ΑUX, ηλεκτρικά προσαρμοζόμενους καθρέπτες κ.α. Η Αcenta λαμβάνει προβολείς ομίχλης, θύρες USB, Bluetooth, cruise control με περιοριστή ταχύτητας ενώ η Bose Personal Edition προσφέρεται με πίσω κάμερα, αναδιπλώμενους καθρέπτες, Bose stereo, σύστημα Intelligent Key, ημι-δερμάτινα καθίσματα κ.α. Τέλος, στην κορυφαία έκδοση Τekna, προσφέρονται δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και τυφλών σημείων κ.α
 

Hyundai
NISSAN