Στην παρουσίαση μιας σειράς από αναβαθμίσεις για το τελευταίας γενιάς Range Rover Velar προχώρησε η Land Rover.

Aναβαθμίσεις για το Range Rover Velar!

3.192 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2018)

To ντεμπούτο του αναβαθμισμένου Range Rover Velar έγινε χθες μέσω ανακοίνωσης της Land Rover. Διαβάστε τι νέο προσφέρεται.

Στην παρουσίαση μιας σειράς από αναβαθμίσεις για το τελευταίας γενιάς Range Rover Velar προχώρησε η Land Rover, προσφέροντας στο μοντέλο νέες επιλογές στην παλέτα των μηχανικών συνόλων και πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Ξεκινώντας από τα μοτέρ, η βρετανική μάρκα ανακοινώνει ότι στην διαθέσιμη γκάμα της προστίθεται η έκδοση D275 που περιλαμβάνει έναν V6 3,0 λίτρων κινητήρα diesel με ιπποδύναμη που φτάνει τους 275 ίππους και ροπή 625 Νm. Περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της έκδοσης αυτής δεν έχουν αποκαλυφτεί με εξαίρεση ότι οι εκπομπές C02 φτάνουν τα 175γρ./χλμ. Στην βενζίνη προσφέρεται πλέον και ένας νέος V6 3λιτρος κινητήρας για την έκδοση P340 με ιπποδύναμη που, όπως φανερώνει η ονομασία, φτάνει τα 340 άλογα. Η μάρκα σημειώνει ακόμα, ότι όλες τα μοτέρ της γκάμας έχουν αναβαθμιστεί με ειδικά φίλτρα ενώ οι εκδόσεις βενζίνης P250 και P300 επωφελούνται πλέον από καινούριο ντεπόζιτο χωρητικότητας 83 λίτρων.
Στον τομέα του εξοπλισμού, το μοντέλο θα προσφέρεται πλέον με συστήματα Steering Assist και Lane Centring που επιτρέπουν στο μοντέλο να παραμένει σε σταθερή τροχιά σε μία μόνο λωρίδα κυκλοφορίας ενώ οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν ακόμα πίσω κάμερα, σένσορες μπροστά και πίσω, αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση κινδύνου, σύστημα Lane Keep Assist, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης κ.α

Τέλος, το σύστημα προσαρμοζόμενης ανάρτησης Adaptive Dynamic προσφέρεται τώρα σε περισσότερες εκδόσεις ενώ στον εσωτερικό διάκοσμο η «περιποίηση» Kvadrat θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου και όχι μόνο στις κορυφαίες όπως γινόταν παλαιότερα.

Hyundai
vw